Categorie: Uitje met kinderen

Dagje uit met kinderen: Irrland | Kevelaer in Duitsland

Slechts een paar kilometer over de grens ligt Kevelaer en daar ligt de boerderij belevenis-oase Irrland. Ik had al van diverse kanten gehoord dat het er ontzettend leuk moest zijn. Omdat we ‘op vakantie’ waren in het huis van mijn schoonouders in Helmond, besloten we om eens een bezoek aan dit park te brengen. Irrland ligt op zo’n 3 kwartier rijden van Helmond af. Op de website hadden we al gezien dat het een heel groot park was, dus besloten we om er zo vroeg mogelijk te zijn. Om 9:15 uur waren we er dan ook al. In dit artikel vertel ik je meer over Irrland en geef ik je ook een aantal tips.

Lees verder

Uitje met kinderen: Avonturenboerderij Molenwaard

Al een tijdje wilden wij eens met de kinderen naar Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers. De vrijdag na Hemelvaartsdag was Arjan vrij, de weersvoorspellingen waren goed, het leek ons een mooie dag om deze Avonturenboerderij eens te bezoeken. De rit ernaartoe, en dan met name het overvaren met de pont van Bergambacht naar Streefkerk, was al een belevenis. Maar de boerderij zelf, dat was een groot feest voor de kinderen.

Lees verder

Uitje met kinderen: Maritiem Museum

Voor planjeuitje.nl schrijf ik met regelmaat een artikel. Binnenkort ga ik een artikel schrijven over 8 leuke uitjes met kinderen in Zuid-Holland. Het leuke is dat wij door een aantal musea zijn benaderd om het te bezoeken. Zo ging ik afgelopen zaterdag naar Villa Zebra en ging mijn blogcollega van planjeuitje.nl naar Corpus in Leiden. En ik werd ook uitgenodigd om samen met mijn gezin een bezoek te brengen aan het Maritiem Museum in Rotterdam. Daar zijn we vandaag naartoe geweest.

Lees verder

Uitje met kinderen: Villa Zebra

Elin wilde eens in een hotel slapen. Daarom hebben we de kerstvakantie ingeluid met een nachtje weg, Elin en ik samen. Het was supergezellig om samen leuke dingen te doen. Voor planjeuitje.nl schrijf ik regelmatig een blog en via deze blogsite kreeg ik vrijkaartjes voor Villa Zebra te Rotterdam aangeboden. Een leuk uitje om samen met Elin naartoe te gaan tijdens deze twee gezellige dagen. Ik vertel je meer over Villa Zebra, wat je er kunt doen en wat wij ervan vonden.

Lees verder

Review: Onvergetelijke avonturen met Disney on Ice

Vorig jaar zijn we al geweest; naar Disney on Ice. Joas vonden we er toen  nog iets te klein voor, dus oppas geregeld en Arjan, Elin en ik zijn met z’n drieën gegaan. Wat was het een fantastische show! Vooral bij de scene van Frozen heeft Elin met open mond zitten kijken. Ook dit jaar kregen we weer de kans om naar Disney on Ice in Ahoy Rotterdam te gaan. Maar nu gingen we met z’n vieren. Ik ga je vertellen wat we gezien hebben en wat we ervan vonden.

Lees verder

Uitje met kinderen: Nijntjemuseum

Afgelopen zaterdag stond er eens een keer niks in de agenda. Tijd om weer eens een uitje met de kinderen te plannen. Na wat wikken en wegen hebben we besloten om naar het Nijntjemuseum te gaan. Want als we daar nog een keer naartoe wilden, dan moesten we het nu doen, zo dachten we. Elin is immers al 5 jaar en de tijd van Nijntje is ze al een beetje te boven. Joas is 3 jaar geweest en heeft altijd al iets minder met Nijntje gehad. Ze we besloten om daarnaartoe te gaan en onze andere plannen voor later te bewaren.

Lees verder

Uitje met kinderen: Attractiepark Drouwenerzand

Al een paar jaar zijn we in het voorjaar of in het najaar een weekend, midweek of week op vakantie geweest. Ons oog viel steeds op Attractiepark Drouwenerzand. Dit leek ons erg leuk voor kinderen. Helaas is in het voorjaar en najaar dit park maar beperkt open en was het steeds gesloten op het moment dat wij er in de buurt waren. Maar dit keer was het park wel open toen wij een week op vakantie in Drenthe waren. Dus we besloten er naartoe te gaan. Lees verder

© 2019 Puntsgewijs

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑