Een vakantie in ‘t hart van de natuur boek je bij natuurhuisje.nl

Een vakantiehuisje boek je via natuurhuisje.nl

Vakantie: voor ons hoeft het niet groot, massaal en druk te zijn. Als we gaan kamperen, dan gaan we op zoek naar een kleinere camping of een boerderijcamping. In de zomervakantie boeken we het allerliefst een particulier huisje en niet een huisje op een groot vakantiepark. Als we in de herfstvakantie nog een weekje weg gaan, dan gaan we wel naar vakantiepark, maar is het al een stuk minder druk dan in de zomervakantie. En toch is er vaak nog genoeg te doen voor kinderen. Als we in Duitsland of Oostenrijk op zoek gaan naar een particulier huisje, dan kijken we op traum-ferienwohnungen.de. In Nederland zijn particuliere huisjes vaak wat lastiger te vinden. Tot ik op natuurhuisje.nl stuitte, een site waar je een vakantie in het hart van de natuur kunt boeken.

Natuurhuisje.nl

Een natuurhuisje ligt ver weg van de massa. Het maakt ook geen deel uit van een groot vakantiepark. Je snapt dat het ons wel aanspreekt. Een natuurhuisje ligt midden in de natuur waar je kunt genieten van een prachtige omgeving. Natuurhuisjes zijn er in allerlei vormen en maten. Zo zijn er vakantiehuisjes, glamping accommodaties, pipowagens, groepsaccommodaties, bungalows en B&B’s. Voor elk wat wils dus.

Je kunt overigens niet alleen in Nederland superleuke accommodaties boeken, ook bijvoorbeeld in Duitsland, België of Frankrijk kun je via deze website een leuk natuurhuisje boeken. De één houdt van een fietsvakantie in Nederland, de ander houdt van een wandelvakantie in de bergen. De één zoekt een natuurhuisje aan het water of aan zee de ander kiest liever voor een natuurhuisje midden in het bos. Of wil je echt ver weg van de massa en ben je op zoek naar een natuurhuisje in the middle of nowhere? Het kan allemaal bij natuurhuisje.nl.

Voor iedere boeking doneert natuurhuisje.nl € 1,- aan het ondersteunen van de natuur

De missie van natuurhuisje.nl is om mensen dichterbij de natuur te brengen. Daarom geven zij ook graag iets terug aan de natuur, zodat iedereen er nog lang van kan blijven genieten. Voor iedere boeking doneert natuurhuisje.nl een bedrag van € 1,00 aan lokale natuurprojecten, in samenwerking met Buitenfonds, Staatsbosbeheer en Vogelbescherming Nederland. Elk natuurproject is natuurlijk weer anders, maar denk dan bijvoorbeeld aan het verbeteren van een leefgebied van een diersoort of het verjongen van een stuk bos. Op steeds weer een andere manier levert natuurhuisje.nl een bijdrage aan de natuur dichtbij huis. Tot nu toe is er al bijna € 230.000,- gedoneerd aan verschillende projecten in Nederland, maar ook in het buitenland.

Een vakantiehuisje boek je bij natuurhuisje punt nl

Herfstvakantie

Oké, onze zomervakantie is allang geboekt, dus voor deze zomer hebben wij geen mogelijkheden om via deze site iets leuks te boeken. Bovendien gaan we kamperen en nemen we onze eigen accommodatie mee. Voor de herfstvakantie zijn wij nog wel op zoek naar een leuke accommodatie in Nederland, of in Duitsland. Hoewel ik de zoekfunctie en verfijning op de website niet helemaal geweldig vindt, en ook niet kan sorteren op prijs – van laag naar hoog, werkt de website verder wel erg prettig. De informatie is compleet en de foto’s zijn duidelijk. Je weet dus precies wat je boekt. Wat mij wel opviel is dat de huurprijs van veel accommodaties best hoog ligt. Maar gelukkig zijn er ook nog een aantal huisjes te vinden die wel binnen ons budget past. We gaan zeker op zoek of er via deze website iets passends voor ons te vinden is voor de herfstvakantie

Lees ook: Vakantie met kinderen: Biezenmortel Noord-Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *