Review: Al je accessoires voor je smartphone bestel je bij Hoesjes-outlet.nl

Powerbank

Jarenlang deed ik het met een smartphone met daarin een prepaidkaart. Thuis, via WiFi-verbinding kon ik wel wat doen, maar snel ging het niet. WhatsAppen, lukte wel, maar dan alleen thuis. Als ik niet thuis was, was ik alleen telefonisch bereikbaar. Tot ik zo eind 2017 het goed zat werd en een nieuwe smartphone kocht en een abonnement afsloot. Maar met alleen een telefoon en een abonnement ben je er nog niet. Want om een spiksplinternieuwe telefoon, waar ook 2 jonge kinderen eens een spelletje op spelen, zonder hoesje te gebruiken? En daarnaast stond een powerbank ook nog hoog op mijn wishlist. Altijd handig om als het nodig is je telefoon onderweg op te kunnen laden. Of voor als je bijvoorbeeld gaat kamperen. En al die accessoires die jouw telefoon nog nodig heeft, kun je op een snelle en eenvoudige manier bestellen bij hoesjes-outlet.nl.

Hoesjes-Outlet

Op de website van Hoesjes-Outlet kun je het merk en type van je telefoon selecteren en dan komen zo de artikelen in beeld die bij jouw telefoon horen. Zo zijn er meer dan 4000 hoesjes verkrijgbaar voor de iPhone, de Samsung Galaxy, de Hunawei en de One Plus 6T. Naast  hoesjes kun je ook allerlei kabels, laders, adapters, sportbanden, powerbanks, docks, screenprotectors en houders bestellen. Ook hebben ze veel verrassende accessoires die je niet bij alle winkels kunt verkrijgen. Denk daarbij dan aan een handige audiosplitter, handig voor als je op reis bent.

Als je vandaag bestelt, dan heb je het de volgende dag in huis. Of nog een dag later, je weet het immers maar nooit met de post is wel gebleken. Daarbij is de verzending altijd gratis.

Powerbank

Powerbank

Bij de aanschaf van mijn telefoon kocht ik direct een hoesje. Daarmee is je telefoon toch beter beschermd, vooral als er ook wel eens kinderen een spelletje op je telefoon willen spelen. Daarnaast is het heel handig dat je je bankpasje in het hoesje van je telefoon kunt stoppen. Als ik mijn telefoon maar bij mij heb, dan heb ik vaak alles wat ik nodig heb en hoef ik niet steeds mijn veel te grote portemonnee mee te sjouwen.

Van hoesjes-outlet mocht ik voor een bepaald bedrag wat uit de webshop kiezen om daar een review over te schrijven. Omdat ik nog geen powerbank had, koos ik daarvoor. Het werd de USAMS Premium Dual USB Mini Digital Power Bank – 10000mAh. In de eerste plaats valt deze powerbank op vanwege de capaciteit. De powerbank biedt 10.000mAh, daarmee kun jij je telefoon tot wel vier keer volledig opladen. In de tweede plaats is dit apparaat voorzien van een USB- als een micro-usb aansluiting. Daarmee is het geschikt voor alle mobiele apparaten, je kunt er bovendien ook nog eens twee apparaten tegelijk mee opladen. Deze powerbank is ook voorzien van een display waarop je kunt zien hoeveel batterij er nog over is. En … deze powerbank is een stuk kleiner dan de meeste powerbanks en met z’n € 32,99 zeer scherp geprijsd.

Powerbank

Mijn mening

Twee dagen na de bestelling viel de powerbank op de deurmat. Het duurde een dag langer, maar dat lag denk ik aan de post. De envelop was flink beschadigd, zelfs half open. Bij de post hadden ze de envelop in een plastic zakje gedaan en er een briefje bijgestopt met hun oprechte excuses en dat ze hopen dat alles nog in de envelop zou zitten. (Net of je daaraan wat hebt als je echt wat kwijt zou zijn). Na ja, het doosje met de powerbank zat er nog in, en dat is toch het belangrijkste.

Wat mij in de eerste plaats opviel is dat er geen oplader bijzit en dat ik de powerbank nog wel wat aan de zware kant vond. Opladers hebben we gelukkig zelf genoeg, dus zo’n probleem is dat niet. Verder is dat ding echt fantastisch. Het heeft een handig formaatje en je stopt het zo met je telefoon samen in je tas terwijl jij onderweg bent. Daarnaast is het ideaal dat deze tot maar liefst 4x de telefoon volledig kan opladen. Ideaal voor als je op trektocht of kampeervakantie gaat en je niet zo vaak je telefoon in een stopcontact kunt opladen. Het displaytje geeft precies aan hoeveel batterij je nog hebt, zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Nu laad ik mijn meestal ‘s nachts op, een groot deel van de nacht hangt de telefoon dan opladen aan de stekker. Nu zou ik het ook overdag kunnen doen, terwijl ik aan het werk ben en mijn telefoon dan naast mij kan liggen. Scheelt toch weer stroom. Dus al met al ben ik erg blij met dit handig apparaatje en ik kan het je zeker aanbevelen als jij er nog geen hebt,  of niet zo’n goede als deze.

Powerbank

 

 

 

Share this:
ComputerComputer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: