Review: Space Buddy vacuümzakken

Space Buddy vacuumzakken

Als we op vakantie gaan hebben we altijd flink wat spullen bij ons. Voor elk van ons een tas met kleding, een tas met schoenen, indien nodig een tas met beddengoed, badhanddoeken en handdoeken en theedoeken, de zwemtas, een krat met boodschappen en een krat met spelletjes. En de kinderen hebben elk nog een tas met speelgoed bij zich. En dan alle losse frutsels nog. Als we in een huisje gaan dan past het met gemak in onze auto, want zoveel nemen we nu ook weer niet mee. Als we gaan kamperen is het echter een ander verhaal. Dan moeten we echt heel kritisch zijn in wat we meenemen en tussendoor maar een keer gebruik maken van de wasmachine. Van Orangeshop.eu ontving ik Space Buddy. Space Buddy helpt mij om tot 75% meer ruimte te creëren. Ideaal voor bijvoorbeeld op vakantie dus. Ik vertel je meer over dit merk.

Space Buddy

Space Buddy bestaat uit een uitgebreide lijn van vacuümopbergzakken. Van reiszakken voor mee op vakantie tot kledingzakken voor in de kast. Van kleine vacuümzakken tot extra grote vacuümzakken voor waar dan ook. De vacuümzakken zijn gemakkelijk in gebruik en de perfecte oplossing voor ruimtegebrek. Van Orangeshop ontving ik 3 verschillende sets:

Space Buddy – Vacuümzakken Opbergzakken – 4-delige set

Deze set bestaat uit:

 • 2x Large opbergzakken, geschikt voor 10-12 truien (56 x 86.5 cm)
 • 2x Medium opbergzakken, geschikt voor 5-6 truien (46 x 58.5 cm)

Space Buddy – Vacuümzakken Opbergzakken – 7-delige set

Deze set bestaat uit:

 • 1x Jumbo opbergzak, geschikt voor 2 sets beddengoed en 4 kussens (89 x 122 cm)
 • 2x Large opbergzakken, geschikt voor 10-12 truien (56 x 86.5 cm)
 • 2x Medium opbergzakken, geschikt voor 5-6 truien (46 x 58.5 cm)
 • 1x Travel L opbergzak, geschikt voor 2 blouses, 2 truien, 1 jas (46 x 57.5 cm)
 • 1x Travel M opbergzak, geschikt voor 2 blouses, 1 truien, 1 jas (36 x 51 cm)

Space Buddy – Vacuümzakken Reisset – 4-delige set

Deze set bestaat uit:

 • 2x Travel L opbergzak, geschikt voor 2 blouses, 2 truien, 1 jas (46 x 57.5 cm)
 • 2x Travel M opbergzak, geschikt voor 2 blouses, 1 truien, 1 jas (36 x 51cm)

De kenmerken van Space Buddy vacuüm opbergzakken

 • Vacuümzakken voor het ruimtebesparend opbergen van alle spullen thuis en op reis
 • Luchtdicht opbergen met Space Buddy bespaart tot 75% aan ruimte
 • Beschermt je spullen tegen stof, verkleuring, schimmel, vocht, insecten en onaangename geuren
 • Verkrijgbaar in diverse maten, ideaal voor zowel dekbedden, dekens en (hoofd)kussens als winter- en zomerkleding
 • Eenvoudig te gebruiken, herbruikbaar en extra sterk
 • Transparante zakken voor het eenvoudig terugvinden van spullen
Space Buddy vacuumzakken

Mijn mening

Momenteel zijn wij bezig met het opruimen van de zolder. Deze lag zo vol dat we er zelf bijna niet meer in konden. Bij veel spullen was het ‘zet maar even op zolder’, waar het dan ook zomaar ergens neergezet werd. En omdat we er geen last van hadden bleef het daar gewoon maar liggen. Totdat het zo vol lag dat ik mij eraan ging ergeren. Tijd om alles op te ruimen dus. Veel spullen heb ik op Vinted gezet en veel andere spullen naar de kringloopwinkel gebracht. En zo is er al iets meer orde in de chaos gekomen, al zijn wij zeker nog niet klaar. Dat komt vanzelf wel een keer. Zo stond er op zolder ook een groot krat met allemaal poppen, poppenkleding en andere poppenaccessoires. Er is al in geen tijden meer naar om gekeken dus op mijn vraag wat ervan verkocht kon worden ging Elin aan de slag met het uitzoeken van het krat. Conclusie: ze wilde bijna alles houden. Oké. Prima. Dan pakken we er maar een vacuümzak bij waarin we in ieder geval alle poppenkleren kunnen opbergen.

Eenvoudig in gebruik

Het gebruik van de zak was heel eenvoudig. Je vult de zak met bijvoorbeeld kleding en zipt ‘m goed dicht. Vervolgens zet je de stofzuiger op de dop die ervoor zorgt dat alle lucht eruit gezogen wordt. Je drukt op de dop zodat deze ook goed dicht zit en klaar is Kees. De zakken zijn inderdaad stevig en zullen niet zomaar scheuren. Ik vind het ook handig dat de zakken in verschillende formaten verkrijgbaar zijn zodat je altijd een passende zak hebt voor wat je wilt opbergen. Het scheelt echt enorm veel ruimte in je kast!

Travelset

Waar ik nog meer benieuwd naar was, waren de reiszakken. Ik wist dat je de lucht met een stofzuiger uit de zakken kunt zuigen, maar hoe werken de zakken dan als je mee op reis neemt en helemaal geen stofzuiger bij de hand hebt? Het bleek heel eenvoudig: je hoeft de zak alleen maar stevig op te rollen en de lucht eruit te persen. Het is wel ietsje minder effectief dan wanneer je een stofzuiger gebruikt, maar toch werkt het prima. Wat ik wel jammer vind is dat de kleinste zakken in de travelset wel erg klein zijn. En kunnen maar een paar kledingstukken in, wat dus nauwelijks bijdraagt het an het creëren van meer ruimte in de kofferbak.

Space Buddy vacuumzakken

Kortingscode

Wil je zelf ook de Space Buddy vacuüm opbergzakken aanschaffen? Dat kan via de webshop van Orangeshop.eu. Wanneer je bij je bestelling deze code invoert krijg je ook nog eens 10% korting. Mooi meegenomen toch?!

Kortingscode: SPACEBUDDY10

Lees ook: Vakantie met kinderen: Biezenmortel Noord-Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *