Review: Stekkie Box met 4 verrassingen | Plant Rebelz

Stekkiebox Plant Rebelz Stekkie box

Al eerder mocht ik van Plant Rebelz een prachtige plant en twee stekjes ontvangen. Deze 3 planten staan prachtig te stralen in een leuk hoekje naast de bank. Recent hebben we dat hoekje ook van een prachtige tafellamp voorzien, zodat we ook in de avond van de planten kunnen genieten. Laatst ontving ik van Plant Rebelz een stekkie box, met 4 ontzettend leuke stekkies!

Stekkie box | Plant Rebelz

Laat je je graag laten verrassen? Dan is een Stekkie Surprisebox precies wat voor jou. Je ontvangt een box met vier verschillende stekjes, je weet van tevoren niet welke stekjes je dan ontvangt, dus dat is een complete verrassing. En om het feest compleet te maken? De stekkie box is gevuld met confetti waardoor het verrassingseffect nog groter is.

Elke maand een stekkie box

Wil je elke maand zo’n verrassingsbox vol stekjes ontvangen? Ook dat is mogelijk. Word lid en ontvang elke maand een box met 4 stekjes. Je abonnement is elk moment opzegbaar.

Voor slechts € 22,50?

Ja dat klopt, voor slechts € 22,50 all inclusive, dus ook inclusief verzending, ontvang je elke maand 4 stekjes in een stekkiebox. Gewoon in jouw brievenbus. Hoe dan? Bij Plant Rebelz speuren ze de hele wereld af naar de knapste blikvangers en brengen ze vervolgens groot in eigen kas. Ook de stekjes telen ze zelf. En zo staan ze garant voor de allerbeste kwaliteit, maar wel zonder gedoe dus. En dat merk jij in de prijs.

Maar ik heb helemaal geen groene vingers?

Geen probleem, want ook groene vingers kun je kweken. Plant Rebelz staat boordevol informatie met tips en tricks, zodat jij jouw stekjes ziet opgroeien tot grote knapen.

Kan ik ook eenmalig een stekkiebox met 4 stekjes ontvangen?

Ja, ook dat is mogelijk. Via de website bestel je snel en eenvoudig eenmalig een stekkiebox voor slechts € 24,50. Ook zijn de stekjes los verkrijgbaar. Een los stekje kost zo tussen de € 5,50 en € 7,50, afhankelijk van welke je kiest.

Plant Rebelz sfeerfoto

Lees ook: Review: van stek tot eigen plek | Plant Rebelz

Mijn mening

Van Plant Rebelz ontving ik een box met 4 verschillende stekkies, waarvan er 3 stuks nu staan te shinen in de vensterbank. Tsja, ook het 4e stekkie staat nog steeds in de vensterbank, maar ik betwijfel het of deze het gaat overleven. Maar dood gaat hij ook nog niet helemaal. Nog maar eens een keertje lief tegen hem praten. Wie weet helpt het. Maar de andere 3? Die staan er prachtig bij!

Al eens eerder heb ik van PlantRebelz een grotere plant en 2 stekkies ontvangen. De stekkies zijn nu zeker geen stekkies meer, het zijn al echte plantjes geworden. Ook de grotere plant staat prachtig in de woonkamer. Jep, alledrie in dat ene hoekje naast te bank.

Terug naar de stekkiebox. De 4 stekkies zijn met zorg ingepakt in papier. Vervolgens zijn deze plantjes goed vastgeplakt met plakband aan de binnenkant van de verzenddoos. Zo konden de plantjes tijdens de reis niet verschuiven. Om het extra feestelijk te maken zat de doos ook boordevol met confetti. Dat hadden ze nu niet per se hoeven doen 😉 Wat een zooi.

Mijn 4 stekjes

Het eerste stekje herkende ik meteen: de Aloë Vera (Wet Devil). Dat is meteen ook degene waarvan ik mij afvraag of deze het überhaupt nog gaat doen, of dat deze binnenkort echt het lootje gaat leggen. En dat terwijl hij nauwelijks omver te krijgen is en geschikt is voor de minder groene vingers onder ons! Hmm. Ik doe geloof ik toch iets niet goed, misschien moet ik eerst maar eens groene vingers kweken.

De tweede was de Alocasia Cucullata (Extreme Green), een echte tropische superster met spectaculaire bladeren. Hij staat erg mooi en doet het goed. Nieuwe bladeren komen al.

De Ficus Elastica Abidjan (Fearless Rebel) biedt alleen maar voordelen. De donkere bladeren met paarse tint maken deze plant zo speciaal. Bovendien heeft deze plant ook nog eens een luchtzuiverende werking.

En de laatste die ik ontving is de Asparagus, een plant uit de aspergefamilie. Een plant met een unieke uitstraling die wel wat weg heeft van een donzig spinnenweb.

Stekkiebox van Plant Rebelz

Kamerplanten kopen?

Plant Rebelz heeft niet alleen stekjes, maar ook leuke grote(re) kamerplanten, terrariums en goodies. Kamerplanten kopen? Ga dan naar de website voor meer informatie en om prachtige kamerplanten te bestellen.


Lees ook: Review: Tafelzeil van Tafelzeil.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *