Review: Feestelijke Mexicaanse hapjes van Los Taqueros

Los Taqueros; empanada's en nachokit

Als mij wordt gevraagd om iets lekkers te proeven en er een review over te schrijven, dan zeg ik daar natuurlijk geen nee tegen. Ik houd er wel van om iets nieuws uit te proberen. En vooral als het er ook nog eens lekker uit ziet. Ik ontving laatst van Los Taqueros een pakketje met een Nachokit en twee soorten Empanada’s. Dat wordt smullen!

Los Taqueros

Los Taqueros is de bedenker, maar ook de maker, van deze heerlijke warme hapjes met Mexicaanse swing. De feestelijke hapjes zijn snel en eenvoudig op te warmen in de oven en daarna kun je direct genieten van de overheerlijke Mexicaanse hapjes. De Empanada’s en Nachokit zijn verkrijgbaar in diverse supermarkten zoals de Jumbo, Coop, Jan Linders, Deen en Hoogvliet. En … Los Taqueros houdt zich momenteel met nog veel meer lekkere dingen bezig, dus houd de website goed in de gaten!

Empanada’s met gekruide kip

Deze Empanada’s hebben een vulling van gekruide kip, gebakken paprika, uitjes, een vleugje chilipeper en knoflook. Je hoeft ze alleen nog maar op te warmen voordat je je helemaal in de Mexicaanse sferen waant. 8 minuutjes in de oven op 220 graden Celsius, of 6 minuten in de Airfryer op 180 graden Celsius.

Empanada’s met gekruid gehakt

De vulling van de Empanada’s bestaat uit een mengsel van gekruid gehakt met gebakken paprika, uitjes, een vleugje chilipeper en knoflook. Ze worden net als de Empanada’s met gekruide kip geleverd in een verpakking van 6 stuks. De bereidingswijze is hetzelfde. Supermakkelijk dus.

Nachokit

Deze Nachokit wordt compleet geleverd met natuurlijk nacho’s, maar ook met geraspte kaas, dat bestaat uit een mengsel van cheddar en Goudse kaas, en een tomatensalsa-dip en limoendip. Als eerste verdeel je de nacho’s over de schaal en strooi daarover de kaas. Vervolgens zet je de schaal 6 tot 8 minuutjes in een voorverwarmde oven van 200 graden Celsius.

Los Taqueros geserveerd

Lees ook: Maaltijdpakket: Jumbo Mexicaanse Burrito verspakket

Mijn mening

Ik kende de Empanadas en Nachokit van Los Taqueros helemaal nog niet. Hoe leuk is het dan als op een dag een bezorger voor de deur staat en een koeltas met deze drie producten aflevert. We konden niet wachten om ze te proberen, want ze zagen er onwijs lekker uit. Natuurlijk kun je deze hapjes als heerlijk borrelhapje eten, zo aan het eind van de middag, of juist aan het eind van de avond als je voor het slapen gaan nog even zin hebt in echt iets lekkers. Of serveer ze eens aan je visite tijdens een verjaardag, dan weet je zeker dat je gasten graag nog eens bij jou op bezoek komen. Wij kozen er echter voor om er een maaltijd mee te bereiden voor het avondeten.

Nee, aan één nachokit en aan twee bakjes Empanada’s hebben we met zijn vieren natuurlijk niet genoeg voor het avondeten. Ik serveerde er nog wat groenten bij: een blikje bonenmix met mais, tomaatjes, paprika’s en zoete aardappel samen met wat tacokruiden en crème fraiche lekker roerbakken tot een heerlijke Mexicaanse groenteschotel. Daarnaast serveerde ik er ook nog ijsbergsla bij, lekker fris bij de Mexicaanse groenten, Empanada’s en nacho’s.

Makkelijke bereiding en lekker eten

Zowel de Empanada’s als de nacho’s waren snel en makkelijk te bereiden in de oven. In zo’n kleine 10 minuutjes is het klaar. Wat is het toch heerlijk om eens minder aandacht te hoeven besteden aan een maaltijd en toch lekker te eten. De nacho’s kon je rijkelijke bestrooien met kaas, er zit beslist niet te weinig kaas bij, heerlijk! Dat viel mij alles mee. En ook aan de twee cupjes met dips hadden we zeker genoeg. Nog over zelfs.

De nacho’s, maar ook de Empanada’s waren heerlijk! We hebben allemaal echt genoten van deze maaltijd, ook de kinderen. We eten sowieso al regelmatig een Mexicaanse groenteschotel met ‘chips’, waar de kinderen lekker van eten, dus dit ging er ook wel in. Eén klein puntje: het smaakverschil tussen de Empanada’s met kip en de Empanada’s met gehakt is wel erg klein. Sterker nog, je proeft er nauwelijks verschil tussen. Het smaakverschil tussen die twee had wel iets groter mogen zijn.

Ga naar de website van Los Taqueros voor meer informatie.

Eet smakelijk!

Lees ook: Maaltijdpakket: AH Indiase pompoen curry verspakket
Lees ook: 3 overheerlijke recepten met asperges

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *