Recensie: Weetjes over dino’s en andere prehistorische dieren | Deltas

Raar maar waar! Weetjes over dino's

Uitgeverij Deltas heeft een breed aanbod aan kwaliteitsboeken voor kinderen van 0-14 jaar. Van zachte knisperboekjes voor de allerkleinsten tot non-fictieboeken over allerlei onderwerpen voor kinderen die echt alles willen weten. Van verhaaltjes voor het slapengaan tot kleur-, sticker- en puzzelboeken. Van fantastische leesreeksen tot de grappigste moppenboeken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij een enorme rij aan boeken van uitgeverij Deltas in de kast hebben staan. Niet alleen voor kinderen, ook voor volwassenen heeft deze uitgeverij een groot aanbod aan diverse boeken. Voor de kinderen ontving ik laatst het boek Raar maar waar! Weetjes over dino’s en andere prehistorische dieren. Een hilarisch boek vol grappige weetjes en humoristische illustraties over dieren.

Weetjes over Dino’s en andere prehistorische dieren

In dit hilarische boek vind je een heleboel bijzondere weetjes over dinosaurussen en prehistorische dieren.

Wist je dat …

… de diplodocus 15 tot 20 uur per dag aan het eten was?
… de kip familie is van de tyrannosaurus?
… de prehistorische reuzenpinguïn zo groot als een mens was?
… er een schildpad was die krokodillen at?
… er een duizendpoot van meer dan 2 meter lang was?
… er een dier met 5 ogen bestond?

Ontdek de meest bizarre kenmerken en vreemde gewoontes van de dino’s en co en blaas je familie en vrienden van hun sokken met je kennis!

Weetjes over dino's van uitgeverij Deltas

Over auteur Halfbob

Halfbob is geboren in 1974 in Saint-Etienne, Frankrijk. Hij is auteur van stripverhalen. Ook illustreert hij cd-hoesjes en jeugdboeken.

Mijn mening

Eerder ontvingen we van uitgeverij Deltas al het boek Raar maar waar! Dierenweetjes! Een hilarisch boek vol met grappige en bijzondere dierenweetjes. De humoristische illustraties maken het boek helemaal af en daarmee heel aantrekkelijk voor kinderen. Er is een nieuw boekje in de Raar maar waar! serie uitgekomen en dat is Weetjes over dino’s en andere prehistorische dieren. Een zelfde soortje boekje die prachtig naast elkaar in de boekenkast staan. Op elke bladzijde is er een weetje beschreven met een korte uitleg daarbij. De weetjes zijn grappig en bijzonder, dus het is niet zomaar een leerzaam boek over dieren, nee het is echt iets bijzonders en anders dan anders.

Dit boek is ook zeer geschikt voor de jonge, vroege lezer. Er zijn veel grappige illustraties in en de teksten zijn kort maar krachtig. Niet alleen de jonge lezer zal smullen van dit boekje, ook de oudere kinderen zullen zich prima vermaken en smakelijk lachen om de hilarische weetjes die dit boek kent. Zelfs volwassenen zullen smullen van dit prachtige boekje.

Weetjes over dino's en andere prehistorische dieren

Productinformatie

Titel: Raar maar waar! Weetjes over dino’s en andere prehistorische dieren
Auteur: Halfbob
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 978-90-447-6338-6
Aantal pagina’s: 96
Verschijningsdatum: oktober 2022

Weetjes over dino's en andere prehistorische dieren van Halfbob

Lees ook: Recensie: Raar maar waar! Dierenweetjes | Halfbob
Lees ook: Recensie: De wereld van de dinosaurussen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *