SinterklaasBloghop 2022 + winactie

Sinterklaasbloghop 2022

Ook dit jaar doen er weer veel bloggers mee met de Sinterklaasbloghop 2022! En dat is leuk. Want 21 bloggers is ook 21 keer kans maken op een fantastische prijs. En iets winnen is natuurlijk nooit verkeerd. In dit artikel vertel ik je meer over de sinterklaasbloghop, over mijn voorganger Mama’s Liefste, over mijzelf en over mijn opvolger Linda Schrijft. En natuurlijk vertel ik je wat je tijdens deze Sinterklaasbloghop 2022 op mijn blog kunt winnen en hoe je mee kunt doen om kans te maken op deze fantastische prijs.

Wat is een bloghop?

Een bloghop wordt georganiseerd rondom een thema, bijvoorbeeld Moederdag, Vaderdag, Pasen en in dit geval dus Sinterklaas. Een groep bloggers plaatsen allemaal op een afgesproken datum en tijd een blog online. Blog 1 linkt door naar blog 2, blog 2 linkt door naar blog 3, blog 3 naar 4 …. blog 20 naar 21 en van blog 21 weer naar blog 1. Zo ontstaat er een cirkel van 21 blogs en kun jij heel makkelijk van de ene naar de andere blog hoppen totdat je helemaal rond bent. Het leuke is dat het dus helemaal niet uitmaakt waar je precies begint. Je komt vanzelf een keer rond.

De voordelen van een Sinterklaasbloghop

Een bloghop heeft 2 voordelen. Het eerste voordeel is voor de lezer, bij elk van de 21 blogs valt er namelijk een leuke prijs te winnen. En dat is natuurlijk niet verkeerd in deze Sinterklaasperiode waarin je toch al veel cadeautjes moet kopen. Daarnaast kom je ook op blogs terecht waar je wellicht nog nooit van gehoord hebt en wij, als bloggers, hopelijk natuurlijk dat een blog jouw aanspreekt en dat je blijft volgen.

Het tweede voordeel is voor de blogger zelf. Alle 21 bloggers hopen door middel van de Sinterklaasbloghop 2022 de statistieken wat omhoog te krikken. Het aantal unieke bezoekers per maand wat een blog bezoekt is best belangrijk voor een blog. Hoe hoger dat getal is, hoe meer mogelijkheden er zijn om dit soort winacties op te zetten. Dat is dan gelijk weer een voordeel voor jou, jij hebt dan namelijk weer meer kans om leuke producten te winnen. En zo is het cirkeltje weer rond.

Van Mama’s Liefste…

De vorige website in de cirkels is Mama’s Liefste die wordt beheerd door Fleur. Fleur is een echte meiden-moeder van 2 meiden (2008) en (2012). Op Mama’s Liefste vertelt Fleur je graag over het avontuur van het moederschap. Daarnaast schrijft ze veel reviews van haar favoriete producten, leukste gadgets en de gezelligstee uitjes voor het hele gezin.

… nu op Puntsgewijs …

Nu ben je terechtgekomen op Puntsgewijs. Mijn naam is Marieke, getrouwd met Arjan en samen zijn we trotse ouders van Elin (2013) en Joas (2015). Op deze blog vind je veel reviews van prachtige producten uit het dagelijks leven, passend bij mij en mijn gezin. En wellicht ook bij die van jou! Zo zijn wij bijvoorbeeld spelletjesfanaat en deel ik veel reviews van spellen die wij graag spelen. Ook kun je bijvoorbeeld veel recensies van kinderboeken op mijn blog vinden. En nog veel meer. Kijk gerust eens rond.

… Naar Linda Schrijft

De volgende website in deze bloghop is Linda Schrijft. Linda Schrijft is een persoonlijke mama- en lifestyleblog die wordt beheerd door Linda. Linda is getrouwd met Bas en samen hebben ze 2 kinderen; Julia (2016) en Guido (2018). Beide kinderen zijn een bron van inspiratie voor haar artikelen. Hier kun je een product van Smikkels winnen.

Wat kun je winnen op Puntsgewijs?

Op Puntsgewijs kun je 50 verbluffende proefjes om zelf te doen en 50 natuurexperimenten om zelf te ontdekken winnen. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Tucker’s Fun Factory. Een ontzettend leuke prijs waar menigeen kind ontzettend veel plezier aan zult beleven.

Hoe doe je mee?

Laat in een reactie onder deze blog, of onder het bericht op Facebook of op Instagram weten dat je meedoet met deze winactie. Meer hoef je niet te doen.

Het is niet verplicht, maar ik zou het enorm waarderen als je mij volgt op Instagram of op Facebook.

De winactie van deze Sinterklaasbloghop 2022 sluit op donderdag 25 november om 23:59 uur. De winnaar zal per email of privébericht op FB of IG op de hoogte gebracht worden.

Lees ook: Review: 50 natuurexperimenten om zelf te ontdekken | Tucker’s Fun Factory

<<< Ga naar Mama’s Liefste
Ga naar Linda Schrijft >>>

Reactie (93)

 • Wijnanda| 16 november 2022

  Wat een leuke prijs. Ik heb een paar kleinkinderen die dit erg leuk zouden vinden.

 • Angelique| 16 november 2022

  Wat leuk! Ik denk dat mijn bijna puber dit wel heel gaaf zal vinden!

 • WIllem de Wal| 16 november 2022

  Best druk in mijn ééntje, al dat gehop, maar als hulp Sinterklaas help ik de echte Sinterklaas zo aan voldoende cadeautjes in de schoen voor elk kind in onze straat.

 • Diana van Os| 16 november 2022

  Wat een super leuke winactie, ik ben heel erg benieuwd geworden naar deze 50 verbluffende proefjes !

 • Nadia| 16 november 2022

  Experimenteren en proefjes doen… Dat is echt iets voor onze kleine professor in de dop hahaha Ik denk dat hij dit super tof zal vinden en doe dan ook voor hem mee aan deze leuke winactie! Super leuk zo de bloghop!

 • Francis Akerboom| 16 november 2022

  Dit gaan onze meiden helemaal geweldig vinden! Doe graag mee🍀

 • Bonnie| 16 november 2022

  Leuk! Doe graag mee voor mijn zoontje

 • Manon| 16 november 2022

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee

 • Lifestyle Mommy's ~ Linda| 16 november 2022

  Oooooh deze zouden onze tweeling Lucas en Eva te gek vinden dus ik ga heel hard duimen, zowel de proefjes als de natuur editie zouden in de smaak vallen 😀

 • Patrick van Wanrooij| 16 november 2022

  Wij zijn benieuwd. Welke proefjes je kan doen met gewoon dingen in huis

 • Mariska| 16 november 2022

  Woww dat is geweldig voor onze zoë. Die is graag bezig met proefjes, ook had ze voorgesteld op school om proefjes te doen want daar leer je veel van had ze gezegd.

 • Monica| 16 november 2022

  Superleuk om te hoppen! Ik doe graag mee voor mijn 5-jarige nichtje Nina die dol op lezen is en graag dingen opzoekt en uitzoekt.

 • Nelly| 16 november 2022

  Ik loot graag mee.

 • Noortje| 16 november 2022

  Wat een ontzettend leuke prijs vol met proefjes en experimenten! Onze oudste gaat dit geweldig vinden; leren is niet zo zijn ding, maar door te leren vanuit proefjes en experimenten vindt hij het ineens allemaal een stuk leuker worden!

 • lizette| 16 november 2022

  Superleuk, ik denk dat mijn zoon wel proefjes in de natuur wil doen, ik doe graag mee.

 • dennis| 16 november 2022

  Ik doe graag mee voor mijn zoon

 • Sharon de Ridder| 16 november 2022

  Wat een leuke prijs, hier zouden mijn dochters heel blij van worden!

 • J Vink| 16 november 2022

  Wat leuk!!! Daar worden mijn kleinkinderen vast heel blij van

 • Ilse Kobus-Brinkhuis| 16 november 2022

  Maak graag kans!

 • Irma Schot| 16 november 2022

  Wat leuk! Ik zou dit gebruiken voor op m’n werk (buitenschoolse opvang)

 • Gera| 16 november 2022

  Heel leuk! Onze jongste is net lid geworden van de scouting dus is vast heel benieuwd naar de natuurexperimenten.

 • Denise| 16 november 2022

  Wat een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken en wat een leuke prijs! Ik doe graag mee voor mijn zoontje

 • Ilona| 16 november 2022

  Ik zou die van de proefjes graag willen winnen voor onze zoon. Lijkt me leuk om met hem te doen

 • ingrid| 16 november 2022

  wat leuk. Mijn dochter is op het moment helemaal fan van allerlei proefjes en wetenschappelijk weetjes

 • Judith| 16 november 2022

  wat super geinig zeg, ik doe graag mee!

 • Stacey Katuin| 16 november 2022

  Jaaa!! Nieuwe dingen ontdekken samen, helemaal ons ding.

 • Erika Panjer| 16 november 2022

  wat een leuke prijs denk dat mijn meisje dit ok leuk gaat vinden

 • Anita Kempenaers| 16 november 2022

  doe zeer graag mee voor mijn kleinzonen

 • Danielle van de Donk| 16 november 2022

  Ik doe heel graag mee. Lijkt me een heel leuke prijs voor de kinderen

 • Ruby| 16 november 2022

  Ik doe mee. Na het lezen van de uitleg ga ik je zeker volgen. Wij zijn gek op spelletjes en boeken!

 • marc de raden| 16 november 2022

  ik loot graag mee voor mijn leergierige ontdekkende zoontje Wolf

 • Marijke| 16 november 2022

  Leuke actie! Ik doe mee!

 • Els| 16 november 2022

  Oh, dat ziet er allebei heel leuk uit. Ik zou het heel tof vinden om dit samen met mijn zoontjes van 9,7 en 5 te doen!

 • Marijke| 16 november 2022

  Ik loot graag mee!

 • Oma Will| 16 november 2022

  Leuk weer zo’n Sinterklaas blog hop.
  Ik doe ieder jaar weer mee en is erg leuk.
  Graag doe ik mee voor deze leuke prijs voor mijn kleinzoon.

  Ik volg bloglovin en hop nu door naar Linda .

 • Peggy| 16 november 2022

  Ohh heel leuk! Denk dat mijn boys dat wel reuze interessant gaan vinden!

 • Wendy de graaf| 16 november 2022

  Wat leuk.

  Proefjes

 • Jeanine| 16 november 2022

  Wat een leuke prijs, ik maak graag kans zodat ik hiermee aan de slag kan met de kinderen van de scoutinggroep waar ik actief ben!

 • Lisa van de Sande| 16 november 2022

  Oooooo! Hier begin ik echt van te wiebelen op mijn stoel zo enthousiast! Mijn kids zijn altijd aan het vragen om proefjes te doen maar ik weet alleen die met skittles en warm water zodat de kleuren eruit komen! Vooral met de koude maanden waarbij we veel binnen zitten zouden we dolgraag al deze proefjes uitvoeren!

 • Minke| 17 november 2022

  Wat een leuke prijs! Ik doe graag mee voor mijn kinderen 😊

 • Jolanda| 17 november 2022

  Voor het eerst aan het blogshoppen en de trein is gestart bij MamaScrapelle. Inmiddels al enige stations aangedaan en interessante bloggers ontdekt. Ook de winacties bekeken, niet allemaal voor ons persoonlijk bruikbaar, maar deze wel 🥰.

  Onze meiden uit 2015, 2017 en 2019 zijn erg nieuwsgierig en leergierig. Dus wat is er niet mooier om hierbij aan te sluiten en allerlei proefjes met ze te doen. Dus wordt het duimen geblazen om te winnen. 🍀

 • Kim| 17 november 2022

  Wat leuk! Dit is naast mijn eigen kids ook wel iets voor in de klas!!

 • G.T.| 17 november 2022

  Hop, hop, hee, weer een blog die ik nog niet ken. Je jongste is net zo oud als mijn zoontje, dus misschien herken ik hier wel wat. Ik ga eens lezen.
  En ik doe graag mee aan je winactie!

 • Georgina Drost| 17 november 2022

  Dat vin ik wel leuk om te doen samen met me broertjes, als ik groot ben wil ik ook proeven doen in een labitorem

 • Jenn| 17 november 2022

  Leuk, ik doe graag mee!

 • Iris Veeken| 17 november 2022

  Wat een leuke cadeaus voor de lange kerstvakantie, ik doe graag mee

 • Sofia| 17 november 2022

  Wat een leuke prijs!
  Zou mijn 8jarige héél leuk vinden!

 • Marian B| 17 november 2022

  Proefjes zijn altijd leuk! Als moeder en juf komt dit boek vast wel van pas dus ik doe graag mee.

 • Ipie Oudshoorn| 17 november 2022

  Wat een enorm leuke prijs! Proefjes zijn altijd leuk, dus ik maak graag kans

 • Anita te Gussinklo| 17 november 2022

  Grappig met al die proefjes, ik loot graag mee en volg je al via Facebook en Instagram

 • Iris| 17 november 2022

  Leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn zoontjes

 • renilda| 17 november 2022

  Mooi voor mijn kleinkinderen

 • cbdkl| 17 november 2022

  Leuk doe graag mee

 • Emmy| 17 november 2022

  Wat een leuke prijs is dit?! Zo tof om met kinderen te doen 🙏🏻

 • Suleika| 17 november 2022

  Oh geweldig, ik doe erg graag mee. We zijn gek op experimenteren hier in huis!

 • Myrthe| 17 november 2022

  Een hele toffe actie! Dat vindt mijn oudste stiefdochter vast heel leuk!

 • Els Wanders| 17 november 2022

  Leuk! Ik doe graag mee.

 • Imina Jaarsma| 17 november 2022

  Oooh wat tof! Ik weet zeker dat mijn zoontjes onwijs veel plezier aan deze boeken zullen beleven en dat thuis het nodige getest zal gaan worden! Heel tof, leuke blog ook en ik waag graag een kansje

 • Marja Legius| 18 november 2022

  Dit is leuk om met de hele groep te doen

 • Jessica| 18 november 2022

  Wat een leuke prijs, ik doe mee!

 • Manon| 18 november 2022

  Met 2 nieuwsgierige kinderen in huis waag ik graag een kansje!

 • Kathelijne| 18 november 2022

  Ik doe graag mee voor mijn kleine wetenschappers in spe

 • Mariska| 18 november 2022

  Superleuk voor mijn twee kleine ontdekkers ☺️

 • Majonne| 19 november 2022

  Leuk zeg! Dit zouden mijn man en dochters super vinden om samen te doen.

 • Stefanie| 19 november 2022

  Leuk! Ik doe graag mee voor de kindjes van het derde leerjaar van juffrouw Valerie

 • Zoe| 19 november 2022

  Tof een educatief spel, fun & ontdekken, perfecte combi!

 • Tamara| 20 november 2022

  Ik doe graag mee, echt iets voor mijn oudste!

 • Lydia| 20 november 2022

  Ik loot graag mee. Heel leuk om samen met mijn kleinkind te doen.
  Goed excuus 😉

 • Sanne| 20 november 2022

  Dit is echt iets voor mijn dochter… Einstein in wording

 • Anneliese de Waal| 20 november 2022

  Ik doe erg graag mee voor de jongens, erg leuk 😀😀

 • Gea| 20 november 2022

  Ik doe mee voor onze dochters. Gave prijs!

 • Maya| 20 november 2022

  Ik loot heel graag mee, mijn kids zijn gek op natuurproefjes

 • Jojanneke| 20 november 2022

  Leuk om samen met mijn ontdekkende – ontdekkingsreizigers – neefje te doen! 🙂

 • Carolien| 21 november 2022

  Wat een leuke winactie! Dit is echt iets voor mijn neefje en nichtje. Die vinden het hartstikke leuk om allerlei dingen te ontdekken. Dit boekje met proefjes zal hem vast en zeker wat nieuwe inspiratie geven.

 • Dorien| 21 november 2022

  Wow super gave prijs om met mijn 3 kids te gaan doen!

 • Diana| 21 november 2022

  Ik weet wel iemand die hier heel blij van gaat worden, ik doe mee!

 • Sami| 21 november 2022

  DIT IQ ZO GAAF. eindelijk iets waar mijn boys echt leuk gaan vinden. Ik doe graag mee. want ze zijn graag bezig met hun handen.

 • maaike| 21 november 2022

  Oeh, dit zouden mijn dochters heel leuk vinden! Ik waag daarom graag een kansje <3

 • Goele H| 21 november 2022

  Ik doe graag mee. Dit zouden mijn 2 oudste kinderen wel erg leuk vinden om te ontdekken.

 • Lida| 21 november 2022

  Heerlijk deze proef prijsjes. Kunnen we samen uit proberen. Doe graag mee.

 • Doortje Nicolai| 21 november 2022

  Hartstikke leuk voor mijn 2 ‘nieuwsgierige’ kleinkinderen, ik doe graag mee!

 • Lynn| 21 november 2022

  Dit zou mijn zoon echt geweldig vinden. Leuk idee voor in de komende kerstvakantie.

 • Anna| 21 november 2022

  Oooh wat leuk ik hen toevallig een van die dingen voor het zoontje van mijn vriend gekocht voor Kerst, maar ik doe graag mee voor mijn eigen dochter.

 • Marieke| 22 november 2022

  JAA super leuk ik doe graag mee voor onze kinderen

 • Loes| 22 november 2022

  Lieve Sint,

  Mijn kind zit op een natuurschool,
  ze doen alles in de natuur en verbouwen groentes zoals kool.

  Het is een staatsvrije school in de natuur,
  dus je kind daar naar school laten gaan is best duur.

  De leerkrachten ontwerpen zelf hun lessen,
  ze rekenen daar bijvoorbeeld met eikels of bessen.

  Als ik win dan geef ik het aan de school voor de kinderen daar,
  want ze moeten het hebben van giften echt waar.

  Hopelijk spring ik eruit door het maken van een gedicht,
  want je als ik win tover je meer dan één blij gezicht.

 • Marianne| 22 november 2022

  Leuk, ik doe graag mee;)

 • Dian van Langen| 22 november 2022

  Ik zou dit graag willen winnen! Dan geef ik het aan mijn vader, kan hij dit met zijn kleinkinderen doen!

 • Jen| 23 november 2022

  Dat zou leuk zijn

 • Janny| 23 november 2022

  Superfragilisticexpialidocious!
  Dit zijn DE kadoos waar je mijn dochter ontzettend blij mee kan maken 🙂
  Dus ik waag graag een kansje!

 • Anna| 23 november 2022

  Dit lijkt mij echt iets voor mijn zoontje die vindt proefjes doen vast geweldig!

 • Mark| 24 november 2022

  Spelend leren, ontdekkend leren,… dat is toch eigenlijk het leukste wat er is?! Ik merkte bij mijzelf als kind al dat ik de dingen beter kon onthouden als het spelenderwijs werd aangeboden. Recente onderzoeken tonen nu ook aan dat kinderen makkelijker leren en onthouden vanuit hun motivatie en dat werkt toch het best als ze de dingen op een leuke manier krijgen aangeboden. De termen ‘zelf doen’ en ‘zelf ontdekken’ spreken mij (en onze kinderen zeker weten ook) enorm aan!

 • Lucia| 24 november 2022

  Ik speel graag mee voor mijn neefjes!

 • Marina Engelvaart| 24 november 2022

  Wat gaaf ik heb 2 zoontjes die zal je hier heel blij mee maken. Ze vragen altijd waarom waarom gebeurd die nu kunnen ze het zien met hun eigen ogen! Super tof!!!

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *