Review: Video van Sint

Video van Sint; een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaar

Video van Sint bestaat al 14 jaar. Vorig jaar had ik voor het eerst een Video van Sint besteld. We hebben daar enorm van genoten. Elin vraagt al een tijdje of we dit jaar weer een Video van Sint hebben. Ja dat hebben we (maar dat weet zij natuurlijk niet), ik ben dit jaar opnieuw door Sinterklaas benaderd met de vraag of ik ook een persoonlijke boodschap van hem wil ontvangen. En Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn, om niet één, maar twee codes te sturen, zodat ik ook een ander gezin mag blij maken met een persoonlijke videoboodschap van de Sint. In dit artikel vertel ik je dus alles over Video van Sint, en kun je meedoen met een winactie!

Wat is Video van Sint precies?

Video van Sint is een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas. Deze video van Sinterklaas kun je helemaal zelf samenstellen door alle gegevens van je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, broers, zussen, partner, ouders, etc. in te vullen. Per persoon vermeld je de roepnaam en de leeftijd. Ook kun je fotootjes toevoegen. Daarbij kun je uit meer dan 300 onderwerpen kiezen waar de Sint dan uitgebreid over vertelt in het videobericht. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als ‘je doet goed je best op school’ of ‘je bent altijd positief, vrolijk en blij’. Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt in een video van ongeveer 14 minuten (lengte van de video is afhankelijk van het aantal personen).

Na het samenstellen van de videoboodschap wordt de DVD verstuurd via PostNL 24-uurs services. Kies je voor de download dan kun je jouw Video van Sint bijna direct bekijken! Het is ook mogelijk om een compleet pakket te kiezen, dan krijg je zowel een DVD, als de downloadversie + nog vele andere extra’s.

Verhaal: Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond

Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van Sinterklaas en
Snoetje de hulppietenhond! Snoetje doet er alles aan om Sint en de pieten te helpen in het kasteel, maar gaat dat ook lukken?

Tijdens het avontuur worden de foto’s en namen van de kinderen op verschillende leuke manieren in de video getoond en vertelt Sinterklaas ook weer van alles over de kinderen/volwassenen uit het Grote Boek. 

Video van Sint 2022

Nieuw in 2022

Ook wanneer jij al eerder een Video van Sint hebt samengesteld is het beslist de moeite waard om er ook dit jaar weer één samen te stellen. Een heel aantal dingen zijn hetzelfde gebleven, maar er zijn ook een heel aantal dingen nieuw in 2022 waardoor je een compleet andere boodschap voor je gezin of familie kunt samenstellen. Zo ontvang je ook dit jaar weer een unieke en geheel persoonlijke videoboodschap die menig kinderhart en volwassenhart harder laat kloppen.

Wat blijft:

 • DVD of Download of Compleet (download + DVD met veel extra’s)
 • Tijdsduur ongeveer 14 minuten, bij meerdere personen iets langer
 • Kiezen uit 6 onderwerpen waarvan 2 optioneel
 • Sint verklapt de verstopplek (optioneel) of anders een neutraal einde
 • Prijs gelijk aan vorig jaar
 • Download – binnen 1 uur te bekijken
 • DVD – Verzending binnen 24 uur via Post.nl  (dus niet binnen 24 uur bezorgen)
 • Voor België bezorging 3 – 4 werkdagen

Wat is er nieuw?

 • Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van “Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond”
 • Ruimte voor 10 personen per bestelling
 • Keuze uit ruim 450 onderwerpen, waaronder 150 splinternieuwe onderwerpen. Ook voor volwassenen is er een ruime keuze
 • Alle onderwerpen zijn vooraf te beluisteren voordat je bestelt
 • Klant kan per persoon 2 verschillende persoonlijke foto’s uploaden voor in het Grote boek
 • De klant kan 3 algemene foto’s uploaden (zoals bv. een vakantie foto, foto huisdier, gezinsfoto
 • Dit jaar weer nieuwe verstopplekken toegevoegd, ook grappige, zoals bv ‘in de koelkast’ (leuk om te gebruiken in combinatie met de Pakjes Puzzel Speurtocht)
 • Dans en zing mee met het populaire Sinterklaasliedje “Pieten feesten op de daken”
Video van Sint zwaait jou gedag!

Mijn mening

Pakjesavond vieren wij met 10 personen. En laat de videoboodschap nu precies ruimte hebben voor 10 personen. Dat komt mooi uit. Op een avond ben ik aan de slag gegaan met het samenstellen van de video. Dat gaat heel eenvoudig, je wordt er vanzelf doorheen geloodst. Voor iedereen heb ik een eigenschap, lievelingseten, hobby, kinderheld en opvoedtip ingevuld. Daarna kon de boodschap van Sint worden besteld. Meteen kreeg ik al allerlei leuke extra’s in mijn mailbox, zoals een verjaardagsboodschap voor de kinderen. Een aantal uur later had ik daadwerkelijk de download met de videoboodschap binnen. De DVD lag al enkele dagen later op de deurmat.

Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond in Video van Sint

Wij vieren pakjesavond (lees: -middag) aanstaande zaterdag al. In verband met de vele verjaardagen in december, vieren we pakjesavond vaak al in november. Dit jaar dus al meteen zodra Sint in Nederland is aangekomen. Met 10 personen duurt de boodschap wel iets langer dan 14 minuten. Elin hoopt al dat er dit jaar weer een Video van Sint is, ik ben benieuwd wat de anderen ervan vinden en of het weer een leuke film is geworden. Vorig jaar kon ik het niet nalaten om ‘m vooraf te bekijken, dit jaar wacht ik gewoon lekker af.

Een kleine tip wil ik nog wel even meegeven: vorig jaar had ik een aantal personen dezelfde boodschap meegegeven waardoor er best wel wat herhaling was. Nu heb ik er echt op gelet dat iedereen een heel andere boodschap meekrijgt. Dus; probeer om een onderwerp maar één keer terug te laten komen in de hele videoboodschap.

Lees ook: Review: Escape Puzzel 8: In de griezelkelder | Ravensburger

Reactie (11)

 • Laura| 10 november 2022

  Hoe leuk zou t zijn voor onze 3 kids en een verrassing voor de opa’s en oma’s😊! Onze jongste gelooft nog en de andere 2 die helpen hem daar hard bij, voor eigen gewin hihi. Denk wel dat het dit het laatste jaar is helaas.. zou een hele mooie afsluiter zijn met zo’n te gekke video van de Sint🤞

 • Anneke Haas| 10 november 2022

  Ik doe heel graag mee met deze winactie. Het lijkt mij enorm leuk om zo pakjesavond te beginnen met mijn man en twee dochters. Zo ontzettend leuk dat je persoonlijke foto’s kunt toevoegen aan de videoboodschap. Dat maakt het nog echter.

 • Marian B| 11 november 2022

  Ik doe graag mee! Wij vieren al een aantal jaar samen pakjesavond bij opa en oma samen met onze kinderen en hun neefje en (kleine) nichtjes. De video van Sint lijkt me een feestje, een perfect begin van de avond. Waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat onze jongste nog geloofd, dan mag de video eigenlijk niet ontbreken. Ik ga duimen.

 • Saskia Lemmens| 13 november 2022

  Geweldig voor mijn meiden,heerlijke blije gezichtjes als ze een echte video van Sint mogen ontvangen.

 • Marianne| 14 november 2022

  Wauw wat een gave actie, en dit jaar een hondje erbij helemaal super. Weet zeker dat mijn dochter van 5 fit geweldig gaat vinden ik doe graag mee.

 • Berendina Jaasma| 14 november 2022

  Dit lijkt mij heel erg leuk om de kleinkinderen mee te verrassen en te kijken op pakjesavond, ik verheug mij op de blije gezichtjes!

 • Anna| 14 november 2022

  Wat leuk om de kinderen op pakjesavond mee te verrassen en dan samen met de opa’s en oma’s te kijken. Gezellig!

 • Sabine Hensens| 14 november 2022

  Ik doe heeeeel graag mee! Mijn zoontje heeft al eens een dvd van Sint gehad toen hij net twee jaar was, die dvd draait hij nog wel eens en vraagt steeds waarom hij daar nog twee was…Wat lijkt het me leuk om een recente dvd te hebben om pakjesavond nog veeeeeeeel leuker te maken! Hij is er nu zo mee bezig, ik wil dat verbaasde koppie graag zien en ga dus hard duimen!

 • Marita| 15 november 2022

  Jaaa leuk voor de kinderen en ook voor de ouders en grootouders om te kijken

 • Francis Akerboom| 16 november 2022

  Ik doe graag mee voor onze dochters. Zonder de dvd is het geen pakjesavond. Het lijkt mij erg leuk om dit jaar opa en oma mee te nemen. Dan de gezichten te zien van de meiden en van opa en oma. Dat wordt echt genieten.

 • Patrick van Wanrooij| 16 november 2022

  Zou helemaal geweldig zijn. Voor onze dochters van 5 en 7. Een geweldige aanvulling voor pakjesavond

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *