De 6 voordelen van recreatiepark De Leistert

Recreatiepark de Leistert

Afgelopen voorjaar hebben we een vouwwagen gekocht. Vlak voor de meivakantie. Natuurlijk wilden we er in de meivakantie meteen mee op uit. De zoektocht naar een geschikte camping kon beginnen. Dat bleek nog lastiger dan gedacht, want al heel wat campings zaten op dat moment al vol. Een van de campings waar we ontzettend graag nog eens naartoe zouden willen is recreatiepark De Leistert. Je kunt er niet alleen kamperen, maar ook kun je een verblijf in een bungalow boeken of in één van de kleurrijke of avontuurlijke andere accommodaties. Voor elk wat wils dus. Waarom wij graag naar deze camping zouden willen? In dit artikel zet ik 6 voordelen van Recreatiepark De Leistert voor je op een rij.

Hoge review-scores

ANWB camping van het Jaar 2022, ANWB topcamping 2022, ADAC Superplatz 2022, Award-winnaar beste bungalowpark van Nederland bij BungalowSpecials en een Zoover-score van 8.7. Dat is niet zomaar wat. Volgens de ANWB behoort camping De Leistert tot één van de mooiste campings van Nederland en Europa. Dit vakantiepark is een kindvriendelijke 5-sterrencamping in Limburg en biedt een enorm aanbod aan parkfaciliteiten. Als ik op zoek ben naar een geschikte camping ga ik toch altijd even via internet op zoek naar ervaringen van anderen.

Waterpret

Als wij aan de kinderen vragen wat ze tijdens de vakantie willen doen, dan komt er steevast en unaniem één antwoord: zwemmen. Daarvoor zit je bij recreatiepark De Leistert op de goede plek, want zwemmen kan daar. En hoe. Er is niet alleen een prachtig, spectaculair en subtropisch zwemparadijs, er is ook een buitengolfslagbad. Er is nog meer. Als jij zelf het zwemmen een beetje beu bent, dan is daar een unieke waterspeelstuin waar kinderen via touwbruggen, stappaaltjes, keien-oversteekjes en een heus mini-delta-parcours zich een weg kunnen banen door de speeltuin en al spelend de natuurlijke omgeving kunnen ontdekken. En dat terwijl jij vanaf je handdoekje op het grasveld kunt toekijken en heerlijk kunt genieten van je spelende kinderen.

Waterspeeltuin bij Recreatiepark de Leistert

Pluck en Pien

Het is altijd balen als je buiten de zomervakantie op vakantie gaat, bijvoorbeeld in de meivakantie of herfstvakantie, en er dan helemaal geen recreatieprogramma blijkt te zijn. Op De Leistert zijn Pluck en Pien en hun team tijdens het kampeerseizoen altijd aanwezig met een activiteitenprogramma. Wanneer je ook komt, er is altijd wel iets te doen. Niet alleen voor jong, ook voor oud. En dat gewoon… Gratis. Ja echt waar? Hoe bestaat het nog in deze tijd.

La Selva Playground

Dagje regen? Met maar liefst 500 m2 speelplezier kunnen kinderen zich de hele dag in de jungle vermaken. Klimmen, klauteren, glijden, slingeren … het kan allemaal! En dat gewoon weer… Gratis. De ouders kunnen hun kroost vanaf het aangrenzende jungleterras in de gaten houden en genieten van een hapje, drankje en een goed boek. Wat wil je nog meer tijdens de vakantie. Kinderen blij en ouders blij.

Een indoorspeeltuin op camping de Leistert

Klushuis

Hier word ik helemaal happy van. En de kinderen ook. Op veel vakantieparken kunnen de kinderen in de ochtend naar de knutselclub. Veel verder dan kleuren, knippen en plakken komen ze dan niet. Maar wat als je helemaal niet van knutselen houdt? Op vakantiepark De Leistert vind je een heus klushuis waar je niet alleen kunt kleuren, knippen en plakken, maar ook kunt zagen en timmeren. Hoe leuk is dat!

Elke dag uit eten

Op camping de Leistert zou je elke dag uit eten kunnen en toch gevarieerd kunnen eten. Dit vakantiepark biedt een aantal eetgelegenheden zodat je elke dat wat anders kunt eten. De ene dag kun je smullen van een heerlijk patatje met een snack, de andere dag van een pizza of pasta in een echt familierestaurant. En wat ook een aanrader is, in restaurant Grillo kun je zelf aan je eigen tafel je eten bereiden. Té leuk!

Subtropisch zwemparadijs op vakantiepark de Leistert

Lees ook: Vakantie met kinderen: Biezenmortel Noord-Brabant
Lees ook: Uitje met kinderen: Mind Mystery | Horst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *