Review: De kleurrijke sokken van Happy Socks

Alleen van de naam zou je al blij van worden; Happy Socks! Nee, zwarte, witte, blauwe of grijze sokken zul je er niet vinden. Sokken met je favoriete dieren, je lekkerste fruit, kleurrijke strepen en vrolijke stippen vind je er wel. En hoewel deze maffe sokken verkrijgbaar zijn bij HemdvoorHem.nl, zijn ze ook zeer geschikt voor dames. Van HemdvoorHem.nl ontving ik niet één paar Happy Socks, maar wel twee paar in een prachtige cadeauverpakking. Een paar sokken met grote gekleurde stippen, en een paar sokken met kleurrijke piramides. De basis van deze twee sokken is dan wel weer zwart.

Creatief en succesvol

Zou het waar zijn? Uit diverse onderzoeken blijkt dat het dragen van maffe, kleurrijke, gekke sokken staat voor mensen die succesvol zijn. Maffe sokken zegt iets over de drager ervan. Experts beweren dat dragers van deze vrolijke, kleurrijke, te gekke sokken onafhankelijk, succesvol, interessant, baanbrekender en creatiever zijn.

Bovendien draagt het dragen van te gekke sokken bij aan het humeur van jouw zelf, maar ook van de mensen die ze zien. Jij wordt er vrolijker van, maar je medemens zal zijn glimlach ook niet kunnen onderdrukken als hij ze ziet. Dat maakt de dag toch net even iets gezelliger. Toch!? Happy Socks past niet alleen bij een casual outfit, ook bij een zakelijk pak zijn er absoluut sokken te vinden die daar perfect bij zullen staan.

Happy Socks Big Dots

De filosofie van Happy Socks

Het merk Happy Socks bestaat al sinds 2008. Twee vrienden hadden een missie; blijheid verspreiden door het omtoveren van een dagelijks item naar een kleurrijke must-have. En zeg nou zelf, wie wil ze nou niet?! In 2008 waren de meeste sokken nog gewoon wit, zwart, grijs of donkerblauw. Saai dus. En daar brachten deze twee vrienden verandering in.

Happy Socks zijn sokken van een hoge kwaliteit in combinatie met een uniek design en vakmanschap. Vandaag de dag is Happy Socks te vinden in maar liefst 90 landen en is daarmee in elk continent wel te vinden. Met deze sokken, wat zal de wereld daar toch een stukje vrolijker, gezelliger, intelligenter en creatiever van worden. Gauw naar HemdvoorHem.nl dus en bestel je sokken. Ook voor dames trouwens.

Happy Socks hartjes

Kleuren en patronen

Ik schreef al iets over de kleuren en patronen van de sokken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel te verkrijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van mintgroene sokken met roodwitte zuurstokken? Of sokken met heerlijke frietjes en hamburgers? Sokken met kersen, aardbeien, watermeloentjes, loopt het water je al in de mond? Of wat dacht je van een lekker spiegeleitjes op je sok? Het leuke is dat er ook  sokken verkrijgbaar zijn in een kleurrijke en bijpassende cadeauverpakking. Ideaal om als cadeautje te geven en hiermee tover je direct een vrolijke lach op het gezicht van de jarige!

Vrolijke Happy Socks

Mijn mening

Van HemdvoorHem.nl mocht ik doorgeven welke maat sokken ik zou willen ontvangen. Mijn man heeft maat 50, maar helaas, deze maat heeft Happy Socks dan weer niet. Voor hem dus maar weer gewoon de zwarte sokken. Ik koos daarom voor 41-46. Daarmee heb ik gelijk een leuk Sinterklaascadeautje voor iemand waarvan ik zeker weet dat hij ze wel gaat dragen. Het zijn echt heel mooie sokken en ze zien er ook uit of ze van een goede kwaliteit zijn.

Draag jij wel eens Happy Socks?

Sokken met kersen

#spon
Dit artikel betreft een samenwerking met HemdvoorHem.nl

Share this:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: