Foto’s in de vorm van een muurcirkel zijn hèt interieur item!

Muurcirkels

Muurcirkels zijn decoratiestukken in een ronde vorm om aan de muur te hangen, waarop foto’s, kunstwerken of afbeeldingen worden gepresenteerd. De muurcirkel met foto is een unieke vorm van interieurdecoratie die een frisse en eigentijdse look aan je ruimte geeft. Jouw foto’s en kunstwerken zijn niet langer beperkt tot traditionele fotolijsten, maar laten zich moeiteloos omzetten in moderne muurcirkels. Met muurcirkels als wanddecoratie maak jij van je wand een aantrekkelijke galerij, helemaal naar eigen smaak!

Muurcirkel foto: decoratie die past in ieder interieur

Muurcirkels zijn veelzijdige decoratieve elementen die in vrijwel ieder interieur passen. Dankzij de veelzijdigheid aan kleuren, prints en afbeeldingen is er altijd een stijl die bij jou in huis past. Daarnaast is het mogelijk om je eigen muurcirkel foto te laten maken, zodat jij jouw herinneringen op een stijlvolle manier in huis tentoon kan stellen. De muurcirkel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Afhankelijk van de grootte van de ruimte waarin je de muurcirkel(s) ophangt en eigen esthetische voorkeuren kies je zelf de diameter van de muurcirkel uit.

Muurcirkels foto stijlen aan de muur

Het stijlen van muurcirkels biedt talloze mogelijkheden om van jouw muur een echte eyecatcher te maken. Overweeg het combineren van verschillende groottes muurcirkels met daarop verschillende ontwerpen of prints voor een speelse uitstraling. Ben je juist op zoek naar een gevoel van rust in de kamer, kies dan voor een symmetrische opstelling van de muurcirkels en verdeel ze gelijkmatig over de muur. Speel met verschillende texturen door muurcirkels met foto’s te combineren met andere decoratieve items, zoals een wandplank of -spiegel.

Een eenvoudige manier om jouw interieur op te leuken

Het opleuken van je interieur hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Muurcirkels zijn eenvoudig te bevestigen aan de muur doordat ze vaak worden geleverd met handige ophangsystemen. Boren in de muur om foto’s op te hangen wordt met muurcirkels verleden tijd. Dit maakt dat de decoratiestukken gemakkelijk te verplaatsen zijn, zonder dat een gat in de muur overblijft. De foto cirkels zijn geschikt voor bevestiging op allerlei ondergronden en zijn bovendien licht van gewicht. Deze praktische voordelen betekent dat je de decoratie aan de wand gemakkelijk kan veranderen naargelang het seizoen of nieuwe inspiratie.

Een persoonlijke draai geven aan jouw interieur met muurcirkel foto

Muurcirkels zijn uiterst geschikt om foto’s van persoonlijke herinneringen of speciale momenten in je kamer op te hangen. Een foto van je mooiste vakantie, een dierbaar familieportret, huisdier of een prachtige omgeving foto, muurcirkels bieden de mogelijkheid om deze kostbare herinneringen op een stijlvolle manier aan de muur te hangen en de kamer persoonlijker te maken. Met muurcirkels wordt jouw wand een visuele vertelling van jouw levensverhaal.

Lees ook: Jouw foto afdrukken; welk materiaal kies je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *