Review: PaperCloud Lente

PaperCloud

De lente was al bijna voorbij en ik kwam in aanraking met het creatieve magazine PaperCloud Lente. Omdat ik al diverse samenwerkingen met Denksport ben aangegaan en daarbij veel mailcontact heb gehad, heb ik hen een mailtje gestuurd met de vraag of er die zomer weer een uitgave van PaperCloud zou komen. Helaas, een zomer-uitgave zou niet komen, maar ze wilden mij nog wel de Lente-uitgave toesturen! Denksport, dank je wel! In deze blog ga ik je meer vertellen over PaperCloud, maar ik laat je vooral wat foto’s zien.

PaperCloud Lente

In deze PaperCloud staan 21 DIY’s met als thema Lente of Pasen. Daarnaast staan er nog kleurplaten, kleuren op nummer, zoekplaten, stickers en pakpapier in. Bij elkaar kom je tot 100 bladzijden knip-, plak- en kleurplezier. Elke bladzijde kun je makkelijk via een kartelrandje uitscheuren. De bladzijdes hebben verschillende papierdiktes, een mooie DIY is op stevig, dik karton gedrukt en een kleurplaat op wat dunner papier. De beschrijving van de DIY is over het algemeen heel duidelijk, al had bij sommige DIY’s wel een iets duidelijkere foto van het resultaat mogen staan.

Met de DIY’s uit dit magazine haal je de lentesfeer in huis. Je hebt niet veel materialen nodig, met een schaar/mesje, lijm en kleurpotloden of stiften kom je al een heel eind. Het magazine kost € 12,95. Dat lijkt aan de dure kant voor een tijdschrift, maar je krijgt er wel wat voor terug. Je hebt dit magazine ook niet zomaar in een uurtje ‘uit’, je kunt er uren-, maar dan ook urenlang plezier van hebben. Ik laat je wat foto’s van de resultaten zien. Het zijn niet alle DIY’s, want het zou mij nog uren en uren kosten om ze allemaal af te ronden 😉

Foto’s

PaperCloud

Kleuren op nummer. De ene kleurplaat heb ik met stiften gekleurd, de andere met kleurpotloden. Het is een priegelwerkje en je punten moeten heel goed geslepen worden. Je hebt wel veel verschillende kleurtjes nodig voor een optimaal resultaat.

PapercloudPaperCloud

Kleurplaten. Je ziet, ook die heb je niet zomaar af. Het resultaat wordt echt supermooi!

 

Een vogelhuisje. Knippen, vouwen en plakken. Simpel, maar met een superleuk resultaat. Binnen in het huisje zitten drie vogeltjes in een nestje.

PaperCloud

Een prachtige bloemslinger. Veel knipwerk, maar zeker niet moeilijk. Het resultaat is prachtig! Deze bloemenslinger hangt nu te pronken op de slaapkamer van Elin. Op de tweede foto zie je drie bloemen in een bloemenvaas. Die kun je allemaal zelf knippen, vouwen en plakken.

Prachtige ansichtkaarten die je in kunt kleuren.

Het kuikentje is gemaakt door veel rechthoekjes op een bepaalde manier te vouwen en deze op de juiste manier in elkaar te schuiven. Dit was nog een lastig karweitje omdat het steeds weer uit elkaar schoot. Je kunt in totaal 3 kuikentjes maken. En zie je het vogeltje? Die is leuk hè?!

Heel veel vlindertjes uitgeknipt. Met deze vlindertjes kun je een vlinderwolk maken door de vlinder aan touwtjes te hangen en deze vlinderslingers te bevestigen aan een wolk. De vlinders zijn uitgeknipt, maar ik moet nog even een klein 3D-schaartje bij de Action kopen om de kleine gedeeltes uit de vlindertjes te knippen. Het resultaat wordt heel mooi!

Memory. De kaartjes kun je uitknippen en daarbij kun je ook een bijpassend doosje knippen, vouwen en plakken! De plaatjes op de kaartjes hebben met de lente te maken.

Reactie (1)

  • lifestylemommys| 6 augustus 2018

    Wat een leuk blad zeg! Ik vind de bloemenslinger voor Elin het mooist 😍

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *