Review: van stek tot eigen plek | Plant Rebelz

Plant Rebelz; voor al je kamerplanten

Deze webwinkel is nog maar sinds kort geopend. Sterker nog, op 15 juni 2020 opende plantrebelz.nl voor het eerst haar virtuele deuren. Ik kreeg de mogelijkheid om als een van de eerste klanten wat te bestellen in deze webwinkel middels een kortingscode die ik ontving van Plant Rebelz. En toen werd het lastig. Heel lastig! Want wat ga je dan bestellen als alles er zo fantastisch uitziet? Uiteindelijk heb ik natuurlijk toch een keuze gemaakt. En welke keuze ik heb gemaakt? Dat vertel ik je in dit artikel.

Plantrebelz.nl

Stekjes

Van stek tot eigen plek. Grote avonturen beginnen klein. Dat zijn de eerste quotes die je tegenkomt al je op de website Plantrebelz.nl terechtkomt. De nog kleine stekjes kun je vanaf het prille begin opvoeden en voor je het weet toren ze hoog boven jou uit. Wat ze nodig hebben? Water, wat zonlicht en bovenal heel veel liefde en iemand die zo af en toe eens wat aardigs tegen ze zegt.

Kamerplanten

Heb je liever een plant die meteen bij binnenkomst al een verplettende en rebelse indruk maken? Ook dat is mogelijk. Als je niet in de wieg gelegd bent voor een babymama, dan kun je ook kiezen voor een peuter, kleuter, kind, puber of meteen maar voor een volwassene. Planten zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Van klein, die je heerlijk ziet opgroeien, tot grote, die van begin af aan staan te pronken op de plek waar jij wilt.

Terrariums

Houd je wel van planten, maar heb je liever dat ze voor zichzelf zorgen? Kies dan voor een hippe terrarium. Een terrarium is als het ware een mini-ecosysteem waarbij water via verdamping wordt gerecycled. Zelfvoorzienend dus. Een terrarium kan dus prima voor zichzelf zorgen zodat jij er geen omkijken naar hebt. Kijken mag trouwens wel!

Plant rebelz; een middelgrote prachtige plant

Goodies

Terrariums, kamerplanten, stekjes; of de keuze hiermee al niet groot genoeg is, zijn er ook nog superleuke goodies te bestellen. Kun je geen genoeg krijgen van planten? Dan kun je ze ook in de vorm van een kaart of poster aan de muur hangen. Of kies voor een prachtige pot of mand rondom je plant.

Mijn mening

Een kortingscode van 30 euro, wat zal ik daar van gaan bestellen. Een grote plant? Meerdere stekjes? Of een kleine en een pot of mand erbij? Of toch een hangplant? Ik wist het werkelijk even niet. Er is zoveel moois te vinden op deze website. Uit eindelijk koos ik voor één kleine kamerplant en voor twee stekjes.

Als je eenmaal weet wat je wilt, gaat bestellen snel en eenvoudig. De plant wordt met liefde en uiterst zorgvuldig ingepakt in een zeer stevige doos. Vervolgens wordt de plant aangemeld bij Red je Pakketje. En daar ging het eventjes een klein beetje mis. Na een paar dagen kreeg ik de melding dat de bestelling geannuleerd was. Hè?! De klantenservices van Red je pakketje is enorm goed bereikbaar o.a. via WhatsApp, binnen een uur had ik antwoord en het pakket werd de volgende dag bezorgd. Fijn!

De twee stekjes heb ik meteen in potjes gedaan. En je ziet het zomaar gebeuren, ze groeien als kool. Ook de middelgrote plant heeft een prachtige plek gekregen. Helaas had ik geen geschikte pot of mand op maat voor deze plant, dus ik moet nog gauw een keer even naar de winkel een leuke halen.

Wat heb ik gekozen

Bij Plant Rebelz koos ik voor 3 planten, één middelgrote plant en twee stekjes:

Sturdy Rebel

Ik heb voor een kamerplant gekozen die de naam Sturdy Rebel draagt. De plant heeft uber groene bladeren, is makkelijk in de omgang en heeft sterk luchtzuiverende eigenschappen. Deze botanische blikvanger staat graag in het middelpunt van de belangstelling.

Sturdy Rebel

Hot Rebel Kid

Hot Rebel; het is een bijzonder exemplaar. Dit adoptiekindje komt uit Azië, India om precies te zijn. Dit supermakkelijke kindje stelt weinig eisen. Deze luchtzuiveraar is een plant met veel prachtige bladeren en wordt een volle plant.

Elegant Rebel kid

De Elegant Rebel kid is al van kleins van aan een stoere ficus Cloë. Kleintjes worden groot en deze kan zelfs flink groot worden. Deze elegante plant is een botanische blikvanger die verder weinig eisen stelt. Hij vraagt slechts veel daglicht en zo af en toe een lekkere douche door middel van een plantenspuit.

Plant Rebelz Elegant Rebel

Tip

Wil je – net als ik – een paar stekjes aanschaffen en heb je er een op het oog? Zoek deze dan daarna even op bij de kamerplanten, dan zie je hoe de plant wordt als deze opgegroeid is.

Of wellicht een tip voor Plant Rebelz; het zou bij de stekjes leuk zijn om meteen een afbeelding te zien hoe de plant wordt als deze groot is.

Ben je op zoek naar een prachtige kamerplant! Neem dan absoluut eens een kijkje op plantrebelz.nl. Een aanrader!

Plant Rebelz stekjes

Lees ook: Review: Paper & Boo | Voor een duurzame badkamer
Lees ook: Wat kost verhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *