Review: tuinposter van Fotofabriek.nl

Tuinposter met klaprozen van fotofabriek.nl

In de lente vinden wij het leuk om onze tuin wat vrolijker en gezelliger te maken met tuinposters die we aan de schutting of aan de schuur hangen. De tuinposters kopen we voor een habbekrats bij de Action. Ze hebben elk jaar weer nieuwe liggen met prachtige afbeeldingen. Na één seizoen, hooguit twee, kunnen de posters ook wel weer weg omdat ze flink verkleurd zijn door de zon. Ook dit jaar moesten we weer een aantal nieuwe aanschaffen. En toen kreeg ik een mailtje van Fotofabriek.nl of ik een tuinposter wilde bestellen.

Fotofabriek.nl

Op Fotofabriek.nl kun je terecht voor unieke fotoproducten. Niet alleen losse foto’s of fotoboeken kun je laten afdrukken, maar ook allerlei unieke cadeaus en andere producten. Denk dan bijvoorbeeld aan placemats, schoolschriften, multomappen, bureauleggers, mokken, wijnkisten, bierviltjes, kerstballen, slingers, te veel om allemaal op te noemen. Daarnaast kun je er ook terecht voor verschillende agenda’s, planners en kalenders waarop je eigen foto’s kunt laten afdrukken.

Ook voor wanddecoratie kun je bij fotofabriek goed terecht. Niet alleen de bekende canvasdoeken kun je voorzien van een eigen en unieke foto, ook kun je je foto af laten drukken op forex, aluminium, karton, hout, kurk, plexiglas en nog meer. Elk materiaal zorgt weer voor een ander effect en zo kun jij precies datgene kiezen wat perfect in jouw huis past. Of in jouw tuin. Ook een tuinposter waarop jouw foto wordt afgedrukt behoort tot de mogelijkheden.

Tuinposter

Een tuinposter kun je voorzien van een standaardafbeelding, maar je kunt ook een eigen foto uploaden en deze op je tuinposter af laten drukken. De foto wordt afgedrukt op stevig zeildoek en voorzien van stevige ringen waaraan je het doek op kunt hangen. Een tuinposter zonder ringen is ook een optie, of je kunt kiezen voor zeilklemmen.

Fotofabriek.nl garandeert dat de tuinposter uv-bestendig en waterbestendig is, een hoge kleurechtheid heeft en ze bieden 100% kwaliteitsgarantie. En het plezierige, deze nieuwste rage is verkrijgbaar voor een plezierige prijs!

Lees ook: Review: Je foto op Hexagon | Fotocadeau.nl

Tuinposter van Fotofabriek.nl

Mijn mening

Hoewel er ontzettend veel tuinposters verkrijgbaar zijn met prachtige afbeeldingen, is er natuurlijk niets leuker dan een tuinposter af laten drukken met een eigen en uniek foto van een plek waar je zelf geweest bent.

Het was even zoeken naar een geschikte foto voor in de tuin. We wilden een mooie, zomerse natuurfoto, het liefst met een strakblauwe lucht. Gelukkig hebben we er daar heel wat van, maar omdat we een vierkante tuinposter mochten uitzoeken, en de meeste foto’s rechthoekig zijn, moesten we even goed bekijken welke foto je het beste tot een vierkant kon bijsnijden. Uiteindelijk is het de foto geworden met de prachtige rode klaprozen.

Het uploaden van de foto op Fotofabriek.nl gaat snel een eenvoudig. Ook het bestellen zelf gaat heel eenvoudig. Je kunt veel verschillende formaten kiezen. Vervolgens kun je kiezen of je geen ringen, of metalen ringen wilt. Tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor transparante ringen of voor zeilklemmen. Adres invullen, op verzenden drukken en klaar is Kees.

Slechts twee dagen later ontvingen wij met de post een pakketje met daarin de tuinposter. En wat is hij prachtig geworden. We hebben de poster direct aan de schutting gehangen, op een plek waar we deze ook vanuit huis heel goed kunnen zien. Als je de kwaliteit van afdrukken gaat vergelijken met de posters van de Action dan merk je dat deze veel mooier en beter is.

Al met al zijn we echt superblij met deze poster aan de schutting. Een prachtige foto waardoor je gelijk zin krijgt in een heerlijke zomerse vakantie met veel zon en prachtige natuur.

Een tuinposter fleurt elke tuin op

Lees ook: Review: een wereldkaart op plexiglas | Wereldkaarten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *