Review: Toot Make-up voor kinderen en tieners

TOOT! natuurlijke make-up voor kinderen

Een tijdje geleden mocht ik meevaren met de Blogboot door de grachten van Amsterdam. Daar kreeg ik een goodiebag met daarin een cadeaudoosje vol met leuke make-upspullen voor kinderen. Precies wat voor Elin. De make-upspullen zijn van het merk Toot!, zij ontwikkelen make-up speciaal voor kinderen en tieners, voorzien van ingrediënten waar de gevoelige kinderhuid ook blij van wordt. In dit artikel vertel ik waar Toot! precies voor staat en laat ik je enkele producten zien.

Waar TOOT! voor staat

Experimenteren, jezelf uiten en je eigen ik ontdekken is zó belangrijk tijdens het opgroeien. Nare ingrediënten, die vaak in (kinder)make-up zitten, horen daar niet bij. Daarom ontwikkelt TOOT! échte, kwalitatieve, natuurlijke make-up speciaal voor kinderen. Make-up waar je vrolijk van wordt en ook verantwoord is, dus zonder compromis, omdat ze bij TOOT! geloven dat leuk, goed en verantwoord gewoon samen kan gaan.

De producten van TOOT! zijn allemaal natuurlijk & vegan, dierproefvrij en geformuleerd zonder gluten of microplastics. Daarnaast bevatten ze zo min mogelijk ingrediënten en alleen díe ingrediënten waar een gevoelige kinderhuid ook blij van wordt. Alle producten hebben vrolijke prints en kleuren en zitten verpakt in luxe, kartonnen doosjes, zonder narigheid, vol plezier! Cadeautjes die leuk zijn om te krijgen én om te geven.

TOOT! Make-uptasje Flamingo

Op zoek naar een leuk make-up tasje of kleine toilettas voor meisjes of jongens? Verzamel jouw make-up en andere (kleine) toiletartikelen in de make-upetui van TOOT!. Gemaakt van water- en vuilafstotend stevig canvas.

 • Gemaakt van stevig, gelamineerd canvas
 • Vuil- en waterafstotende buitenkant
 • Match met de andere kindermake-upproducten uit dezelfde collectie van TOOT!

Handig om je make-up in te verzamelen, voor op de wastafel of gebruik ‘m gewoon als pennenetui of opbergtasje.

TOOT! Natuurlijke Lipgloss

Op zoek naar natuurlijke, veilige kindermake-up of make –up voor tieners zonder nare ingrediënten? De Lipgloss van TOOT! is natuurlijk & vegan, zacht voor de gevoelige (kinder)huid en geformuleerd zonder gluten of microplastics. Zo kunnen meisjes en jongens zich uiten en experimenteren met make-up zonder dat je je zorgen hoeft te maken over nare ingrediënten. Leuk om cadeau te geven én om te krijgen!
De Lipgloss van TOOT! is speciaal ontwikkeld voor kinderen en tieners met alleen de hoognodige en veilige ingrediënten:

 • Natuurlijk & vegan
 • Huidvriendelijk
 • Dierproefvrij
 • Geformuleerd zonder gluten
 • Vrij van Microplastics

TOOT! Oogschaduw Kwast

Deze extra zachte Oogschaduw Kwast is speciaal ontworpen voor kinderen. Huidvriendelijk, extra zacht en perfect om make-up voor meisjes mee aan te brengen, of stiekem die van jezelf. In combinatie met de natuurlijke kindermake-up van TOOT! is dit het perfecte cadeau voor meisjes of jongens die graag met make-up willen experimenteren!

 • Speciaal ontworpen voor de kleinere kinderhanden en gezicht
 • Extra zacht voor de gevoelige kinderhuid door de superzachte haren
 • Vegan: 100% synthetische haren & houten handvat

TOOT! Natuurlijke Oogschaduw

Experimenteert jouw dochter ook zo graag met make-up en ben je op zoek naar natuurlijke, veilige kindermake-up of make up voor tieners zonder nare ingrediënten? Met TOOT! Natuurlijke Oogschaduw kunnen meisjes of jongens vrij experimenteren. Het is natuurlijk & vegan, dierproefvrij, bevat geen parfum en is geformuleerd zonder gluten of microplastics. En het luxe doosje met spiegel en applicator maakt deze oogschaduw een feest om te geven!
Speciaal ontwikkeld voor kinderen en tieners met alleen de hoognodige en veilige ingrediënten:

 • Goudgele glans
 • Natuurlijk & vegan
 • Huidvriendelijk
 • Cruelty free – geen dierproeven, geen kinderarbeid
 • Geformuleerd zonder gluten
 • Parfumvrij
 • Inclusief oogschaduw applicator

TOOT! Blush & Poederkwast

Deze extra zachte Blush & Poederkwast is speciaal ontworpen voor kinderen en is om jaloers op de worden. Vrolijke kleuren, extra zacht en perfect om kindermake-up of make-up voor tieners mee aan te brengen, of stiekem die van jezelf. In combinatie met de natuurlijke kinderblush van TOOT! is dit het perfecte cadeau voor meisjes of jongens die dromen van hun eigen blushset.

 • Speciaal ontworpen voor de kleinere kinderhanden en gezicht
 • Extra zacht voor de gevoelige kinderhuid door de superzachte haren
 • Vegan: 100% synthetische haren & houten handvat

TOOT! Natuurlijke Kindermake-upset

Op zoek naar échte make-up voor meisjes of jongens zonder de nare ingrediënten die vaak in (kinder)make-up zitten? Met deze make-upset kunnen meisjes of jongens experimenteren met échte make-up zonder dat je je zorgen hoeft te maken over nare ingrediënten. De producten van TOOT! zijn Natuurlijk, vegan en eierproefvrij. Échte make-up met alleen de hoognodige en veilige ingrediënten, speciaal ontwikkeld voor kinderen.

Bij Toot! zijn speciale cadeausets verkrijgbaar, of mix & match om een geheel eigen setje samen te stellen. de producten zijn verkrijgbaar in verschillende motiefjes:

 • Flamingo
 • Cheetah
 • Schildpad
 • Papegaai
 • Kameleon
 • Zeester

Lees ook: Een rondvaart door de Amsterdamse grachten met Starboard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *