Review: Paw Patrol – Dino Rescue | Vanaf 21 mei op DVD

Paw Patrol - Dino rescue

Als het gaat om films dan heeft Elin een heel andere smaak dan Joas. Als ze eens samen een film mogen kijken dan duurt het vaak even voordat ze samen tot een keus kunnen komen. Joas wil vaak Ice Age of The Lion King, Elin kijkt liever naar Mees Kees. Als ze samen een DVD mogen uitkiezen om te kijken, dan is één van de DVD’s van Paw Patrol degene die ze regelmatig kiezen, omdat ze die allebei leuk vinden. En sinds kort hebben we niet 2 DVD’s, maar 3 DVD’s van Paw Patrol waar ze uit kunnen kiezen in huis. Vanaf 21 mei is niet allernieuwste DVD Paw Patrol – Dino Rescue verkrijgbaar.

Paw Patrol – Dino Rescue

Ben je klaar voor een nieuw puptastisch avontuur? Reis dan samen met Chase en zijn vrienden naar Dino Wilds voor een heus dinoreddingsmissie. Samen met hun nieuwe vriend Rex komen je favoriete pups voor een gloednieuwe en razend spannende uitdaging te staan. Lukt het hun de dinosaurussen op tijd te redden?

Een puptastisch avontuur

We reizen in zes verhalen met de Paw Patrol door een prehistorisch land. Sluit je aan bij de pups terwijl ze Dino Wilds binnenvallen en hun vrienden beschermen tegen zowel een sluwe eierdief als een uitbarstende vulkaan. Het team beleeft robotachtige dinosaurusavonturen, inclusief twee missies van dubbele lengte!

Paw Patrol op een rij
Hun nieuwe vriendje Rex

Lees ook: Recensie: De wereld van de dinosaurussen

De mening van Elin en Joas

PAW Patrol is een avontuurlijke actieserie over een reddingsteam bestaande uit acht heldhaftige puppy’s: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Everest en Tracker. Ryder, een 10-jarige whizzkid, geeft leiding aan de pups. Hij rijdt op een quad, die ook als hovercraft gebruikt kan worden.

Een van hun motto’s is “Yelp for help”. Samen beleven ze allerlei avonturen om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!

“No job is too big, no pup is too small!”

Paw Patrol redt de dino's

Elin en Joas vinden deze DVD fantastisch, euh, puptastisch natuurlijk. Avontuur en spanning, heldhaftige puppy’s en stoere dino’s, beter kun je het niet krijgen. Dino’s is een thema dat veel kinderen aanspreekt en voeg je dat toe aan Paw Patrol, dan is het feest compleet. Met name Joas houdt van film met dieren die kunnen praten. Denk bijvoorbeeld aan films als The Lion King of Ice Age. Deze DVD is dan niet echt een film, maar de 6 losse verhalen zijn ook gewoon prima en doen zeker niet onder voor een lange film. Eigenlijk nog beter voor jonge kinderen, omdat ze dan lang genoeg duren. Ook Elin geeft aan dat ze dino’s een ontzettend leuk onderwerp vindt en dat ze het vindt dat er een nieuw vriendje is bijgekomen. Kortom: ook deze DVD van Paw Patrol is een must-have voor elke fan van deze puptastische puppy’s.

Productinformatie

Titel: Paw Patrol – Dino rescue
Gesproken taal: Nederlands
Speelduur: totaal 92 minuten, verdeeld in 6 afleveringen
Adviesleeftijd: Alle leeftijden
Verschijningsdatum: 21 mei 202

Paw Patrol - Dino Rescue

Lees ook: Recensie: Scooby – een kwispelend avontuur | Nu op Blu-Ray en DVD
Lees ook: Recensie: De wereld van de dinosaurus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *