Een moederdagcadeau bij Hemdvoorhem.nl? Kies voor Happy Socks

Moederdag Happy Socks cadeauset met chocolade

Gisteren ontving ik al mijn eerste moederdagcadeau. Het is natuurlijk nog maar de vraag of er nog meer zullen volgen, maar deze heb ik alvast in the pocket. De afzender van dit moederdagcadeau is nu niet een bedrijf waar je zo gauw aan zou denken om een moederdagcadeau te bestellen. En toch is het echt een cadeautje waar ik superblij mee ben. Van Hemdvoorhem.nl ontving ik namelijk de Happy Socks chocolade cadeauset Zonnig Puur. En die chocolade, dat is natuurlijk echt iets waar je een moeder blij mee maakt.

HemdvoorHem.nl | Herenmode voor elke man

Bij HemdvoorHem.nl vind je herenmode voor elke man. Of het nu voor de superslanke man is, of voor de man met een maatje meer. Of het nu voor de lange man is, of voor de man die wat kleiner is, bij deze webwinkel voor herenmode vind je het allemaal. Overhemden, zelfs strijkvrije overhemden, bijpassende stropdassen, poloshirts en truien. Ondergoed, sokken, pyjama’s en allerlei accessoires die het outfit van de man helemaal compleet maken. Het assortiment aan kleding van verschillende merken is enorm groot. Zo groot zelfs, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En ook daar is aan gedacht. Een handig zoekfilter selecteert precies wat qua maten en andere wensen bij de man past. Daardoor heb je in één klap in beeld wat zal passen en kun je direct in het winkelmandje gooien wat je mooi vindt. Alles voor de man dus, of toch niet?

Happy Socks badeendjes

Happy Chocolade cadeauset

HemdvoorHem.nl is inderdaad een webwinkel gespecialiseerd op het gebied van mannenmode. Maar dat wil niet zeggen dat alles nu echt alleen voor de man is. Neem nu bijvoorbeeld de Happy Socks Chocolade cadeauset. In deze set zitten 2 paar vrolijke Happy Socks, gecombineerd met een overheerlijke grote reep chocolade van Tony’s Chocolonely. Nou, ik weet één ding. Vrouwen zijn hier echt blijer mee dan mannen. Van Hemdvoorhem.nl mocht ik een moederdagcadeautje uitzoeken. Momenteel zijn er 8 verschillende Happy Socks Chocolade cadeausets verkrijgbaar. Een aantal sets zijn verkrijgbaar in maat 36-40 en 41-46 en een aantal in alleen maat 41-46. Mijn schoenmaat is 38, dus ik kon uit een paar verschillende cadeausets kiezen. En dat bleek toch nog lastiger dan ik dacht. Ga ik voor de allervrolijkste sokken? Of kies ik toch voor de allerlekkerste reep chocolade (Amandel-Zeezout)?

Na wikken en wegen ben ik uiteindelijk voor de set Zonnig Puur gegaan. Deze cadeauset bestaat uit één paar blauwe sokken met zonnebloemen en op de tweede paar sokken, die donkerblauw van kleur zijn, staan vrolijke, gele badeendjes afgebeeld. En dit gecombineerd met een heerlijke reep pure Tony’s Chocolonely. Nou, bij HemdvoorHem.nl weten ze dus wel waar ze een mama mee blij kunnen maken. Het tovert meteen een lach op je gezicht. En die reep, die ga ik echt niet delen 🙂 Even verstoppen dus.

Happy Socks cadeauset

Lees ook: Review: De kleurrijke sokken van Happy Socks

Happy Socks

Nog even over Happy Socks, een merk dat bestaat sinds 2008. Het begon allemaal met twee vrienden met een missie. Deze missie luidde: het verspreiden van blijheid door het omtoveren van een dagelijks item naar een kleurrijke must-have. Nou, dat is ze wel gelukt. Weg met de zwarte, witte, grijze of donkerblauwe sokken. En een welkom aan alle kleurrijke, vrolijke sokken van Happy Socks. De sokken zijn van een hoge kwaliteit in combinatie met een uniek design. Dit unieke design draagt bij aan het humeur, niet alleen van jezelf, maar ook van iedereen die je tegenkomt. Niemand kan zijn glimlach onderdrukken bij het zien van deze sokken. En dat maakt de dag toch net even iets gezelliger. Happy Socks past bij elk outfit, bij een casual outfit, maar zeker ook onder een zakelijk pak. Ze zijn voor zowel heren als dames geschikt.

En wist je trouwens dat het dragen van gekke, maffe, kleurrijke sokken bijdraagt aan je onafhankelijkheid, succes en creativiteit? Hup naar HemdvoorHem.nl is bestel snel een cadeauverpakking voor jouw fantastische moeder.

Alleen dan weer jammer dat Happy Socks geen sokken in maat 50 verkrijgbaar heeft. Arjan zal het dus moeten blijven doen met saaie zwarte sokken.

Happy Socks zeg het met bloemen moederdagcadeau

Heb jij al een moederdagcadeau?

Lees ook: Het perfecte cadeau voor vaderdag van HemdVoorHem.nl
Lees ook: Review: Hemdvoorhem.nl | webwinkel voor mannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *