Recensie: De leukste breinbrekers voor kinderen | Deltas

De leukste breinbrekers voor kinderen van uitgeverij Deltas

Een puzzelboekje is altijd leuk. En al helemaal als het puzzelboekje ook wat uitdaging biedt. Van Deltas ontving ik een recensie-exemplaar van het boek De leukste breinbrekers voor kinderen. Het is niet zomaar een puzzelboekje: het boekje staat vol met leuke breinbrekers, vraagstukken en nog veel meer leuke puzzels. Omdat het boek zo leuk is en de kinderen er graag in werken, vertel ik je er in dit artikel meer over.

De leukste breinbrekers voor kinderen

De leukste breinbrekers voor kinderen

In dit boek heeft professor Weetal de leukste breinbrekers voor je verzameld: sudoku’s, rekenraadsels, logische vraagstukken, denkpuzzels en nog veel meer! En als je de geheime code kraakt, ontdek je heel veel interessante weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat kwallen geen hersenen hebben? En dat er een kosmonaut is die bijna 900 dagen in de ruimte doorbracht? Ga jij de uitdaging aan? Pak je beste puzzelpen erbij en laat je verbazen!

Een leuk puzzelboekje met logische vraagstukken voor kinderen.

Mijn mening

De leukste breinbrekers voor kinderen is niet zomaar een puzzelboekje, maar staat vol met logische raadsels en breinbrekers. Denk bijvoorbeeld aan sudoku’s, sommenpiramides, coördinaten, geheime codes en nog veel meer. Het boekje is in kleur gedrukt en ziet er erg aantrekkelijk uit. Je bent ook niet zomaar klaar met het boekje, het heeft namelijk 144 bladzijdes. Daarbij staan er onder heel wat bladzijdes een leuk weetje, maar … de weetjes staan in een geheimtaal beschreven. Als je het weetje wilt weten zul je het eerst moeten ontcijferen en dat kost ook eventjes tijd. Een leuk boekje dus, voor elk kind dat wel van een beetje uitdaging houdt en zich vast wil bijten in leuke puzzels. Je bent er wel eventjes zoet mee, dus daarmee is dit boekje bijvoorbeeld ook ontzettend leuk voor op de achterbank in de auto tijdens een lange autorit.

De leukste breinbrekers voor kinderen | Deltas

Productinformatie

Titel: De leukste breinbrekers voor kinderen
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 9789044762457
Leeftijd: 8+
Verschijningsdatum: april 2022

De leukste breinbrekers voor kinderen. Een leuk puzzelboek van Deltas.

Lees ook: Recensie: Puzzel je slim! | Deltas
Lees ook: Recensie: Reuzeleuke IQ-test voor kinderen | Deltas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *