Review: Switch & Go Dino’s – Roxx Triceratops| VTech

Switch & Go Roxx Triceratops

Het is een dino. Het is een voertuig. En het is een transformer. Combineer deze 3 dingen met elkaar en je hebt de Switch & Go Dino van VTech. En met deze fantastische drie elementen in dit ene product, weet je zeker dat veel kinderen er blij van zullen worden. Voor Joas ontving ik van VTech Roxx Triceratops en hij vindt het fantastisch!

Switch & Go Dino’s – Roxx Triceratops

Ga op een prehistorisch avontuur met Roxx Triceratops of transformeer deze fantastische dino in een coole bulldozer en maak je klaar voor een spannende race!

2 in 1! Switch deze Triceratops eenvoudig naar coole bulldozer.

  • De dino is voorzien van een spreektoets. Met een druk op de knop leer je alles over deze dino. Weet jij wat de naam Triceratops betekent?
  • Roxx maakt meer dan 60 stoere geluiden wat zorgt voor volop speel- en leerplezier.
  • Realistische geluiden stimuleren het spelen van rollenspellen. Als je met de dino over de vloer loopt hoor je bijvoorbeeld echte dinovoetstappen!
  • De dino is voorzien van een actietoets. Druk op de knop en de voorpoten bewegen, de bek gaat open en de lichtjes gaan branden.
  • Roxx is voorzien van een LCD-scherm die stoere animaties vertoont. Bijvoorbeeld de ogen van de dino, of een gezicht van de bestuurder van de bulldozer.
  • Stevig en duurzaam design, zoals we van VTech gewend zijn.
  • Voorzien van een aan- en uitknop. De volumeknop heeft 2 standen.
  • Ook verkrijgbaar: Jaxx T-Rex, Scott Spinosaurus en Lonn Pteradonon
  • Spaar ze allemaal!

Lees ook: Review: Turbo Force Racers | VTech

Mijn mening

2-in-1, Switch de Triceratops snel en eenvoudig om naar een Bulldozer. Maar laten we vooral het woordje ‘transformer’ niet vergeten. Het feit dat het een transformer is, laten de oogjes van menig kind nog wel het meest glimmen. Wat mij betreft mag 2-in-1 wel vervangen worden door 3-in-1.

Dino’s. Voertuigen. Transformers. En dat allemaal in één. Wat wil een kleuter nog meer. Toen ik dit pakketje ontving en de doos aan Joas liet zien, wist hij eigenlijk niet zo goed wat hij nu voor zich had. Je zag hem denken. Hij weet echt wel wat een Triceratops is, maar hij zag het er toch niet helemaal gelijk in. Toen ik hem vertelde wat het is, zei hij: ‘o ja, nu zie ik het.’

We hebben gelijk geprobeerd om de dino te transformeren in een bulldozer. Hiervoor heb je in eerste instantie wel eventjes de handleiding voor nodig. Doorloop deze handleiding stap voor stap en het is meteen duidelijk hoe het moet. In slechts 4 korte en duidelijke stappen verander je de dino in een bulldozer of weer terug.

Is de transformer een dino, dan maakt de dino ook echte dinogeluiden en worden er allerlei waanzinnige weetjes over de dino verteld. Is de Switch & Go een bulldozer, dan hoor je alleen bulldozergeluiden en zinnen. De geluiden bewegen dus mee met de transformer, zo ook het LCD-scherm.

Joas heeft werkelijk bijna een hele middag met de Switch & Go gespeeld nadat we hem hebben ontvangen. En nog steeds speelt hij er regelmatig een poos mee. Ik vroeg aan Joas: ‘Wat vind je er zo leuk aan?’ Zijn antwoord: ‘Dat je ‘m kunt veranderen. En dat het een dino is. En dat hij ook kan rijden. Ik wil de andere 3 dinos’s ook, mama.’ Juist. Spaar ze allemaal.

Productinformatie

Product: Switch & Go Dino Roxx Triceratops
Merk: VTech
Adviesleeftijd: vanaf 4 jaar
2 AAA-batterijen inbegrepen
Prijs: zo rond de € 20,00

Lees ook: Review: Kidimagic Color Show | VTech
Lees ook: Review: VTech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *