Review: Window Stickers Farm | Totum

Window Stickers

Voor kinderen kan een autorit van een uur al best wel heel lang zijn. Je hoopt maar dat ze in slaap vallen tijdens de rit, maar helaas. Nog voor je op de snelweg zit hoor je vanaf de achterbank; ‘zijn we er al?’ en die vraag moet je tijdens de rit nog honderd keer horen. Een lange rit naar je vakantiebestemming in het buitenland kan al helemaal lang duren voor je kind. Het is dan fijn als je kinderen vermaakt worden met leuke spelletjes of speelgoed of zichzelf kunnen vermaken tijdens de rit. Dit product kan één van de oplossingen zijn waarmee kinderen zich een flinke poos kunnen vermaken; Window Stickers Farm van Totum.

Window Stickers Farm | Totum

Inhoud: 5 vellen met statische stickers rondom het thema de boerderij en een decor. En je hebt natuurlijk de ruit van de auto nodig, of iets anders waarop het blijft plakken.

Deze 5 vellen met stickers bevatten in totaal meer dan 75 stickers. En met deze 75 stickers kunnen kinderen een complete boerderij op de autoruit maken en er hele verhalen bij bedenken. Als kinderen nog niet zo goed bij een autoruit kunnen omdat ze daar nog te klein voor zijn, dan is het ook mogelijk om het bijgeleverde decor te gebruiken. Of koop een klein whiteboardje waar kinderen deze stickers op kunnen plakken. Het leuke is dat de stickers eenvoudig weer te verwijderen zijn en opnieuw zijn te gebruiken. Zo kan er eindeloos met dit setje stickers gespeeld worden.

Natuurlijk zijn deze Window stickers van Totum niet alleen in de auto te gebruiken. Ook kunnen ze thuis op de ramen geplakt worden, of wellicht zelfs op de deur.

Window Stickers van Totum

Onze mening

Eindeloos plezier met slechts een paar stickervelletjes die alles bij elkaar een paar euro kosten. Je hoeft niet altijd grote en dure dingen aan te schaffen om toch veel speelplezier te creëren. Met deze stickers kunnen kinderen heerlijk hun fantasie laten gaan en hun eigen verhaal bedenken rondom het thema boerderij. Boerderij is voor veel kinderen ook een aansprekend thema waar ze wel raad mee weten als het gaat om het bedenken van een verhaal.

De stickers zijn eindeloos herbruikbaar en dat zorgt voor eindeloos veel speelplezier. Beide kinderen hebben hier de stickers op de kastdeur geplakt. Die is zeker groot genoeg voor 75 sticker en er wat moois van te maken. Ook groot genoeg om er samen, met elkaar en naast elkaar, mee te spelen. Het bijgevoegde decor is ook een waardevolle toevoeging aan de set. Wat mij betreft had er nog wel 1 of 2 andere decors bij mogen zitten voor nog meer plezier en zodat er ook meerdere kinderen mee kunnen spelen. Het decor is ook niet zo heel groot.

Wij zullen deze stickers van Totum ook eens meenemen in de auto als we een lange rit voor de boeg hebben.

Maken jullie gebruik van raamstickers in de auto?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *