Review: Sweakers voor veiligheid in het zwembad

Sweakers

Een jaar geleden schreef ik een review over de Sweakers (Swimming Sneakers). Dat zijn kort gezegd antislipsokken voor in het zwembad. Op de gladde, natte vloeren in het zwembad gebeuren er heel wat ongelukken. In en rondom zwembaden in Europa gebeuren er jaarlijks 200.000 ongelukken. En meer dan de helft wordt verzaakt door uitglijden met name bij kinderen tot 15 jaar. Veiligheid staat voorop en daarom zijn de Sweakers ontwikkeld. In deze review vertel ik meer hierover en ook over onze ervaringen hiermee. Ik vertel je over de actie die nu loopt bij Ockyz. En ik mag namens Ockyz nog een setje Sweakers weggeven middels een winactie! Doe je mee?

Sweakers – OckyzSweakers

Waarom zou je voor Sweakers kiezen? De veiligheid van kinderen staat voorop, Sweakers biedt veiligheid op de gladde zwembadvloer. Sweakers zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal balans en gevoel. Ze zijn antibacterieel, de kwaliteit is uitstekend en ze gaan 4 maten lang mee (in tegenstelling tot waterschoenen die maar één maat meegaan). En ze zien er gewoon leuk uit waardoor kinderen het ook leuk vinden om ze te dragen.

Onze mening

De Sweakers werken echt goed in het zwembad. Je kunt 100x tegen kinderen zeggen dat ze niet moeten rennen en voorzichtig moeten lopen, maar ze doen het toch niet. Sweakers zijn dus de ideale oplossing voor veiligheid.
Nu was het bij Joas zo dat hij echt niet in het peuterbadje wilde blijven en er keihard vandoor rende om in het diepe zwembad te springen. Joas keihard rennen op zijn Sweakers en mama en papa heel voorzichtig erachteraan. Sweakers zijn te verkrijgen tot maat 46, dus het werd tijd om voor mij ook een paar aan te schaffen, zodat ik ook veilig achter Joas aan kan rennen. Helaas dus voor papa, zijn maat is niet verkrijgbaar. Of helaas voor mij, want ik ben dan  altijd de pineut om achter Joas aan te rennen 😉

Van Ockyz ontving ik een mail of ik een samenwerking met ze wilde aangaan. Ik koos voor een paar Sweakers voor mijzelf en Elin mocht van mij een badpakje of bikini uitkiezen. Ik liet haar de site zien en ze koos voor een stoer, hip “kort hempje met onderbroekje”, haha 😉 Als je op deze link klikt kun je zien welke ze uitgekozen heeft. Maat 122 past haar goed.

Actie bij Ockyz

Wij zijn overtuigd van de werking van de Sweakers. En jij? Nu we de zomervakantie bijna weer ingaan en de meesten van ons vast een keer gaan zwemmen, heeft Ockyz een leuke kortingsactie, zodat ook jij en je (kind) veilig in het zwembad kunnen rondrennen. Sweakers verkleint aanmerkelijk de kans op een val- of glijpartij!

 1. Een paar Sweakers en één stuk zwemkleding voor maar € 24,95
 2. Twee paar Super Basic Sweakers voor € 25,-

Waar ga jij voor?

Winactie

En dat is nog niet alles. Van Ockyz mag ik één paar Sweakers weggeven aan één van mijn volgers. Voorkom valpartijen en doe mee met de winactie! Laat een reactie hieronder of onder de post op FB weten voor wie je meedoet en welke maat je zou willen ontvangen.

Je kunt meedoen tot maandag 4 juni. Op dinsdag 5 juni zal ik de winnaar bekendmaken.

 

Reactie (35)

 • Marian B| 28 mei 2018

  Dit kan wel eens heel handig zijn voor ons zoontje, hij is nogal een brokkenpiloot 😉 In ieder geval voor mijn gevoel veiliger.

 • Kristel Gubbels-Daemen| 28 mei 2018

  Lijkt me super handig voor onze dochter Noor in maat 27

 • G.T.| 29 mei 2018

  Ik doe mee voor mijn zoontje. Hij heeft bijna maat 25 en houdt van zwemmen.

 • Shiv Chin| 29 mei 2018

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoon in maat 31-34.

 • Goele H| 29 mei 2018

  Ik doe graag mee voor mjjn zoontje met maat 29. Ideaal voor deze zomer in de fonteinen te spelen hier in het dorp, waar het helaas vaak snel glad wordt.

 • Patricia Bouthisma| 29 mei 2018

  Ik doe heel erg graag mee voor onze zoon Sil. Hij is ontzettend gek op zwemmen en we doen dit dan ook vaak. Door zijn adhd en verstandelijke handicap is hij niet erg voorzichtig en is al eens heel hard ten val gekomen. Zwemschoentjes kan hij niet verdragen, ik denk dat dit een geweldige oplossing zal zijn om hem veilig rond bet zwembad te kunnen laten lopen. Hij draagt maat 37.

 • m chen| 29 mei 2018

  Ik doe mee voor mijn neefje, voorkeur model en maat: SUPER BASIC GREY in 35!

 • Katerina Banjo| 29 mei 2018

  Voor mijn peuterknul…. en dan in maat 27….

 • Claudia Diependaal| 29 mei 2018

  Maat 25 zou geweldig zijn! Voor mijn kleindochter!

  Ik zou dan kiezen voor 1 paar sokken en 1 stuks zwemkleding!

 • Marian van Trigt| 29 mei 2018

  Voor de socks, ze rennen altijd en je zegt 100 keer kijk uit dat je niet valt.
  Ideaal. maat 29

 • A.G.S Dierselhuis| 29 mei 2018

  In maat 24 voor onze kleine stuiterbal zou erg mooi zijn. Een keer bij de huisartsenpost omdat hij ko ging na een val op zijn hoofd is, vind Ik, wel genoeg…

 • Ruud Muijt| 29 mei 2018

  Schoenmaat 28, zou leuk zijn om te winnen!

 • ebru balcova| 29 mei 2018

  jaaa super ik doe graag mee voor mijn nichtje, maat 36

 • Marina Vink| 29 mei 2018

  Veiligheid kan zo makkelijk zijn.
  Ik doe graag mee!

 • Annelies van Hurne| 29 mei 2018

  Graag zou ik mee willen doen voor mijn dochter. Ze heeft maat 36 en dan kies ik optie 2. Ze houd van zwemmen en niet van rustig lopen aan de kant. Dit is ideaal voor haar (niet dat ze dan ineens wel mag rennen) zodat ze niet uitglijd en zich bezeerd.

 • Nina Mol| 30 mei 2018

  Perfect voor altijd rennende Jordan! Maat 27 heeft hij. xxx

 • wilmsen anita| 30 mei 2018

  voor mijzelf maat 36

 • chris de haas| 30 mei 2018

  ik zeg leuk voor mijn dochter, maatje 35
  maakt niet uit welk model of kleur

 • Dieuwke| 30 mei 2018

  Ik doe mee voor mijn meervoudig complex gehandicapte pleegzusje. Dit zijn ideale sokken voor haar, omdat ze haar voeten vaak over elkaar schuurt en daardoor haar voeten kapot maakt. Dit is de ideale oplossing.
  Haar maat is 35-38

 • Dieuwke| 30 mei 2018

  Ik doe heel graag mee voor mijn meervoudig complex gehandicapte pleegzusje. Ze schuurt vaak haar voeten over elkaar en hierdoor gaan haar voeten kapot. Daarom moet ze altijd 1 sok aan. Dit zou ideaal zijn. Toch blote tenen, maar geen kapotte voeten. Haar maat is 35-38

 • Katja Hendriksen| 30 mei 2018

  Ik loot graag mee voor mijn zoontje, maat 38

 • cobi| 30 mei 2018

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje in maat 35 zodat hij in de vakantie lekker aan het water kan spelen. Wij hebben zojuist een camping geboekt in Polen aan het water

 • anja jager| 30 mei 2018

  ik ga voor de Super Basic Sweakers

 • J. Jonker| 31 mei 2018

  Ik doe mee voor onze kleine zeemeermin! Ze heeft maat 37.

 • kempenaers anita| 31 mei 2018

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje een paar basic sweakers in maat 27/30 en zwembroekje in maat 116

 • brants harry| 31 mei 2018

  zou leuk zijn voor mijn kleinzoontje de sweakers in maat 35/38 en zwembroekje in maat 128

 • Silvia Kuiper-Swart| 1 juni 2018

  Prachtig! Ideaal voor onze waterrat Randy van nog maar 3 jaar en 8 maanden oud 😉
  Ik zou gaan voor 1 paar Sweakers +
  Een zwembroekje in maat 122

 • Manon| 2 juni 2018

  Mijn kinderen zouden allebei wel een setje kunnen gebruiken.. ‘niet rennen, het is hier glad!’ is meestal tegen dovemansoren gezegd

 • Nelly| 3 juni 2018

  Ik doe mee voor mijn zoon. maat 34

 • Nelly| 3 juni 2018

  Ik deo mee voor mijn zoon. Maat 35

 • Marjo| 3 juni 2018

  Ik ben al aan het kijken geweest, Sarah zit sinds kort op zwemles en moet van de huisarts sokken aan ivm snel wratten krijgen onder haar voeten. Nu zie ik dit voorbij komen en dit is veel handiger, gelijk 2 vliegen in1 klap veilig voor haar voerzo,en en tegen uitglijden. Als Sarah mag winnen dan graag in maat 27-30

 • Anneliese de Waal| 3 juni 2018

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Nicky, zou hij geweldig vinden.

  Groetjes Anneliese

 • Sandra Benedick Elzinga| 3 juni 2018

  Dit is ideaal!
  Ik zal ze bij onze zoon aandoen
  Hij heeft ADHD en voor hij het weet glijd hij uit
  Dus ik doe graag mee

 • Sandra van Limpt| 4 juni 2018

  Ik zou gaan voor 2 paar sokken. Zo kan ik allebei de kinderen blij maken 😀
  Ideaal voor de vele zwempartijtjes

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *