Uit eten met kinderen: Wiro Wok – All you can eat te Eindhoven

Wiro Wok

Het is al eventjes geleden dat we er geweest zijn. Om precies te zijn op maandag 19 september 2019. We waren toen op vakantie in het huis van mijn schoonouders in Helmond, en die dag gingen we uit eten bij Wiro Wok te Eindhoven. Wiro Wok is een all-you-can-eat wereldrestaurant. In de zomervakantie van 2018 zijn we er ook al geweest en dat was ons zo goed bevallen, dat we besloten hebben om er dit jaar weer heen te gaan. Daarnaast kozen we ervoor om op een heerlijk doordeweekse maandagavond te gaan, omdat ik verwachtte dat het dan niet zo druk zou zijn en dat we dan minder lang hoefde te wachten op het eten.

Wiro Wok

Bij Wiro Wok kun je voor een vaste prijs eten en drinken. Als het gaat om eten dan kun je kiezen uit de Japanse, Chinese, Thaise, Nederlandse en de Franse keuken. Daarnaast is er een groot aanbod aan voorgerechten en desserts.

Wat betreft drinken is er een groot assortiment aan frisdranken, verse sapjes, speciale bieren en wijnen, maar ook koffie en thee. De vaste prijs is exclusief sterke drank.

Wiro Wok heeft met regelmaat speciale acties. Toen wij gingen mochten de kinderen gratis eten. Volwassen betalen € 30,95 voor 2,5 uur (op ma-do) of € 32,95 (of vr-zo). Daarnaast kun je via Social Deal vaak ook met korting eten bij Wiro Wok. Die kortingsactie via Social Deal is alleen niet geldig met andere acties. Voor ons loonde dat niet, de korting die wij kregen omdat de kinderen gratis mochten eten was groter dan de korting bij Social Deal. Als je bij Wiro Wok uiteten gaat, kijk dan altijd eerst even op hun website of op sites als Social Deal of het niet goedkoper kan.

Voor kinderen is er boven een grote speelruimte met allerlei klimtoestellen. Als de kinderen zijn uitgegeten, kunnen zij zich daar prima vermaken zodat de ouders rustig verder kunnen eten.

Mijn mening

Vaak is een all-you-can-eat-restaurant immens groot en ongezellig. Het wordt niet voor niets met regelmaat een vreetschuur genoemd. Bij Wiro Wok is het anders. Het restaurant is wat kleinschaliger, of het doet in ieder geval wat kleinschaliger aan doordat het uit twee wat kleinere en smallere ruimtes bestaat.

Doordat wij op maandagavond waren, was het wat rustiger, al waren we absoluut niet de enige. Je hoefde niet lang te wachten op je eten, bij de wok of de grill kon je direct je bestelling doorgeven. We zaten  vlakbij de plek waar je je eten kon halen, dat is met kinderen ook enorm handig.

Ook voor de kinderen is het daar fantastisch. Noem de woorden poffertjes, suikerspin en slush puppy en je weet waarschijnlijk al genoeg. De poffertje en suikerspin konden ze prima zelf bestellen aan de bali. We laten de kinderen altijd eerst eten voordat we ze naar de speelhal sturen. Als ze echt zijn uitgegeten mogen ze pas gaan spelen. De speelhal is boven, maar we konden ze daar prima alleen naartoe sturen. Met zo af en toe eens een keer kijken of het goed gaat.

De keuze wat betreft het eten en drinken is heel groot. Ik kies zelf vaak voor vlees of vis van de grillplaat en daar had je enorm veel keuze. Ik eet dan nauwelijks rijst, bami, patat of andere koolhydraatrijk voedsel, zodat ik minder snel vol raak. Ik kies dan meer voor groenten erbij.

Het toetjesbuffet was ook voortreffelijk. Je mag zelf je schepijs scheppen, softijs tappen of andere heerlijke toetjes nemen. Er lagen ook losse waterijsjes. Daar gingen de kinderen voor.

Kortom; Wiro Wok is een gezellig, zeer kindvriendelijk restaurant waar je heerlijk je buikje kunt vol eten en waar de kinderen zich prima kunnen vermaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *