Review: Haweel Laptoptas | Hoesjesdirect.nl

Haweel laptoptas van hoesjesdirect.nl

Een laptoptas; je kunt niet zonder. Bij de aanschaf van je eerste laptop zul je ook een goede laptoptas moeten aanschaffen. Natuurlijk kan een laptop ook in een andere tas of rugzak, maar in een laptoptas is je laptop veel beter beschermd. Van hoesjesdirect.nl ontvingen ik de Haweel laptoptas en dat is er niet zomaar eentje. Het is niet zo’n groot lomp ding, het is ook geen sleeve, het zit er eigenlijk net tussenin. Ideaal.

Hoesjesdirect.nl

Hoesjesdirect.nl is een van de grootste webwinkels in Nederland en België als het gaat om telefoon-, tablet- en laptopaccessoires. Met in totaal 45.000 producten is er voor iedere telefoon, tablet of laptop wel een passende accessoire te vinden. Zo verkoopt de webwinkel bijvoorbeeld ook telefoonhouders voor op de fiets, een mooi product nu de zomer begint. 

In 2010 startten eigenaren Rudy en René tijdens hun studie webwinkel iPhone2Day.nl (inmiddels samengevoegd met hoesjesdirect.nl) met een groot assortiment aan hoesjes voor de eerste iPhone in Nederland. In de jaren daarna is het bedrijf ontzettend snel gegroeid en bieden ze niet alleen accessoires voor de iPhone, maar ook voor andere merken toestellen, tablets en laptops.

Toen ik de vraag kreeg of ik een review over een product wilde schrijven, ben ik eens gaan snuffelen op de website hoesjesdirect.nl. En toen kwam ik uit bij een laptoptas, en wel deze.

Haweel laptoptas van hoesjesdirect.nl

Haweel Laptoptas met handvat 15.6 inch Blauw

De Haweel laptoptas is niet zomaar een laptoptas. Deze is gemaakt van een schokdempend materiaal en zorgt voor een optimale bescherming van je laptop. De tas is gevoerd met een zeer zachte stof voor nog meer bescherming. Met de rits is de tas veilig af te sluiten, maar het zorgt tevens voor een eenvoudige toegang tot de tas. De tas is, naast het hoofdvak, voorzien van maar liefst 3 extra vakken. Twee vakken zijn open vakken, de derde is met een rits af te sluiten en biedt ook ruimte voor pennen en een smartphone.

Daarnaast is de laptoptas nog voorzien van twee handvatten die ook naar binnen gevouwen kunnen worden. De bijgevoegde schouderband kun je er makkelijk vastgespen aan de ringetjes en er ook makkelijk afhalen als je de schouderband niet nodig hebt. Al met al en zeer complete laptoptas. De tas heeft een dikte van slechts een centimeter of twee. Daardoor is de tas meer dan alleen een sleeve, maar niet zo dik en stug als een ‘gewone’ laptoptas.

Deze laptoptas is niet alleen in blauw/grijs verkrijgbaar, maar ook in het paars/grijs, roze/grijs, zwart en zwart/grijs. En de tas is ook verkrijgbaar in andere formaten, voor de kleinere laptops

Lees ook: HemdvoorHem.nl; al 10 jaar lang dé webwinkel voor mannen

Mijn mening

Thuis heb ik een grote laptoptas, maar ook een sleeve. Als ik een keer met mijn laptop op pad moet, dan pak ik vaak de sleeve. Dun en makkelijk. Maar de opening van deze sleeve is niet af te sluiten en de sleeve bevat ook geen handvatten. Daarnaast is het hoesje ook echt dun en beschermt de laptop nauwelijks. Daarom wilde ik altijd al eens een sleeve die wel afsluitbaar is.

Toen ik de vraag kreeg of ik een product wilde reviewen en ik het groot assortiment aan laptoptassen zag, was de keuze gauw gemaakt. Maar daarna was de keuze ineens niet meer zo snel gemaakt. Met zo’n groot assortiment aan tassen en ook in verschillende kleuren wist ik vervolgens niet welke ik moest kiezen. Uiteindelijk toch deze blauwe gekozen, een prachtige kleur waar zowel de man als de vrouw mee op pad kan. Dan kan Arjan ‘m ook eens meenemen.

De beschrijving op internet meldde dat de binnenkant zacht is. Ik natuurlijk gelijk voelen, maar met zacht bedoel ik dan ook echt zacht. Heerlijk. En hoewel de tas heel dun is, voelt de tas wel zeer stevig aan. Er is gebruikt gemaakt van een dikke en stevige stof die waterproof is, waardoor je direct al voelt dat de tas heel stevig is. Je merkt meteen dat je je laptop zeer veilig in de tas kan vervoeren. Superblij dus met deze handige laptoptas.

Wil je ook zo’n handige tas of een andere accessoire voor je telefoon, tablet of laptop? Neem dan zeker eens een kijkje op hoesjesdirect.nl. Je zult je ogen uitkijken.

Lees ook: Een vaderdagcadeau bestel je op Wanapix.nl | Kortingscode

Share this:

Reactie (1)

  • lifestylemommys| 25 juni 2020

    Dat klinkt echt ideaal en het ziet er ook heel mooi uit 😍

  • Geef een reactie

    %d bloggers liken dit: