Recensie: Echte duiven vangen boeven

Echte duiven vangen boeven

Volg jij de Facebookgroep Kinderboeken? Via deze groep won ik het boek ‘Echte duiven vangen boeven‘ om er een recensie over te schrijven. Supertof! Hoewel het boek hilarisch en humoristisch is, is het niet helemaal mijn smaak. Misschien komt het wel omdat ik ook niet van stripboeken houd. Maar voor kinderen zou dit boek best wel eens een aanrader kunnen zijn!

Echte duiven vangen boeven

Ben je benieuwd waarom duiven zich zo raar gedragen? Dat komt doordat ze de wereld beschermen tegen het kwaad! Waarom zijn alle kruimels in het park verdwenen? En wie heeft de vleermuizen ontvoerd?

Heb je je ooit afgevraagd waarom duiven altijd zo raar doen? Dat komt doordat ze strijden tegen het kwaad om de mensheid te redden! Duif Rots is dé meester der vermommingen en samen met zijn vrienden lost hij de grootste mysteries op. Waar zijn alle broodkruimels gebleven in het park en wie heeft alle vleermuizen ontvoerd?!

De Echte duiven-serie is dé nieuwe serie voor kinderen vanaf 7 jaar. Het boek bestaat uit drie losse verhalen waardoor het behapbaar is voor de beginnende lezer. Iedere pagina is volledig geïllustreerd en staat barstensvol grappen. Een boek vol humor en hilarische illustraties.

Mijn mening

Dit boek zit tussen een leesboek en een stripboek in. Aangezien ik altijd een hekel had en heb aan stripboeken, is dit boek niet echt aan mij besteed. Ik houd er gewoon niet van.

Ik denk wel dat het voor kinderen echt een fantastisch boek is. Want ondanks dat het boek niet echt wat voor mij is, is het verhaal wel hilarisch en de illustraties erbij zijn heel grappig.

Op een bladzijde staat niet veel tekst, maar staat wel vol met leuke illustraties. Vooral voor kinderen die niet echt van lezen houden kan dit best wel eens een heel leuk boek zijn wat ook behapbaar is om uit te lezen.

Het boek is ook een mooi boek om in handen te hebben. Een stevig boek met harde kaft en het ziet er leuk uit. En zo denk ik echt dat heel veel kinderen er erg van zullen genieten.

Productinformatie

Titel: Echte duiven vangen boeven
Auteur: Andrew McDonald
Illustrator: Ben Wood
Uitgeverij: Billy Bones
Leeftijd: vanaf 7 jaar
ISBN: 9789030504023
Verschijningsdatum: september 2018
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina’s: 200

SpeelgoedSpeelgoed

Reactie (1)

  • lifestylemommys| 11 maart 2019

    Ik weet eerlijk gezegd nog niet zo goed wat ik van dit boek moet vinden. Voor kinderen is het vast erg leuk maar voor mezelf nodigt het me nog niet zo uit haha

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *