Review: Sticker op Nummer | Crayola Creations

Crayola Creations Sticker op nummer

Zo af en toe krijg ik van Crayola een mail dat je je kunt inschrijven voor een testpanel. Je kunt dan een item aanvinken dat je graag zou willen testen. Laatst kreeg ik weer zo’n mail. Ik schreef mij in en een tijdje later ontving ik Crayola Creations Sticker op Nummer. Beide kinderen hebben veel plezier van deze Creationset!

Crayola Creation Sticker op nummer

Deze set bevat 15 kleurplaten met 6 bijpassende stickervellen. De stickers op de stickervellen zijn gesorteerd per kleurplaat en via een scheurrandje van elkaar af te scheuren. Op elke kleurplaat staan vakjes met daarin een nummer. Op de kleurplaat zoek je het vakje met hetzelfde nummer en daar plak je de sticker dan op. Daarmee creëer je een waar kunstwerk. Deze set bevat 15 totaal verschillende platen van bijvoorbeeld de ruimte, een kleurrijke eenhoorn, lama, lieve poesjes, vrolijke ananas, lekkere donuts, cupcakes en nog veel meer. Zijn de stickers geplakt? Dan kun je de platen met kleurpotloden inkleuren om het nog mooier en vrolijker te maken.

Lees ook: Review: Crayola Glitter Dots – Sleutelhangers set

Sticker op nummer eenhoorn

Mijn mening

Urenlang kunnen beide kinderen hier zoet mee zijn. Natuurlijk willen ze allebei tegelijk met deze set werken en dat kan praktisch gezien niet. Maar voor alles is natuurlijk een oplossing. De platen en de stickers zijn aan elkaar bevestigd met een ringband, wat natuurlijk heel handig is, je kunt zo de platen omslaan zonder dat ze steeds terugvallen. Maar, de kleurplaten zijn dan weer niet voorzien van een scheurrandje zodat je ze kunt uitscheuren. Daarom heb ik het ringbandje meteen helemaal doormidden geknipt waardoor we allemaal losse vellen hadden. Probleem opgelost. Elk van de kinderen mocht een kleurplaat uitzoeken en het bijbehorende stickervelletje en zo konden ze samen aan de slag.

De vormgeving van deze set is echt prachtig. Vrolijke kleuren stickers en grappige kleurplaten maken dat het geheel er onwijs aantrekkelijk uitziet. Het is wel een set die – als je naar de platen en de kleuren kijkt – voor meisjes bedoeld is. Nu trekt Joas zich daar heel weinig van aan, dus hij heeft er ook enorm veel plezier hieraan.

Crayola Creations Ruimte

Vanaf 8 jaar?

De adviesleeftijd van deze set is 8 jaar. Joas is 4 jaar en Elin 6 jaar. Wat mij betreft kan die adviesleeftijd een flink stuk omlaag. Allebei de kinderen kennen de getallen, het is voor hen geen probleem om de juiste sticker in het juiste vakje te plakken. Daarnaast is het opplakken van stickers enorm goed voor de fijne motoriek. De sticker moet precies goed in het vakje terechtkomen. Zo af en toe zit er een sticker bij waar ze wat moeite mee hebben en vragen dan om mijn hulp. Dan gaat het met name over de allergrootste stickers waar ze wat moeite mee hebben, of juist de heel kleine stickertjes. Maar over het algemeen lukt het hen heel goed. Het is wel van belang dat ze heel nauwkeurig te werk gaan, en zo is sticker op nummer heel goed voor de ontwikkeling van kinderen.

Af en toe zit er ook een sticker bij met een smal stukje. Deze stickers scheuren dan makkelijk doormidden. Daarom hadden de stickers wel ietsje steviger mogen zijn. Wat wel op stevig papier is gedrukt, zijn de prachtige kleurplaten. Deze zullen zeker niet snel scheuren. Als je eenmaal een plaat af hebt met stickers en deze ook hebt ingekleurd, dan heb je echte een prachtige plaat die je mooi kunt ophangen.

De prijs van deze set is ook heel leuk, voor € 8,99 is Sticker op Nummer al te koop. Een klein prijsje, maar het zorgt wel voor enorm veel plezier.

Lees ook: Review: Washimals Safari | Crayola

Sticker op nummer pauw

Productinformatie

Titel: Sticker op Nummer
Merk: Crayola Creations
Adviesleeftijd: Vanaf 8 jaar (maar kan zeker ook eerder)

Sticker op nummerGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *