Recensie: Ik zal er zijn | Inspirerend & bemoedigend

Ik zal er zijn

Met Sinterklaas (wat wij al ruim 3 weken geleden gevierd hebben) kreeg ik het boekje Ik zal er zijn. Dit boek is een prachtig geschenkboekje met inspirerende en bemoedigende teksten. De belofte van God ‘Ik zal er zijn’ vormt het hart van dit boekje van Lifeprints. Aan de hand van zeven kernwoorden wordt dit thema in woord, beeld en lied uitgewerkt. Een prachtig boekje om in de kast te hebben staan en er regelmatig bij te pakken en uit te lezen. Een prachtig boekje om als geschenk aan iemand te geven die wel wat bemoediging of inspiratie kan gebruiken.

Ik zal er zijn

Je bent niet alleen, want God zal er zijn. Altijd. Dat is de belofte die God geeft als hij zegt; ‘Mijn naam is ik zal er zijn!’ Dit geschenkboek is opgedeeld in zeven kernwoorden.

  • Vertrouwen
  • Rust
  • Vergeving
  • Ik ben
  • Zijn
  • Stilte
  • Moed

Bij elk van deze woorden staat een prachtige overdenking, inspirerende spreuken, een bemoedigend lied, een bijpassende bijbeltekst en een gedicht dat je aan het denken zet. De teksten worden ondersteund door prachtige foto’s. Al deze teksten hebben als doel dat het jou inspireert en bemoedigt en dat het je aanspoort om te leven met God, die zegt; Ik ben bij je, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld! Want die belofte staat, en zal blijven staan.

Als extraatje bij dit boekje ontvang je toegang tot 4 gratis printables met quotes uit dit boek.

Vertrouwen

Vertrouwen betekent dat je juist op zulke momenten je trillende handen uitstrekt naar de hand die altijd is uitgestrekt om je op te vangen. Om je overeind te helpen en vast te houden. Om je te leiden. De hand van God.

Rust

Rust maakt van moeten ont-moeten, maakt van rennen wandelen en van najagen verlangen.

Vergeving

Ik ben

Zijn

Gods liefde is geen kwestie van moeten, maar van ont-moeten. Niet van prestatie, maar van relatie. Niet van doen, maar van zijn.

Stilte

God zorgt voor je, want Hij heeft zelf gezegd: ‘Ik zal bij je blijven, ik zal je niet in de steek laten.’ ~ Hebreeën 13:5

Moed

Heer, geef mij de moed om te veranderen wat ik kan veranderen. De rust om te accepteren wat ik niet kan veranderen en de wijsheid om het verschil tussen beide te zien. ~Reinhold Niebuhr

Lifeprints

De gezichten achter Lifeprints zijn Manuel en Elvire Bus. In 2016 zijn zij hun creativiteit, geloof en werk gaan combineren in het mooie bedrijf Lifeprints. Ze maken prachtige posters, kaarten, boeken, kalenders en nog meer. ‘Ik zal er zijn’ is hun eerste boek. Inmiddels is ook hun tweede boek ‘Zo dichtbij’ verschenen (wat dus nu ook op mijn verlanglijstje staat).

Productinformatie

Titel: Ik zal er zijn
Boekverzorging: Lifeprints | Manuel en Elvire Bus
Auteur: Tineke Tuinder Krause
ISBN: 978-94-92831-02-6
Prijs: € 12,50 bij Lifeprints

#nospon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *