Review: Hemdvoorhem.nl | webwinkel voor mannen

Hemd voor Hem vaderdag

Met zijn 2.11 meter is mijn man erg lang, maar hij is daarbij ook nog eens erg smal. Zomaar naar elke willekeurige herenkledingzaak op de hoek van de straat kleding kopen is er niet bij. Eerder gingen wij altijd naar een winkel speciaal voor de lange man is Baarn. Daar gingen we zo één keer per jaar eens naartoe en kwamen met een volle tas en een lege portemonnee weer thuis. Maar helaas is dat winkeltje niet meer. We moesten op zoek naar een andere winkel. We hebben al wel een webwinkel gevonden waar je voornamelijk bovenkleding kunt kopen. Polo’s, T-shirts, basics en truien gaan daar prima. Maar broeken hebben ze helaas nog niet in het assortiment  en ook het totale assortiment is nog wat eenzijdig. Maar toen werd ik benaderd door webwinkel HemdVoorHem.nl.

Een cadeautje

Van HemdVoorHem.nl ontving Arjan een cadeautje. Superleuk en met liefde ingepakt, een mooie strik om een prachtig doosje. In het doosje zat een boxershort van het merk A-dam. Op de blauwe boxershort staan aliens die je meenemen op een buitenaards avontuur. De boxer is gemaakt van milieuvriendelijke materialen; biologisch katoen en wordt geleverd in een gerecyclede verpakking. Het is altijd spannend om een maat door te geven en dan af te wachten of het past, maar hé, het past Arjan perfect.

Hemdvoorhem.nl

HemdVoorHem.nl

Toen ik benaderd werd door HemdVoorHem.nl was is natuurlijk zeer benieuwd of ze ook voor Arjan kleding zouden hebben in zijn maat. Ik nam eens een kijkje in deze breed gesorteerde kledingwinkel voor mannen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of ze hebben het. Polo’s en truien, ondergoed en pyjama’s, sokken en stropdassen, overhemden, badjassen en parfum voor mannen. Ja echt, alles, behalve dan weer broeken.

Gelukkig wordt het aanbod steeds groter, want ook de lange mannen hebben HemdVoorHem.nl. gevonden om hun overhemden met extra mouwlengte te bestellen.

Bovenstaand citaat komt rechtstreeks van de website. Een groot aanbod overhemden met extra mouwlengte en ook het shirt is langer. Lange mannen die een lange overhemd zoeken kunnen dus hier prima terecht. Maar Arjan draagt nooit een overhemd. We lezen eens verder op de website om te zien of er ook truien en shirts in zijn maat zouden zijn.

Bij ons vindt u online herenmode voor iedereen; wij houden rekening met de super slanke atletisch gebouwde man waarvoor de meeste overhemden te ruim zijn en hebben daarvoor veel verschillende modellen in de categorie zeer strak getailleerde overhemden.

Precies dus wat mijn man nodig heeft; strak getailleerde overhemden. Maar ook voor de man met een maatje meer of die gewoon van een zeer wijd overhemd houden is er genoeg keus.

Meer dan overhemden?

Ons assortiment poloshirts is zeer uitgebreid en de pasvormen zeer divers: van een zeer strak getailleerde Slim Fit met stretch tot de ruime, recht vallende modellen die gaan tot en met maat 6XL en uiteraard alles wat daar tussenin ligt.

Poloshirts draagt Arjan wel graag. Zoals je kunt lezen hebben ze ook zeer strak getailleerde Slim Fit en dat is echt wat hij nodig heeft. Dat klinkt hoopvol. Ook bij de truien zie ik dat ze Slim Fit modellen hebben. Misschien moeten we er toch maar eens wat bestellen om te kijken of ook de lengte van een poloshirt of een trui goed passend is. Ook van ondershirts schrijven ze dat ze een extra lang model hebben die niet uit de broek floept.

Ook als ik een kijkje neem bij de sokken dan zie ik dat het doorgaat tot maat 50, precies wat Arjan nodig heeft. O ja, en een nieuwe pyjama is ook hard nodig, zou daar wat voor hem tussen zitten?

HemdVoorHem.nl ziet er dus ook voor Arjan veelbelovend uit en we zullen er zeker eens een kijkje nemen en wat bestellen. En hopelijk kunnen we ook deze winkel aan ons lijstje toevoegen. Want vanuit de luie stoel kleding bestellen en thuis passen, is ook wel eens fijn.

Bestel jij wel eens bij HemdVoorHem.nl

Share this:

ComputerComputer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: