Review: Denksport Junior Winterdoeboek + Winactie

Winterdoeboek van Denksport Junior

Als het buiten regent, waait en het ontzettend koud is, dan er is niets leukers om je binnen te vermaken met een puzzelboekje. Zowel Elin als Joas doen dat ook graag. Als we voor schooltijd nog een kwartier tot een half uurtje tijd over hebben voor we weggaan, dan pakken ze er graag hun puzzelboekje bij en gaan ze samen lekker puzzelen en help ik waar nodig is. Van Denksport Junior ontving ik twee verschillende puzzelboekjes. Het ene boekje, met als thema Dino’s, gaf ik aan Joas en hij mag de puzzels maken die hij al kan. Elin mag het boekje daarna verder afmaken met de moeilijkere puzzels. Voor Elin ontving ik het Denksport Junior Winterdoeboek. En die is zo dik, daar is ze voorlopig nog wel uren zoet mee!

Winterdoeboek van Denksport Junior

Denksport Junior heeft ontzettend veel leuke puzzelboekjes voor kinderen. Van peuters van 2 jaar tot kinderen van 12 jaar en alles wat ertussen zit. Als ik gevraagd wordt om een review te schrijven over een puzzelboekje van Denksport Junior, dan doe ik dat graag. Gewoon omdat ik, maar ook de kinderen, heel enthousiast hierover zijn.

Het winterdoeboek, geschikt voor kinderen van 6-10 jaar, heeft maar liefst 160 bladzijdes en staat boordevol met veel verschillende puzzels. Woordzoekers – Doofhof – Lijnpuzzels – Cijferlegpuzzels – Kleurplaten – Zoek de verschillen – Legpuzzels – Zweedse puzzels – Sudoku’s – Binaire puzzels – en nog diverse puzzels waarbij je moet rekenen, tellen of rijmen. Omdat het een winterdoeboek is, zijn er veel puzzels rondom het thema winter, Sinterklaas, Kerst, en alles wat daarbij hoort. Ook de vele plaatjes in het boek zijn er op afgestemd.

Winterdoeboek van Denksport Junior

Mijn mening

Met het winterdoeboek heb je weer een prachtig exemplaar puzzelboek in handen! Het boek is zeer aansprekend vanwege de vele leuke kleuren en de leuke afbeeldingen! De grote verscheidenheid aan puzzels maakt dat het niet saai wordt en dat er altijd wel wat tussenzit waar je op dat moment zin in hebt om te doen! Het puzzelboekje is geschikt voor kinderen van 6-10 jaar. Elin is net 6 jaar geworden, dus zij zit op de ondergrens als het gaat om de adviesleeftijd. Toch zijn er enorm veel puzzels die zij wel kan doen. Slechts bij een enkele puzzel zou het handig zijn als ze iets beter kan lezen, maar dat komt over een paar maanden wel! Van andere puzzels weet ze nog niet helemaal het principe, dus dat moet ik dan even uitleggen, maar daarna snapt ze de puzzels wel.

Kortom; met 160 bladzijdes aan puzzels is Elin nog lang niet uit gepuzzeld! Ze is er blij mee!

Het Denksport Junior Winterdoeboek is een eenmalige editie en kost € 7,95

Reactie (17)

 • Inge| 1 december 2019

  Hier gaat Mirthe van 5 enorm blij mee zijn

 • Marian B| 1 december 2019

  Mijn zoon van 6 vindt dit soort boeken sinds kort erg leuk. In de vakanties puzzel ik zelf ook, kunnen we mooi samen aan de slag in de kerstvakantie!

 • kempenaers anita| 1 december 2019

  doe graag mee voor mijn kleinzoon, werkt graag in doeboeken

 • Linda Smeets| 1 december 2019

  Wat leuk en leerzaam! Ik doe graag mee voor mijn dochter, die is hier dol op!

 • Diana| 1 december 2019

  Super leuk voor mijn dochter Lindsey,Ze houdt erg van puzzelen!

 • Manou Minten| 1 december 2019

  Ahhh kei leuk voor onze tweeling. Kunnen ze samen de puzzels oplossen.

 • elisabeth maria martina| 1 december 2019

  dit vind mijn kleinzoon leuk om te doen

 • Jannie| 1 december 2019

  Ik doe graag mee voor mijn kleinkinderen. Kunnen ze lekker puzzelen als ze bij ons zijn.

 • Oma Will| 1 december 2019

  Heel graag doe ik mee voor mijn kleinzoon.
  Dan kan hij lekker puzzelen, daar houdt hij van.
  Ik volg bloglovin en waag een kansje.

 • Oma Will| 1 december 2019

  Wat ik vergeten ben: Ik heb geen facebook, dus kan daar niet kijken.
  Hoe weet ik of ik gewonnen heb.

 • Gerard| 1 december 2019

  Ik loot mee voor onze jongste dochter Thirsa.

 • Marian zw| 2 december 2019

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoon. Ook fijn voor lange tripjes, kunnen we onderweg toch nog iets leuks doen

 • Marange| 2 december 2019

  Yes ik doe mee voor mijn dochter Mia. We gaan in de kerstvakantie naar aruba, 10uur vliegen, hiermee is ze lekker zoet

 • Miekske Dingens| 2 december 2019

  Wat leuk! Zelf vind ik het heerlijk om te ‘puzzelen’, en onze zoon kijkt wel eens geboeid toe, maar ik had nog niets gevonden, waar hij ook zijn plezier in zou kunnen vinden. Maar ik denk dat we het gevonden hebben 😉 Graag een kansje

 • Cuypers Marita| 2 december 2019

  Ik zou graag meedoen voor mijn kleinzoon! Zou hij te gek vinden, en ideaal voor de Kerstvakantie!

 • Lenny Wibbelink| 2 december 2019

  Mijn 7 jarige dochter is gek op puzzelen. Dit lijkt me erg geschikt voor haar. Lekker spelen en leren in een. En mamma’s puzzelboek is dan weer voor mamma

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *