Maaltijdpakket: Jumbo Mexicaanse Burrito verspakket

Maaltijdpakket Jumbo Mexicaanse Burrito verspakket

Het verspakket Mexicaanse Burritos van de Albert Heijn eten wij met enige regelmaat. Er staat nog geen review over online, maar dat gaat zeker nog een keer komen. Laatst liep ik bij de Jumbo en zag dat ze daar ook een maaltijdpakket Mexicaanse Burrito hebben. Ik nam deze mee, om te zien of er nog verschillen tussen deze twee pakketten zijn. In dit artikel vertel ik meer over de inhoud en bereidingswijze van de Jumbo Mexicaanse Burrito maaltijdpakket en lees je ook wat ik ervan vind.

Inhoud, zelf toevoegen en bereidingswijze Jumbo Mexicaanse Burrito

Inhoud

 • 1 teentje knoflook
 • een ui
 • 1 rode paprika
 • 2 pruimtomaten
 • 1 groene paprika
 • 1 courgette
 • een kippenbouillonblokje
 • 1 zakje Burrito kruiden
 • 8 miniwraps

Zelf toevoegen

 • 350 g kip(dij)filet, in blokjes
 • 125 g zure room
 • 75 g geraspte kaas
 • 2 el (olijf)olie

Bereidingswijze Jumbo Mexicaanse Burrito

 • Snijd kipfilet in stukjes en bak deze rondom goudbruin in een hapjespan.
 • Snijd de paprika’s, courgette en tomaten in stukjes, pel en snipper de ui en pers de knoflook.
 • Voeg de paprika, ui en knoflook toe in de pan en bak dit 3 minuten mee.
 • Voeg nu de courgette en burrito kruidenmix toe en bak 1 minuut mee.
 • Nu kunnen de tomatenstukjes en het bouillonblokje erbij gevoegd worden. Roer het geheel goed door elkaar en laat het 4 minuten doorpruttelen, totdat de groenten gaar zijn.
 • Haal de wraps uit de verpakking, verwarm deze 1 minuut in de magnetron bij 750 Watt (1 minuut bij allemaal tegelijk, of 20 seconden per stuk). Op zoek naar een nieuwe combimagnetron? Bestenu heeft de beste combimagnetrons op een rijtje gezet.
 • Bestrijk de wraps met zure room, schep het groentemengsel op de wrap en bestrooi deze met geraspte kaas. Vouw de wraps op en eet smakelijk!

Jumbo Mexicaanse Burrito verspakket is geschikt voor 4 personen, weegt 1000 gram en kost € 4,69

Lees ook: Maaltijdpakket: Jumbo Kip Kerrie verspakket

Mijn mening

Je hoeft je natuurlijk niet aan het recept te houden. Je kunt ook zelf variaties aanbrengen in het recept. Als ik Mexicaanse Burrito eet, dan eet ik dat altijd met gehakt. Gewoon omdat ik dat lekkerder vind. Ik heb dan ook de kipfilet vervangen door een portie gehakt en dat gaat natuurlijk prima.

De hoeveelheid groenten was voor ons vieren een prima hoeveelheid. 8 miniwraps is daarentegen wel wat aan de matige kant. Ik had er ook nog een zak tortillachips bij gekocht, dat is ook erg lekker met de Mexicaanse groentemix. Je zou bijvoorbeeld ook voor taco’s kunnen kiezen.

Het grootste deel van de ingrediënten komen overeen met het verspakket van de Albert Heijn. In het pakket van de Jumbo zit een courgette, terwijl er in het pakket van de Albert Heijn een blikje bonenmix in zit. In het pakket van de Albert Heijn zit nog een extra ui, een peper en een limoen. Dat zit niet in het pakket van de Jumbo, maar daar zijn de wraps weer toegevoegd. Zo verschillen de pakketten toch iets van elkaar. Maar beide maaltijden zijn gewoon erg lekker.

Lees ook: Maaltijdpakket: AH Indiase Curry Madras verspakket
Lees ook: Maaltijdpakket: AH Surinaamse roti verspakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *