Review: Hoesjes-outlet.nl, alles voor je telefoon

Hoesjes-outlet.nl voor al je telefoonaccessoires

Ik hang mijn telefoon altijd aan de lader als ik naar bed ga. Niet zo slim natuurlijk. Na een uurtje is mijn telefoon wel weer vol en hangt mijn telefoon dus de verdere nacht nutteloos aan het snoertje. Toen ik van hoesjes-outlet.nl wat mocht kiezen uit de webwinkel om te reviewen, was de keuze snel gemaakt; een universele oplaadstation en een nieuw telefoonhoesje.

Hoesjes-outlet.nl

Op hoesjes-outlet.nl vind je diverse accessoires voor je smartphone. Of je nu een iPhone, een Samsung, een Huawei of een OnePlus hebt, een passend telefoonhoesje is daar snel gevonden. Een keuze maken is daarentegen lastig. Naast een groot aantal telefoonhoesjes is er ook een groot aantal Airpod hoesjes verkrijgbaar en allerlei andere accessoires zoals opladers, houders, sportbanden, screenprotectors en docks. Dus ben je op zoek naar een accessoire voor je telefoon, grote kans dat hoesjes-outlet.nl het zeker in haar assortiment heeft.

Universele oplaadstation

Zoals ik al schreef laad ik mijn telefoon altijd ‘s nachts op. Dat kan natuurlijk veel effectiever door gebruik te maken van een oplaadstation. Op momenten dat de Smartphone niet intensief wordt gebruikt kun je deze op de lader plaatsen. Het snoer van de lader prik je aan de achterkant van het oplaadstation. Zo heb je tijdens het werken je telefoon bij de hand zonder dat je last hebt van het snoer. Extra gebruiksgemak dus.

Fashion Booklet hoesje mintgroen

Een prachtige kleur! Vind je niet? Bij intensief gebruik van telefoon slijt een hoesje best snel. Met enige regelmaat moet ik toch wel een nieuwe aanschaffen. Ik zag dit hoesje voorkomen en was er meteen helemaal weg van. Het mintgroene hoesje is voorzien van een gravure, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Daarnaast is het hoesje voorzien van sleuven voor je pasjes en een opbergruimte voor briefgeld of andere documentjes. Kassabonnetjes ofzo. Via een houder kun je de telefoon ook makkelijk laten staan, ideaal om zo een filmpje te kijken of te gebruiken bij lange videogesprekken. Een ideaal hoesje wat je telefoon optimaal helpt beschermen.

Welke telefoon je ook hebt, via een eenvoudige zoekfunctie kun je zo op jouw type telefoon klikken en vind je alle hoesjes die geschikt zijn. Kijk bijvoorbeeld eens bij een hoesje voor de Samsung a71 en zie hoeveel keuze je hebt.

Telefoonhoesje bij hoesjes-outlet.nl

Lees ook: Review: Al je accessoires voor je smartphone bestel je bij Hoesjes-outlet.nl

Mijn mening

Bestellen gaat eenvoudig, het leveren gaat snel. Slechts een enkele dag later hoorden we een grote plof op de deurmat in de gang. Benieuwd wat het was rende ik gelijk naar de gang en zag daar een dikke noppenenvelop liggen met daarin het docking station en het prachtige telefoonhoesje.

Natuurlijk heb ik het allemaal gelijk uitgeprobeerd. Mijn telefoon staat stevig op het oplaadstation en staat heel handig naast mijn laptop als ik aan het werk ben. Zelfs met een dik hoesje om de telefoon blijft deze goed staat op de oplader. Zo heb ik mijn telefoon toch bij de hand voor als ik aan het werk ben en ligt het niet in de weg vanwege het snoer. Ideaal.

Het hoesje? Dat is in het echt nog mooier als op de afbeelding in de webwinkel. Het hoesje is trouwens ook in meerdere kleuren verkrijgbaar voor als jij niet zo’n fan bent van mintgroen. Denk aan kleuren als blauw, grijs, roze, zwart of ga voor chique en kies de gouden variant.

Naast deze twee artikelen die ik ontving van hoesjes-outlet.nl mag ik ook nog eens een van mijn volgers blij maken. Hoe leuk is dat! Van deze webwinkel mag ik namelijk een cadeaucode weggeven zodat jij zelf iets kunt uitzoeken in de webwinkel.

Lees ook: Een vaderdagcadeau bestel je op Wanapix.nl | Kortingscode
Lees ook: Review: tuinposter van Fotofabriek.nl

SpeelgoedSpeelgoed

Reactie (22)

 • Jannie| 3 juli 2020

  Een nieuw hoesje voor de telefoon is altijd welkom! Ik doe dus graag mee.

 • elisabeth maria martina| 3 juli 2020

  komt goed van pas die van mij is totaal versleten

 • Patricia Lubbertje-boutje| 3 juli 2020

  Deze zou ik uitkiezen voor dit shoptegoed. Die geef ik dan kado aan mijn mantelzorgster als bedankje voor alles wat ze voor mij en mijn kinderen doet.
  Earpods staan al lange tijd op haar verlanglijstje en mint is haar favoriete kleur

 • Heidie van der Steeg| 3 juli 2020

  Ja, leuke actie. Ik doe graag mee. Mijn telefoonhoesje is al een tijdje kapot. Hoewel het nog bruikbaar is, ziet het er niet meer mooi uit dus ik zou graag een nieuwe bestellen.

 • Trotsema fati| 3 juli 2020

  Ik doe graag mee! Ik zou voor een hoesje gaan voor mijn nieuwe telefoon.

 • Marian B| 4 juli 2020

  Top! De kleur van het hoesje is inderdaad erg mooi. Ik doe graag mee. Mijn telefoon wordt regelmatig gebruikt en mijn hoesje is bij de randen al helemaal versleten. Een nieuwe lijkt me daarom wel wat.

 • anita kempenaers| 4 juli 2020

  doe graag mee voor dit mooie shoptegoed, misschien een nieuw hoesje of powerbank

 • Manuel| 5 juli 2020

  Mooi hoesje voor mijn I-phone Xr!

 • Talia Oneida Komal| 6 juli 2020

  I would love to buy a new phone case – the one I have I’ve been using for the last 3years.

 • Nelly| 6 juli 2020

  Ik zou gaan voor

 • jacq007814| 6 juli 2020

  Wat een prachtige hoesjes

 • Melissa Van Stipdonk| 6 juli 2020

  Erg leuk en erg welkom. En nieuw hoesje komt wel van pas want die slijten toch altijd zo snel!

 • Riggie van lochem| 6 juli 2020

  O ik heb wel wat leuke dingen gezien op de website. Super leuk.

 • Marjolein| 6 juli 2020

  Wauw! Wat een leuke actie! Ik zou graag mee willen doen en zou graag willen bestellen bij hoesjes-outlet.nl!

 • Maria| 6 juli 2020

  Een leuke voor de vakantie thuis!

 • Wendy| 6 juli 2020

  Ik doe heel graag mee! Mijn hoesje begint nu net af te brokkelen, dus ik zou sowieso een nieuw stylish hoesje uitzoeken!

 • Renate| 6 juli 2020

  Als ik deze fantastische prijs zou winnen dan zou ik gelijk een mooi en praktisch hoesje gaan uitkiezen voor mijn Nokia. Ik heb mijn Nokia 7 plus nu bijna drie weken, maar ik heb nog geen hoesje: vandaar…
  Bij deze dus mijn deelname aan deze leuke weggeefactie.
  Groetjes van Renate

 • Willemijn Holland| 6 juli 2020

  Ik heb net een nieuwe telefoon dus een hoesje zodat mijn nieuwe mobiel niet wordt beschadigid

 • m chen| 6 juli 2020

  Ik doe graag mee aan deze actie, als ik win dan zal ik bij hoesjes-outlet.nl een nieuw hoesje bestellen omdat mijn oude hoesje uit elkaar valt!

 • Jan| 6 juli 2020

  Graag waag ik mijn kansje.

 • Brian| 8 juli 2020

  Ik zoek eigenlijk nog een hoesje voor mijn zoontje, die is kapot maar als ik zie hoe die er mee om gaat is dat niet vreemd…

 • Gerda| 9 juli 2020

  Leuke actie en prachtig kleur vind ik jouw hoesje! šŸ˜€ Ik doe graag mee en waag graag een kansje voor CaseBody Micro-USB naar USB-kabel 2m(!). Dit omdat de kabel alweer gescheurd is en volgens mij heb je dat niet bij deze flexibele oplaadkabel.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.