5 moederdagcadeaus waar ik blij van word; en misschien jouw moeder ook wel

Moederdagcadeaus

Cadeaus bedenken is altijd weer een lastige klus; of het nu voor een verjaardag is, voor Sinterklaas of Kerst, voor moederdag of vaderdag, het is en blijft een lastig luxeprobleem. Over een paar dagen is het weer moederdag en mogen de moeders weer eens flink verwend worden. Niet alleen met moederdagcadeaus, maar ook met knuffels, kusjes, gedichtjes, een ontbijtje op bed en de hele dag voorzien worden van een kop koffie of thee. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar als de papa des huizes een moederdagcadeau moet uitzoeken voor moeder de vrouw, dan komt daar meestal niet zoveel van terecht. Om de papa’s een beetje te helpen deel ik in deze blog een aantal cadeau-ideeën waar ik in ieder geval blij van zou worden. En wie weet jouw moeder/vrouw ook wel.

Chocolade

Welke vrouw is er nu niet verslaafd aan chocolade! Ik wel in ieder geval. Wakker maken hoef je mij nergens voor, dus laten we maar zeggen dat je mij bij wijze van spreken kunt wakker maken voor een lekkere reep chocolade of een ambachtelijke bonbon. Bij wijze van spreken dan eej. Nu staan mama’s erom bekend dat ze alles met hun kinderen delen. Hoeveel hapjes van een stukje taart hebben ze al niet afgestaan aan hun hongerige peuter en hoeveel repen chocolade hebben ze niet moeten delen met hun kinderen. Ik weet bijna zeker dat bijna elke mama blij wordt van een reep chocolade of een doos bonbons die ze eens met niemand hoeven te delen. Mijn favoriet? Tony’s Chocolonely karamel zeezout, zeebanket of chocoladetruffels. Mmm. Meestal behoort chocolade wel tot één van de moederdagcadeaus dat ik van mijn kinderen krijg. Die weten wel wat mama lekker vindt.

Moederdagcadeautjes chocolade

Happy Socks

Hoe blij je niet kunt worden van sokken. Bijna elke dag draag ik met plezier de vrolijke sokken van Happy Socks. Deze sokken zien er niet alleen vrolijk uit, ze zijn ook nog eens heerlijk warm en van goede kwaliteit. Als het warmer weer wordt trek ik ze dan weer wel graag uit om op blote voeten te lopen, maar desalniettemin, van Happy Socks kun je er nooit genoeg in je sokkenla hebben liggen. Mijn la ligt er vol van, maar telkens als ik ergens een leuke aanbieding zie , kan ik het niet laten om weer een nieuw paar sokken te kopen.

Wat ik ook nog eens graag zou willen? Mismatched sokken waarbij je twee verschillende sokken draagt, maar die wel bij elkaar passen. Daar heb ik nog niks van, maar zou er wel graag eens een paar paren willen. Toch maar eens bestellen.

Moederdagcadeautje mismatched socks

Cadeaubox Happy Socks met Tony Chocolonely

Eén en één is twee en dat snappen ze bij HemdvoorHem.nl heel goed. Bij hemdvoorhem.nl denken ze niet alleen aan hem, maar ook haar kan daar goed terecht. En al helemaal als het gaat voor moederdagcadeaus. Kies bijvoorbeeld de Happy Socks cadeaubox met een reep Tony Chocolonely en twee paar Happy Socks! Ik denk dat menigeen moeder daar heel blij van zou worden. Deze en nog meer moederdagcadeaus kun je vinden op de website van hemdvoorhem.nl

Happy Chocolade cadeauset; Choco jungle. Moederdagcadeaus bij hemdvoorhem.nl

Lees hier meer over moederdagcadeaus bij Hemdvoorhem.nl: Een moederdagcadeau bij Hemdvoorhem.nl? Kies voor Happy Socks

Een spelletje

Als je mij volgt dan weet je dat ik wel van een spelletje houdt. En mijn man ook. Mijn kinderen trouwens ook. Nu hebben wij al een kast vol spelletjes en er komen er steeds meer bij, maar ook van spelletjes kun je er nooit genoeg hebben. Een goed spel is dus altijd wel welkom. Wat bijvoorbeeld nog op mijn verlanglijstje staat zijn de spellen Beez, Tranquility, CuBirds of Sushi Go. Als dat de enige spellen zijn die ik nog graag zou willen dan zou het wel meevallen, maar ik kan je verzekeren, dat verlanglijstje is eindeloos …

Op zoek naar moederdagcadeaus? Spelletjes!

Een e-book

Ik krijg regelmatig van een uitgeverij een recensie-exemplaar aangeboden. Veel uitgevers vinden het prettig om een E-pub- of PDF-bestand te sturen. De verzendkosten zijn ontzettend hoog, dus dat snap ik wel. Maar een PDF-bestand lezen via een laptop is toch echt iets anders dan heerlijk onderuitgezakt met een goed boek op de bank liggen, onder een dekentje. Ik besloot een e-reader aan te schaffen. En nu ik die eenmaal heb denk ik; waarom heb ik die niet eerder aangeschaft! Wat een fijn ding is dat zeg! Ik ben er heel blij mee en het liefst lees ik dus nu een e-book in plaats van een papieren boek.

Gelukkig kun je bij de Online Bibliotheek genoeg e-book lezen en ook krijg ik met regelmaat recensie-exemplaren toegestuurd. Maar sommige boeken zijn niet als Epub in de bibliotheek verkrijgbaar en zul je moeten kopen. Neem bijvoorbeeld het zevende deel van De Zeven Zussen dat begin mei uitkomt. Ik sta te springen om deze te lezen, maar helaas zijn de boeken van deze serie (nog) niet in de Online Bibliotheek te leen. En terwijl ik dit boek wel graag zou willen lezen. Hmm…. ik denk dat de uitgeverij niet voor niets deze publicatiedatum zo vlak voor moederdag heeft gekozen.

De zeven zussen deel 7 als moederdagcadeaus

Extra suggestie: Backdrops

Als laatste geef ik nog een extra tip mee, speciaal voor moeder die – net als ik – blogger zijn, of moeders die graag prachtige foto’s van producten voor social media maken. Webshopvoorbloggers.nl heeft een set van 5 backdrops ontwikkeld die dienen als achtergrond voor productfoto’s. Met deze Fotografie achtergrond van Webshop voor Bloggers en een smartphone kun jij de mooiste productfoto’s maken en daarmee je blog of social media naar een hoger niveau tillen.

BloggersBackdrops van webshop voor bloggers als moedercadeaus

Lees ook: Het perfecte cadeau voor vaderdag van HemdVoorHem.nl
Lees ook: Recensie: De zeven zussen deel 1 | Lucinda Riley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *