Gezond en duurzaam het nieuwe schooljaar in met SodaStream My Only Bottle

SodaStream BIO-smaken

Enige tijd geleden kreeg ik een SodaStream. Met een SodaStream kun je zelf bruisend water maken en er eventueel een siroop aan toevoegen. Zo kun je er cola, sinas en 7Up mee maken, maar je kunt ook allerlei andere smaken siroop aan het water toevoegen. Bruisend water maken is kinderlijk eenvoudig. Je vult een speciale fles met water, klikt ‘m in het apparaat en je duwt een aantal keer een paar tellen op de knop. Voilà. Doordat je steeds dezelfde hervulbare fles gebruikt, is het een zeer duurzaam apparaat. Naast de grote fles, heeft SodaStream ook een kleine fles die in het toestel past: My Only Bottle. En SodaStream heeft een aantal nieuwe Bio-smaken. Ideaal voor kinderen om mee naar school te nemen.

Gezond en duurzaam het nieuwe schooljaar in

Het nieuwe schooljaar is het moment bij uitstek om nieuwe goede gewoontes te ontwikkelen. De tijd van suikerrijke frisdranken in wegwerpverpakkingen ligt achter ons. Wie het schooljaar (of werkjaar) 2022-2023 écht goed wil starten, drinkt zelf bereide dranken uit een handige herbruikbare My Only Bottle fles. Persoonlijk op smaak gebracht met een SodaStream-bruiswatertoestel – jij bepaalt zelf de hoeveelheid bubbels – en met de nieuwe BÍO-smaken.

Met deze SodaStream-musthaves ben je klaar voor school en maak je er een geslaagd, gezond én duurzaam schooljaar van.

Bruiswatertoestel ART, DUO of Terra

Met een SodaStream-bruiswatertoestel in huis (of op kantoor en in mijn geval dus ook op school) bereid je in een handomdraai bruisende dranken met kraanwater. Zo drink je vanzelf méér water. Ga voor een stijlvol ART-toestel als je een hendel verkiest boven een drukknop, of een DUO-toestel als je zowel de plastic hervulbare SodaStream-fles als de glazen fles gebruikt.

My Only Bottle

Een superlicht en vaatwasbestendig herbruikbaar drinkflesje dat je dankzij het handige draagkoord overal mee naartoe kunt nemen. My Only Bottle past op een SodaStream-toestel. Zo heb je overal bruisend water bij de hand én spaar je een heleboel wegwerpflesjes uit! Het halveliterflesje is beschikbaar in verschillende kleuren én er is er ook een verkrijgbaar me een speciale sportdop.

Van SodaStream ontving ik 2 van deze kleine flesjes. Ze zijn ideaal om mee te nemen naar het werk of naar elders. Je kunt ze makkelijk in je tas stoppen. Bovendien kunnen ze in de vaatwasser. Op de school waar ik werk staat een SodaStream-apparaat, dus ik kan daar altijd bruisend water maken en voorzien van een lekker smaakje.

SodaStream My Only Bottle

SodaStream BÍO-smaken

De nieuwe SodaStreamBÍO-smaken (Zwart Bes, Frisse Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade) zijn duurzame én gezonde dorstlessers. De fruitsmaken zijn 100% plantaardig en bevatten minstens 50% minder suiker dan traditionele frisdranken. De fles is samengesteld uit gerecycleerd glas. Gewoon kraanwater laten bruisen met een bruiswatertoestel, vervolgens het BÍO-smaakje naar keuze toevoegen, en klaar!

Daarnaast ontving ik van SodaStream 3 flessen BIO-smaken. Als eerste proefden we de sinaasappel. Het is een frisse smaak, maar je moet er wel flink wat van in doen voordat je de smaak proeft. Wat ik ook jammer vind is dat de smaakjes niet met 0% toegevoegde suikers zijn. De andere 2 smaken heb ik nog niet geproefd omdat ik niet alle 3 de flessen tegelijk open wil hebben. Daarbij ben ik wel benieuwd wat nu precies ‘klassieke limonade’ is. Ik heb geen idee wat ik mij daar nu bij moet voorstellen.

Lees ook: Review: SodaStream innoveert met nieuwe generatie bruiswatertoestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *