Het derde deel in de succesvolle serie over Miljonairskind! | Ilona de Lange

Miljonairskind van Ilona de Lange

Miljonairskind is voor Elin nog net een brug te ver om zelf te lezen. Bij de Online Bibliotheek kun je van deze serie luisterboeken downloaden. De kinderen hebben onze oude telefoons in gebruik, waarop we diverse boeken kunnen downloaden. Met een koptelefoon op kunnen beide kinderen via de telefoon eindeloos boeken luisteren. Ideaal tijdens een lange autorit. Miljonairskind van Ilona de Lange is een spannend en hilarisch avontuur over een jongetje wiens ouders multimiljonair zijn, maar dat angstvallig geheimhouden… Aanrader voor fans van De Waanzinnige Boomhut! Het derde deel in deze serie is vorige maand (september 2021) uitgekomen. Tijd om er eens een artikel over op mijn blog te plaatsen met meer informatie over deze fantastische serie.

Miljonairskind

Het geheim van het onderhuis

Zilver woont met zijn ouders en zusje in een klein, slecht onderhouden huis… tenminste, dat denkt iedereen. In werkelijkheid hebben zijn ouders jaren geleden de loterij gewonnen: ze zijn multimiljonair! Dat houden ze echter angstvallig geheim voor de buitenwereld. Onder hun doodgewone huis heeft de familie een ongelooflijke villa met een subtropisch zwemparadijs, een dierentuin en een achtbaan. Maar wat heb je daaraan als je het met niemand kunt delen? Zilver vertelt zijn geheim stiekem toch aan zijn beste vriend Lennon. Als ze ontdekken dat er een inbreker is, bedenken ze een plan om hem in de val te laten lopen.

Lees hier meer informatie over Miljonairskind – Het geheim van het onderhuis

Bladzijde uit Miljonairskind van Ilona de Lange

Miljonairskind

De geheime verdieping

Zilver heeft een groot geheim: zijn ouders zijn multimiljonair! Hij woont met zijn ouders, zijn zusje en zijn beste vriend Lennon in een geheime, ondergrondse villa. Het ongelofelijke huis heeft een extra verdieping gekregen met een escape room, Slime Ball Arena, glow-in-the-dark voetbalveld, een kartbaan én een geheim luik waardoor Zilver en Lennon nooit meer te laat op school komen. Ze moeten heel voorzichtig zijn, want niemand mag van het bestaan van het onderhuis weten. maar geheimen bewaren is moeilijk… Wanneer er steeds meer vreemde dingen gebeuren in het onderhuis weet Zilver het zeker: hij is in groot gevaar!

Lees hier meer informatie over Miljonairskind – De geheime verdieping

Miljonairskind

Het verborgen eiland

De ouders van Zilver zijn multimiljonair, maar dat mag niemand weten. Zilvers vader heeft een tropisch privé-eiland gekocht met een jungle, robot-dolfijnen, geheime tunnels en nog veel meer! Tijdens een storm spoelt het jacht van een andere miljonair aan op het eiland. Zilver en zijn familie moeten noodgedwongen doen alsof zij ook schipbreukelingen zijn om hun rijkdommen geheim te houden. Dan vinden Zilver en Lennon vreemde flessenpost. Iemand houdt het eiland in de gaten. Ze weten het zeker: ze zijn in groot gevaar…

Lees hier meer over Miljonairskind – het verborgen eiland

Bladzijde uit Miljonairskind - Het verborgen eiland

Over de auteur

Ilona de Lange

Ilona de Lange (1980) woont in Zoetermeer met haar man, kinderen en katten. Vanaf het moment dat ze kon schrijven, knutselde Ilona al zelf boekjes in elkaar. In het dagelijks leven werkt ze als communicatieadviseur en tussendoor schrijft ze. In de trein, in de tuin, en soms zelfs in bad!

Ilona debuteert in 2019 met Miljonairskind – Het geheim van het onderhuis, een verhaal over Zilver, wiens ouders in het geheim enorm rijk zijn en een ongelooflijke ondergrondse villa hebben gebouwd. Het idee voor dit verhaal ontstond toen ze met haar gezin fantaseerde over het winnen van de grote hoofdprijs in een loterij. Wie wil dat nou niet? Maar zou het je nou echt gelukkig maken? Met deze vragen in het achterhoofd schreef het te gekke verhaal van Zilver en zijn beste vriend Lennon zich bijna vanzelf. En de ideeën blijven stromen, dus het zou zomaar kunnen dat er nog veel meer avonturen volgen!

Lees ook: Recensie: Help! Een klas zonder meester | Ilona de Lange

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *