Fan van technologische snufjes? Deze zijn een must in de badkamer 

Technologische snufjes in de badkamer

Het licht dat aangaat wanneer je knipt met je vingers, een speaker die je bedient met je stem of een zeepdispenser met een sensor…Wekken deze innovaties je interesse op? Dan ben jij iemand die van technologische snufjes houdt. Ze zijn ongeveer handig in elke kamer, en dus ook in de badkamer. Benieuwd welke technologische snufjes echt de moeite waard zijn in de badkamer? Hier vind je alvast de zes belangrijkste. 

Digitale geurverspreiders 

Een badkamer die ruikt naar bloemen is heel wat aangenamer om te vertoeven, niet? Investeer daarom in een digitale geurverspreider, die je bedient via een app op je smartphone. Is de geur net wat te intens? Dan pas je hem eenvoudig aan met één swipe. Veranderen naar een nieuwe geur? Dan geldt hetzelfde. Zo creëer je makkelijk de ideale sfeer om te ontspannen. 

Digitale douchekop 

Al eens gehoord van een douchekop die van kleur verandert naargelang de temperatuur van het water? Tegenwoordig bestaan er zo’n snufjes. Het zorgt voor een leuk visueel effect, maar je weet ook meteen of het water al warm genoeg is om eronder te stappen. Installeer eventueel een bluetooth-speaker in de muur van je inloopdouche, en elke douchebeurt is een mini-feestje. 

Spiegel met make-up 

Je kan het bijna niet gekker bedenken, maar sinds kort test je je make-up look eerst uit via je spiegel. Aan de hand van augmented reality zie je bijvoorbeeld of een bepaalde kleur lippenstift je staat, en welke kleur blush je het best op doet. Combineer deze technologie met ingebouwde, slimme verlichting voor helder en gelijkmatig licht tijdens het schminken. Op die manier ben je altijd tevreden over het eindresultaat. 

Zelfreinigende toiletbril 

Ook jij vindt het toilet schoonmaken wellicht niet het allerleukste klusje van de week. Hierbij komt een zelfreinigende toiletbril dan ook van pas. Je hoeft enkel op een knopje te drukken, en er start meteen een zelfreinigend mechanisme op dat alle bacteriën verwijdert. Handig, toch? 

Verwarmd handdoekenrek 

Ben je een echte luxe liefhebber? Kies dan voor verwarmde handdoekenrekken in de badkamer. Ze verwarmen je handdoeken terwijl jij ontspant in bad, zodat ze extra aangenaam zijn om je af te drogen. Maar ook de handdoeken zelf drogen sneller, waardoor ze frisser blijven tussen gebruik. 

Slimme weegschalen 

Tot slot geven slimme weegschalen je al de informatie die je wil weten over je lichaam. Denk aan je spiermassa, BMI, vetpercentage en meer. Sommige modellen kan je zelfs koppelen met gezondheidsapps op je telefoon. Zo raadpleeg je nog eenvoudiger handige statistieken over je gewicht. 

Lees ook: Welk soort tegel past bij jouw badkamer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *