Top 5 leukste gepersonaliseerde kraamcadeautjes

Gepersonaliseerde kraamcadeautjes; top 5

Wanneer je op kraambezoek gaat neem je doorgaans een kraamcadeau mee. Het is verstandig om de kersverse ouders te vragen of ze nog wensen hebben. Vaak wordt dit niet gedaan en met de beste bedoelingen wordt er een prachtig cadeau gekocht. Dat kan goed uitpakken, maar ondanks de beste bedoelingen kan zo’n cadeau ook iets minder goed uitpakken en belandt het in de kast. Overweeg dan eens een gepersonaliseerd kraamcadeau. Daarmee maak je een kraamcadeau extra persoonlijk en weet je meteen ook zeker dat je de plank niet misslaat. Om jou ideeën te geven laten wij jou in dit artikel de 5 leukste gepersonaliseerde kraamcadeautjes zien. Want een kraamcadeau mag best bijzonder zijn.

Loopauto met naam

Met een loopauto kan een dreumes de wereld gaan ontdekken. Op een speelse manier kunnen kinderen zich met een loopauto voortbewegen en op ontdekkingstocht door huis en tuin gaan. Dat is goed voor de ontwikkeling van de motoriek en de fantasie van het kind. Wanneer je een speciaal cadeau zoekt, overweeg dan eens loopauto met daarop de naam en/of geboortedatum van het kindje. Daarmee maak je je cadeau uniek en heel persoonlijk. Een loopauto is een cadeau waar een kind veel speelplezier aan zult beleven en zonder dat ze het doorhebben er ook nog eens van leren.

Houten speelgoedtrein met geboortegegevens

Houten speelgoed is tegenwoordig onwijs populair. Hout is een natuurlijk materiaal en daarmee duurzaam. Het belast het milieu veel minder dan bijvoorbeeld plastic speelgoed. Hout is sterk, stevig en veilig, speelgoed van hout gaat daarom ongelooflijk lang mee. Een ideaal kraamcadeau dus. Kies als kraamcadeau eens voor een houten speelgoedtrein die je kunt personaliseren. Op de diverse onderdelen van de trein kun je allerlei gegevens laten drukken; denk bijvoorbeeld aan de naam, geboortedatum, lengte en gewicht. Daarmee maak je de speelgoedtrein uniek en heel bijzonder. Zo’n speelgoedtrein is niet alleen ontzettend leuk om mee te spelen, het is ook een prachtige accessoire in elke babykamer.

De eerste babyschoentjes

Verras de ouders eens met baby’s eerste kinderschoenen. De eerste baby schoenen zijn vaak extra bijzonder en worden door veel ouders bewaard als herinnering voor later. Je maakt het cadeau helemaal af door er net even wat meer aandacht aan te besteden en de luxe cadeauverpakking te laten bedrukken met de naam van de baby. Dan weet je zeker dat niet alleen de schoenen worden bewaard, maar ook het doosje waar de schoenen in hebben gezeten.

Lees ook: Kinderschoenen kopen; 7 tips waar je op moet letten

Brievenbuscadeautjes

Wil je de ouders wel graag feliciteren met de geboorte van de baby, maar ben je nog niet in de gelegenheid om langs te komen? Het versturen van een persoonlijk brievenbuscadeau biedt dan de oplossing. Wat betreft gepersonaliseerde brievenbuspakketjes zijn er tal van mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een slabbetje of rompertje voorzien van naam, of een tutpopje waarop de naam van de baby is geborduurd. Een invulboek waarin ouders allerlei gegevens over het eerste jaar van de baby kunnen schrijven is ook vaak een cadeau dat zeer welkom is én door de brievenbus past. En al helemaal wanneer zo’n invulboek extra persoonlijk wordt gemaakt door de naam van het kindje erop te laten drukken.

Herinneringskist

Gepersonaliseerde kraamcadeautjes worden vaak als herinnering bewaard voor later. De kersverse ouders zien dat er aandacht is besteed om een uniek en persoonlijk cadeau te kiezen en daarom kunnen ze het niet over hun hart verkrijgen om zo’n cadeau naar verloop van tijd weg te doen wanneer het kindje uit de kleding is gegroeid of te groot is geworden om met het speelgoed te spelen. Een herinneringskist biedt de oplossing. In zo’n kist kunnen tal van spullen worden bewaard; de eerste schoentjes, invulboeken, de favoriete knuffel, diploma’s, schoolfoto’s, melktandjes en allerlei andere herinneringen. Hoe leuk is het dan als niet alleen de kist vol zit met herinneringen, maar dat ook de kist zelf een uniek en persoonlijk karakter krijgt. Zo kist kan worden voorzien van naam, maar bijvoorbeeld ook van een foto. Daarmee wordt zo’n kist dubbel uniek, persoonlijk en bijzonder!

Lees ook: 7 manieren om de geboorte van je baby bekend te maken

SpeelgoedSpeelgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *