Categorie: Geen categorie

Recensie: Blijf nog even | Marloes Otten

Blijf nog even is een prachtige Young Adult geschreven door Marloes Otten. Marloes is docent Nederlands op een middelbare school en haar leerlingen hebben haar geholpen met het uitwerken van dit boek. Samen hebben ze de titel bedacht, hebben ze dit boek gecontroleerd op fouten, hebben ze een cover ontwikkeld en de achterflaptekst geschreven. Uiteindelijk is het een prachtig en indrukwekkend boek geworden die niemand onberoerd zal laten.

Lees verder

Review: maak een kunstwerk met Diamond Painting

Ken jij de hobby Diamond Painting? Diamond Painting is een nog relatief nieuwe hobby en zorgt bij velen voor ontspanning en rust. Van Mijn Diamond Painting ontving ik een setje om te reviewen en in deze blog vertel ik je meer over deze hobby.

Lees verder

Recensie: Echte duiven vangen boeven

Volg jij de Facebookgroep Kinderboeken? Via deze groep won ik het boek ‘Echte duiven vangen boeven‘ om er een recensie over te schrijven. Supertof! Hoewel het boek hilarisch en humoristisch is, is het niet helemaal mijn smaak. Misschien komt het wel omdat ik ook niet van stripboeken houd. Maar voor kinderen zou dit boek best wel eens een aanrader kunnen zijn!

Lees verder

Review: Droomhuis Zonnelaan 156 – Uitbreiding

Van White Goblin Games ontving ik het spel Droomhuis. Droomhuis is een leuk spel, met eenvoudige spelregels. Het ziet er simpel uit, maar ondertussen moet je toch goed nadenken om het spel tot een goed einde te brengen. Droomhuis is ook vooral heel erg mooi vormgegeven. Als het spel na een aantal maanden niet genoeg uitdaging meer biedt, is het ook mogelijk om een uitbreiding aan te schaffen; Droomhuis Zonnelaan 156. In dit artikel vertel ik je meer over alle mogelijkheden van deze uitbreiding.

Lees verder

Top 3 best gelezen blogs in augustus

Augustus is voorbij en ook de scholen zijn weer begonnen. Dit betekent dat ik nu weer echt volledig aan het werk kan en overdag ook alle tijd kan nemen om te werken. Maar dit betekent niet dat het in augustus helemaal stil lag, integendeel. Ik heb het nog best druk gehad, en in de vakantie vind ik het helemaal niet erg om het even wat rustiger aan te doen en dan ook minder te verdienen. In deze blog praat ik je bij.

Lees verder

Top 5 van de meest gelezen blogs in 2017

Op 25 april 2017 kwam de eerste review online op mijn blog www.puntsgewijs.eu. Deze review ging over het mini-uitdeelspelletje Oehoe! Zo eind van het jaar 2017 leek het mij eens leuk om eens te kijken welke reviews/recensies nu het meest gelezen zijn. Ik maakte een top 5.

Lees verder

© 2019 Puntsgewijs

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑