Review: FitTea | 14 day Detox

FitTea

Je lichaam heeft zo af en toe een grote schoonmaakbeurt nodig. De naam voor zo’n schoonmaakbeurt van je lichaam heet ‘Detox’. FitTea heeft een 14-daagse Detox kuur ontwikkeld die bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Daarmee draagt deze thee bij aan een gezondere levensstijl. Ik mocht van Orange Planet de FitTea 14 Day Detox testen en ik vertel je wat ik ervan vind.

FitTea 14 Day Detox

Weinig lichaamsbeweging, stress en makkelijke voeding; dat zijn de gevolgen van de snelle manier van leven van tegenwoordig. Door je lichaam eens in de zoveel tijd te ontgiftigen krijg je weer meer energie, maar ook een mooiere huid. Bovendien val je beter in slaap en val je af.

De Detox thee van FitTea bestaat uit 6 natuurlijke ingrediënten:

Oolong

Oolong staat vooral bekend om de positieve effecten op het gewicht. Je lichaamsvet vermindert als je oolong thee drinkt. Het helpt je in ieder geval op gewicht te blijven en niet aan te komen. Daarnaast is het ook goed voor de hart- en bloedvaten doordat de thee rijk is aan mineralen zoals calcium, magnesium en kalium.

Rooibos

Rooibos zit boordevol met antioxidanten. Langdurig gebruik van rooibosthee kan bijdragen aan de gezondheid van het hart. Rooibos zorgt er ook voor dat je makkelijker kunt ademhalen, het verwijd je luchtwegen. Het heeft een anti-diabetes effect, helpt bij darmproblemen, is goed voor de botten, het zorgt ervoor dat je beter slaapt en is goed voor de huid. Rooibos bevat veel mineralen.

Gember

Gember; gezond is het zeker, want het bevat allerlei anti-oxidanten, vitamines, mineralen en essentiële oliën. Gember kalmeert de maag, vermindert stress, versterkt het immuunsysteem, verlicht pijnlijke spieren, verbetert de doorbloeding, zorgt voor frisse adem en helpt bij het afvallen. Waar gember al niet goed voor is.

Granaatappel

Granaatappel bevalt veel kalium en vitamine C. Het helpt o.a. tegen hartziektes, een hoog cholesterol, diabetes, ze remmen ontstekingen en verlagen de bloeddruk, het zorgt voor een mooie huid, en nog veel meer!

Garnicia Cambogia extract

Garnicia Cambogia bevat een werkzame stof die de vetverbranding stimuleert en de eetlust onderdrukt. Het voorkomt dat overtollige koolhydraten worden omgezet in vet.

EGCG

EGCG is een antioxidant gevonden in groene thee. Deze draagt bij om gewichts- en energiedoelstellingen te bereiken. Het is goed voor hart- en bloedvaten, helpt bij verlaging van het cholesterolgehalte en verhoogt de vetverbranding.

Daarmee heeft de Detox thee van FitTea 100% natuurlijke en biologische ingrediënten en geeft het de gezonde boost die jij nodig hebt.

De detoxthee FitTea™, een samenvatting:

  • Samenstelling van natuurlijke ingrediënten;
  • Het reinigt je systeem;
  • Geeft je energie een boost;
  • Vermindert een opgeblazen gevoel.

FitTea

Mijn mening

Ruim een jaar geleden was ik heel dapper begonnen met afvallen. En eindelijk had het eens resultaat. Al snel was ik 6 kilo kwijt, totdat ik in de afgelopen maanden 3 prednisonkuren kreeg. Whoppa, de kilo’s wisten niet hoe snel ze er weer bij moesten komen.

Op de verpakking staat een centimeter afgebeeld en ook benoemd dat deze detoxthee ervoor zorgt dat je gewicht verliest. En bekijk eens bovenstaande ingrediënten, allemaal dragen ze bij aan het verliezen van je gewicht. Zou het? Zou het echt zo makkelijk zijn? Ik heb twee weken lang deze detoxthee gedronken, maar helaas vlogen de kilo’s er niet af. Ze kwamen er trouwens ook niet aan. Natuurlijk moet je de thee combineren met een gezonde levensstijl!

De thee kleurt direct als je het zakje in het water steekt, het wordt geel. Ik denk dat die kleur van de gember komt. De smaak van de thee is prima, gewoon lekker zelfs. Ik vind het wat naar citrus smaken en daar houd ik wel van. Ik kan wel meerdere koppen van deze thee drinken, die je ook echt wel van één zakje kunt zetten.

Al met al, een prima thee die erg lekker is. Qua gezondheidseffecten of wat betreft het gewicht heb ik er weinig van gemerkt. Maar dat de bestanddelen gezond zijn, dat geloof ik graag! En zolang je er daarnaast een gezonde levensstijl op na houdt, zal het absoluut niet schaden!

Adviesprijs

De adviesprijs voor een verpakking met 14 zakjes Detoxthee van FitTea is € 29,95

Share this:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: