Review: Bananas Verrassing – Tropische Hugger Crushie

Bananas Verrassingszakje Boti Europe

Laatst ontving ik van BOTI een door met twee verschillende producten. In de eerste plaats waren er de Baby Shark knuffels, één grote en twee kleine knuffels in de vorm van een haai die alle drie het Baby Shark liedje konden afspelen. Hilarisch! Daarnaast zaten er twee setjes Bananas Huggers in de doos. En vooral bij Elin is dat ook een succes. Ik vertel je meer over de Bananas Verrassing – Tropische Hugger Crushie.

Bananas Huggers

Gloednieuw – de Tropische Bananas Hugger Crushies! Pel je banaan en ontmoet je nieuwe vriendje en extra verrassingen! Ieder vriendje is gemaakt van zacht plastic. In iedere banaan zitten verschillende accessoires. Maak meerdere bananen aan elkaar om samen een tros te vormen. Elke banaan kan gepeld en weer opnieuw gesloten worden. De Hugger Crushies hebben allemaal hun eigen uniek gekleurde tropische banaan. Er zijn 12 verschillende Hugger Crushies te verzamelen. Let op! Je weet van tevoren niet welke Hugger Crushie in jouw verrassingszakje zit.

Open je Hugger Crushie verrassingszakje en kom het volgende tegen:

  • Hugger Crushie
  • 1 Hugger Crushie sticker
  • 1 stickervel
  • Hugger Crushie selfie
  • Hugger Crushie gezichtsmasker (aanbrengen met water)

Lees ook: Review: Baby Shark Doo doo doo doo doo …

Mijn mening

Zodra je de verpakking openmaakt komt de heerlijke fruitgeur je al tegemoet. Zelfs als de banaan al twee weken uit de verpakking is, is de geur nog goed te ruiken. De banaan is gemaakt van zacht plastic en is eenvoudig te pellen maar ook weer te sluiten. In de banaan zitten een aantal kleine verrassingszakjes verstopt die je allemaal weer kunt openen. Een grote verrassing dus, wat natuurlijk superleuk is voor kinderen.

Wij ontvingen een roze banaan, met een klein wit Crushie, een schattig klein diertje. Deze kun je om te banaan klemmen, maar dit kleine beetje kan zich ook heel goed vastgrijpen aan je haar. Dat ziet er leuk en gezellig uit en zo kun je het beestje overal mee naartoe nemen. Er zijn 12 verschillende bananen te verzamelen, je weet alleen nooit van tevoren welke je krijgt, ze zitten namelijk in een verrassingszakje. Als je ze allemaal wilt sparen is dat natuurlijk wel een spannende, want welke zal er nu weer in het zakje zitten? De bananen kun je aan elkaar vastklikken en zo kun je een tros bananen vormen. Door middel van een ring kun ze weer bevestigen als hanger aan bijvoorbeeld je tas.

De prijs van zo’n verrassingszakje is ongeveer € 8,95. Daarmee heb je een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Bananas Huggers van Boti Europe B.V.

Lees ook: Review: Gek flowy… schuim? Foam Alive!
Lees ook: Review: Colourmazing Bloemen en Prinsessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *