Review: Paw Patrol Glinsterende verrassingen & fantastische labels

Paw Patrol glinsterende verrassingen en fantastische labels

PAW Patrol is een serie dat door ontzettend veel kinderen wordt bekeken. Zo ook door Elin en Joas. Naarmate ze nu iets ouder zijn kijken ze er veel minder naar, maar toch komen de DVD’s zo af en toch toch nog eens uit de la om bekeken te worden. Toen ik laatst van Bot-i twee knutselsets van PAW Patrol ontving, was het een feest der herkenning en wilden ze er ook direct mee aan de slag. In dit artikel vertel ik je meer over PAW Patrol Glinsterende verrassingen en PAW Patrol Fantastische labels.

PAW Patrol animatieserie

De populaire serie PAW Patrol gaat over zes heldhaftige pups die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!

PAW Patrol Glinsterende Verrassingen

Maak je eigen Glinsterende Verrassingen van PAW Patrol! Versier je kamer met 2 echte PAW Patrol glitterbollen! Vul met water, schud en bekijk de glitterende verrassing!

PAW Patrol Fantastische Labels

Maak en ontwerp je eigen Fantastische Labels van PAW Patrol! Wie kies jij? Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye of Zuma? Kleur zelf 8 unieke Fantastische Labels in!

Productinhoud:

  • Labels
  • Kettingen
  • Sleutelringen
  • Stickers
  • Stiften
  • Glitterlijm
  • Handleiding

Lees ook: Review: Sterk, stoer, Tonka. Al 70 jaar een begrip

Mijn mening

Laatst ontving ik van Bot-i twee PAW Patrol knutselsets; de glinsterende verrassingen en de fantastische labels. Op een regenachtige zaterdagmiddag gingen Elin en Joas ermee aan de slag. Ze begonnen eerst met de glinsterende verrassingen. Met één set kun je 2 magische schudbollen maken, komt dat goed uit, voor allebei dus één. Eigenlijk is het een heel simpel knutselwerkje waar je in een half uurtje wel klaar mee bent. Je drukt klei op de onderkant en daarin ‘prik’ je de figuurtjes die je kunt uitstansen. Vervolgens vul je de bol met water waarin je ook wat glitters strooit. Schroef de onderkant goed op de bol vast en schudden maar. Hoewel je best snel klaar bent met deze set is het resultaat prachtig en magisch!

Wat ik wel jammer vind is dat het scheurlijntje om de figuurtjes uit te stansen niet gelijk lopen met de lijnen van het figuurtje zelf. Zo heb je aan de ene kant een flinke witte rand van zeker een halve centimeter en aan de andere kant kom je een halve centimeter van het figuurtje te kort.

Paw Patrol glinsterende verrassingen

En door met de fantastische labels

Vervolgens gingen de kinderen verder met het ontwerpen van de fantastische labels. In de set zitten een aantal metalen label waarop je plakplaatjes kunt plakken (denk aan de plaktattoos die je met een vochtige doek op je lichaam wrijft). De helft van de plaatjes kun je eerst zelf inkleuren alvorens je ze op de label plakt, de andere helft van de plaatjes zijn al gekleurd. In totaal kun je 8 labels maken waaraan je of een ketting of een sleutelhanger kunt bevestigen. Het resultaat is erg leuk. Na verloop van tijd vervaagt het plaatje op de label wel, net als bij een plaktattoo op je huid.

Beide sets zijn erg leuk en hebben voor een paar uurtjes vermaak gezorgd. Nee, de sets staan niet garant voor eindeloos knutselplezier, eenmaal gemaakt, waar je met een uurtje per set wel klaar mee bent, is het ook klaar. Je hebt wel resultaat. In de vensterbank staan twee fantastische schudbollen te shinen en aan de schooltassen van de kinderen hangen een aantal prachtige tassenhangers.

Paw Patrol fantastische labels

Lees ook: Review: Gek flowy… schuim? Foam Alive!
Lees ook: Review: Paw Patrol – Dino Rescue | Vanaf 21 mei op DVD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *