Review: Colourmazing Bloemen en Prinsessen

colourmazing

Enige tijd geleden mocht ik voor Bot-i Colourmazing Onderwaterwereld testen en er een review over schrijven. Elin, die knutselen als één van haar hobby’s heeft, was er enorm enthousiast over. Toen we later in een speelgoedwinkel liepen zag Elin Colourmazing liggen, waaronder de set met bloemen. Die wilde ze heel graag hebben. Toen ik weer door Bot-i werd gevraagd om Colourmazing te testen, heb ik gevraagd of ik die met de bloemen mocht ontvangen voor Elin. En hoera, enkele dagen later kwam de postbezorger deze set dan ook brengen. Ik ga je meer over Colourmazing – bloemen en prinsessen vertellen.

Colourmazing Bloemen en Prinsessen

Inhoud: 3 toverkleurplaten, 1 oefenkleurplaat en 4 toverpennen (Geel, roze, rood en blauw)

Met Colourmazing kan iedereen binnen de lijntjes kleuren. Je zet de toverpen op het toverpapier, drukt de pen lichtjes in en de inkt verspreidt zich op magische wijze over het papier. De lijnen zorgen ervoor dat de inkt niet over de lijn heen komt, waardoor het voor iedereen mogelijk is om binnen de lijntjes te kleuren. Iedereen kan daarmee de mooiste kleurplaten creëren. Het is zelfs mogelijk om de kleuren te mengen zodat je tekening nog mooier wordt.

Inhoud colourmazing

Reissets

Ben je gek op de zee en op vissen? Of ga jij liever op avonturenreis? Colourmazing heeft twee verschillende reissets met als thema’s onderwaterwereld of avontuur. Een reisset is een klein pakketje en ideaal om mee te nemen bijvoorbeeld op vakantie. In een reisset zitten 3 toverpennen en 2 kleurplaten. Een reissetje heeft als adviesprijs € 4,99.

Basissets

In een basisset zitten 3 kleurplaten, 1 oefenblad en 4 toverpennen. Er zijn drie verschillende basissets. Stoere ontwerpen zitten er in de set met als thema Piraten & Ruimteschip. Bloemen & Prinsessen is een vrolijke en kleurrijke set. De Jungle set heeft verschillende kleurplaten van wilde dieren. Zo is er voor elk wat wils. De adviesprijs van een basisset is € 7,99.

3D-sets

Met de 3D-set kun je je kunstwerk letterlijk naar een hoger niveau tillen. Er zijn twee verschillende 3D-set. De eerste heeft als thema Tuin en de tweede heeft Jungle als thema. In een 3D-set zitten maar liefst 6 toverpennen en 4 ontwerpen die je eerst inkleurt en die je daarna tot een heus 3D kunstwerk kan omtoveren. De adviesprijs van een 3D-set is € 14,99

Mijn mening

Heb je de prijs gezien van een setje? Valt mee toch? Met Colourmazing heb je een ontzettend leuk cadeau voor iedereen die van knutselen houdt. Hiermee kan je zoon of dochter echt aan komen als het naar een kinderfeestje gaat. Daarnaast is het ook gewoon een erg leuke knutselactiviteit met een leuk resultaat. Elin kan er zich urenlang mee vermaken. Het is ook niet iets wat je binnen een kwartiertje af hebt, je bent er echt een flinke poos mee bezig om één kleurplaat af te krijgen.

Er staat al als waarschuwing in de beschrijving dat je niet te hard in de toverpen moet knijpen, omdat dan er teveel inkt in één keer uit komt, en dat het dan wel over de lijntjes zou kunnen gaan. Elin heeft al eerder een setje ontvangen en daarmee al kunnen oefenen. Je merkt dat het nu al veel beter en netter gaat. In deze set zit een oefenblad en dat is echt nodig om gevoel te krijgen in de pennen en hoe hard je kunt knijpen. En natuurlijk gaat het nog steeds wel eens mis. Bij mij trouwens ook.

Anders dan anders

Colourmazing is net weer even iets anders dan anders en daardoor is het echt wat nieuws. Het is geen kleuren, maar het is ook geen verven. Het zit er net tussenin. Het voordeel is dan ook dat niet alles onder de verf zit. Je hebt niet veel nodig om ermee aan de slag te kunnen gaan. Je pakt het doosje en je haalt er de kleurplaat en de pennen uit en je kunt al beginnen, je kunt het zelfs al doen als je voor schooltijd nog eventje een kwartiertje over hebt.

Doordat je de kleuren kunt mengen, kun je echt vrolijke platen maken. De kleurplaten in deze set – één met bloemen, één met een prinses en één met een unicorn – zijn echt superleuk. De roze pen in deze set is dan ook een waardevolle toevoeging!

Elin aan de slag met colourmazing

Conclusie

Colourmazing is nog niet zo heel lang op de markt, maar absoluut een waardevolle toevoeging aan het knutselassortiment. Zeker gezien de prijsklasse is het een superleuk cadeautje voor een vriendje of vriendinnetje. Elin vond het een leuke set om mee aan de slag te gaan en het liefst zou ze er nog meer willen. Groot plezier voor een leuk prijsje dus!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *