Review: Fotoslinger met eigen foto’s | Fotofabriek

Fotoslinger bestel je snel en eenvoudig bij Fotofabriek.nl

Het leven is één groot feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen luidt een bekende quote. En als je dan die slingers gaat ophangen, hoe leuk is het dan als je een gepersonaliseerde slinger hebt met eigen foto’s en/of teksten. Bij Fotofabriek.nl kun je zo’n fotoslinger maken. Ik mocht van Fotofabriek maar liefst twee slingers samenstellen en in dit artikel vertel ik je graag mijn ervaringen.

Slingers maken bij Fotofabriek.nl

Als je een slinger wilt maken bij Fotofabriek.nl dan heb je meerdere mogelijkheden. In de Online Editor kun je uit meerdere thema’s kiezen zodat je al een basis hebt van de vlaggetjes, zodat je er alleen nog maar tekst en/of foto’s aan toe hoeft te voegen. Je kunt ook voor blanco vlaggetjes kiezen, zodat je elk vlaggetje helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Vervolgens kun je aan de slag gaan met het ontwerpen van de vlaggetjes. Je ontwerpt 4 vlaggetjes, zowel de voorkant als de achterkant. Deze 4 vlaggetjes worden 3x gedrukt zodat je in totaal 12 vlaggetjes ontvangt. De totale lengte van de 12 vlaggetjes is 2,5 meter. Naast de vlaggetjes ontvang je ook 4 meter touw.

Na ontvangst zul je zelf de vlaggetjes nog aan het touw moeten bevestigen. Dat gaat heel eenvoudig, de gaatjes waar het touwtje door moet zitten al in de vlaggetjes. De reden waarom dit apart wordt geleverd en dat je zelf het touw aan de vlaggetjes moet bevestigen is dat het daardoor geen kreukels oploopt tijdens de verzending. De slingers worden full color en dubbelzijdig bedrukt op stevig en glanzend papier.

Hardcover of Vlakliggend Fotoboek A4 vanaf €9,95 + gratis verzending bij Fotofabriek!

Twee oktoberkindjes

Zowel Elin als Joas zijn in oktober jarig, 9 dagen na elkaar. Met de herfstvakantie er vaak precies tussenin en nog meer jarige familieleden, is het voor ons handiger om beide verjaardagen tegelijk te vieren voor de familie. En bij een verjaardag horen natuurlijk slingers! Voor beide kinderen mocht ik van Fotofabriek een feestslinger samenstellen. Ik kan toch moeilijk voor één van beide kinderen een prachtige gepersonaliseerde slinger ophangen en voor de ander niet terwijl we de verjaardagen tegelijk vieren.

Voor Elin

Als eerste ben ik bij de thema’s gaan kijken en daar vond ik meteen al voor elk van de kinderen een leuk thema. Ik heb Joas deelgenoot gemaakt van mijn plan om twee slingers te bestellen, en hij koos onmiddellijk voor het thema dinosaurussen. Net wat ik dacht. Hij maakte ook maar meteen voor Elin de keus; Unicorns. Net wat ik dacht. Snel besloten en zo kon ik meteen door met het maken van de fotoslingers. Als eerste ben ik aan de slag gegaan met de fotoslinger van Elin. Na het uploaden van 8 foto’s was het slechts een kwestie van elke foto in het afgebeelde ‘rondje’ slepen en de foto hierin te centreren. Vier keer voor de voorkant en vier keer voor de achterkant. Fluitje van een cent, zo gepiept.

Fotoslinger met foto's van Elin bij Fotofabriek.nl

Voor Joas

Daarna ben ik met de fotoslinger voor Joas aan de slag gegaan. Het thema dinosaurussen had geen standaard fotovenster op elk vlaggetje waar je zo een foto in kon slepen. Deze moest je zelf elke keer nog toevoegen. Er was veel keuze wat betreft de vorm van het fotovensters, zo zijn er rondjes, vierkantjes, hartjes, en nog veel meer. De keuze is reuze. En omdat ik van alles ging proberen, verlies je jezelf in de mogelijkheden en ben je stiekem toch best nog wel wat tijd kwijt.

Je hoeft niet op alle vlaggetjes een foto te plaatsen, je kunt kiezen om een tekst op een vlaggetje af te laten drukken, bijvoorbeeld met Happy Birthday. Alles mogelijk. Een vlaggetje is op zich snel en eenvoudig te maken, al kun je jezelf wel verliezen door alle mogelijkheden die er zijn uit te proberen om een zo mooi mogelijke vlaggenlijn te creëren.

Fotoslinger met eigens foto's van Joas | Fotofabriek.nl

Heb je de fotoslingers eenmaal besteld dan heb je het ook snel in huis. Elk vlaggetje is full color en dubbelzijdig afgedrukt op iets glanzend en stevig papier. Werkelijk prachtig. Natuurlijk heb ik de vlaggetjes uitgebreid bekeken, maar ik heb ze nog niet bevestigd aan de meegeleverde touwtjes. Na het bekijken heb ik ze direct weer terug in de stevige kartonnen doos gedaan en in de kast gelegd. Het is immers nog geen oktober … Ze zullen nog eventjes moeten wachten in de kast.

Nog meer

Bij fotofabriek.nl kun je naast je eigen fotoslinger ook nog bijpassende feesthoedjes, uitnodigingskaarten, of feestborden bestellen! Daarmee wordt jouw feest helemaal compleet. En na afloop maak je natuurlijk een fotoboek als herinnering aan het fantastische feest!

Lees ook: Review: tuinposter van Fotofabriek.nl
Lees ook: Review: Hoesjes-outlet.nl, alles voor je telefoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *