Review: Bestel je geboortekaartjes bij Kaartje2go

De mooiste kaarten bestel je bij Kaartje2go

Voor ons is het al even geleden dat wij op zoek moesten naar geboortekaartjes. Elin is 9 jaar en Joas is inmiddels 7 jaar. Wij vonden het leuk om je helemaal te verliezen in de grote hoeveelheid kaartjes en daaruit precies die ene leukste uit te kiezen. Voor ons is het al even geleden, maar jij zit misschien wel middenin de zoektocht naar het perfecte geboortekaartje. Als dat zo is, dan kunnen wij Kaartje2go van harte aanbevelen. Ook voor alle andere kaarten die jij wilt versturen is Kaartje2go die perfecte website waar je de mooiste kaarten vindt.

Zó makkelijk is het om een kaartje te maken en te versturen

Het is niet alleen ontzettend leuk om hét perfecte kaartje uit te zoeken, het is ook nog eens ontzettend makkelijk. Je kunt bij alle kaarten die je leuk vindt een hartje aanvinken en daarmee verzamel je jouw favorieten. In één overzicht zie je jouw favorieten waaruit je jouw echte favoriet kunt kiezen. Als je op de kaart van jouw keuze klikt, kun je deze naar wens aanpassen en er een eigen tekst in plaatsen. Het is zelfs zo dat als er voorbeeldgegevens op de kaart staan die je niet hebt gewijzigd, je een melding krijgt. Daarmee voorkom je foutjes bij het maken van je geboortekaartje. Ook kun je een gratis proefdruk bestellen, want op je beeldscherm kan het er wel perfect uitzien, maar dan is het wel fijn om even te checken of dat in het echt ook nog zo is.

Een geboortekaartje voor een meisje van kaartje2go

Voor 20:00 uur besteld, de volgende dag nog in huis

Met de post weet je het maar nooit en dat weet Kaartje2go ook. Bestel je vóór 20:00 uur je geboortekaartjes, dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Heb je ze niet de volgende dag in huis? Dan ligt dat in ieder geval niet aan Kaartje2Go.

Eerste kaartje gratis

Een leuke actie: nadat je een account hebt aangemaakt, is het versturen van het eerste kaartje ter waarde van maximaal € 3,19 gratis. Wil je een kaartje versturen die duurder is? Dat kan, dan wordt er € 3,19 van het totaalbedrag afgehaald en kun je het restbedrag nog bij betalen.

Geboortekaartjes meisje of jongen bestel je bij kaartje2go

Een duurzaam Kaartje2go: zo worden zij steeds groener

Bij Kaartje2go staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom gaan ze binnen hun mogelijkheden net even dat stapje verder om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. En dat doen ze op verschillende manieren:

  • Je kunt kiezen voor 100% gerecycled papier of een andere FSC-goedgekeurde papiersoort.
  • De kaarten worden gedrukt in een CO2-neutrale drukkerij.
  • De verzendenveloppen en -doosjes zijn van 100% gerecycled karton.
  • Kaartenveloppen zijn natuurlijk en kraft.
  • Kaartje2go investeert in het project Groene Post project van PostNL.
  • Ze hebben tot nu toe 11118 bomen geplant in Kaartje2go bossen. Zo compenseren zijn hun CO2-uitstoot. De bomenmeter vind je op de website.
  • Op verschillende plaatsen op de website vind je een groen vinkje. Het geeft een duurzame keuze aan.
Geboortekaartje jongen

Mijn mening

Van Kaartje2go mocht ik de proef op de som nemen en zelf een aantal geboortekaartjes maken en bestellen. Ik maakte 2 geboortekaartjes voor een meisje en 2 geboortekaartjes voor een jongen. Het maken van de kaartjes was ontzettend eenvoudig. Je kiest een kaart die je mooi vindt, en vervolgens kun je deze geheel naar eigen wens aanpassen. Wat ook een leuke optie is, is dat je een naam kunt invullen die vervolgens als voorbeeld op alle geboortekaartjes verschijnt. Je kunt kiezen voor een dubbele kaart of een enkele kaart, voor een kleine, een grote, of er één die er qua maat tussenin zit. En zo zijn er nog veel meer opties, zodat jouw geboortekaartje echt uniek wordt.

Binnen een kwartier had ik 4 geboortekaartjes gemaakt en besteld. En … de eerste was natuurlijk gratis. De volgende dag had ik de kaartjes al in huis. De kwaliteit van het papier is echt verrassend mooi! Nee, een geboortekaartje heb ik zelf inmiddels niet meer nodig, maar als je wel geboortekaartjes of andere kaartjes nodig hebt, dan kan ik Kaartje2go zeker aanbevelen.

Geboortekaartjes van Kaartje2go

Lees ook: 7 manieren om de geboorte van je baby bekend te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *