Review: Onvergetelijke avonturen met Disney on Ice

Disney On Ice

Vorig jaar zijn we al geweest; naar Disney on Ice. Joas vonden we er toen  nog iets te klein voor, dus oppas geregeld en Arjan, Elin en ik zijn met z’n drieën gegaan. Wat was het een fantastische show! Vooral bij de scene van Frozen heeft Elin met open mond zitten kijken. Ook dit jaar kregen we weer de kans om naar Disney on Ice in Ahoy Rotterdam te gaan. Maar nu gingen we met z’n vieren. Ik ga je vertellen wat we gezien hebben en wat we ervan vonden.

Onvergetelijke avonturen Disney on Ice

Wil je ook deze geweldige show meemaken? Bestel dan nu snel nog je tickets. Van 12-16 december kun je terecht in Ahoy Rotterdam en van 22-30 december in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij gingen gisteravond in Ahoy Rotterdam.

Mickey, Minnie, Donald en Goofy maken een kleurrijke en magische reis door het verleden. In de show ontmoet je ook Dory, Nemo en Marlin die je kent van Disney • Pixar’s Finding Dory. Vanuit de diepe oceaan gaan we op reis naar de winterse wereld van Arendelle en ontmoet je Elsa, Anna en Olaf uit de film Disney’s Frozen. En dat is nog niet alles; ook Rapunzel, de zeven dwergen, Buzz, Woody, Simba, Timon, Pumbaa, Jasmine, Aladdin en Geest verschijnen met tonele (ten ijse eigenlijk). De show is één feest der herkenning, niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Zelfs voor jonge kinderen.

Bekijk hier een impressie van de fantastische show

Onze mening

Woorden schieten eigenlijk te kort. Wat moet ik nu zeggen over zo’n fantastische show. Ik kan echt iedereen aanraden om gewoon te gaan. Joas (3) en Elin (5) hebben ongeveer 2 uur lang ademloos zitten kijken. En als onze kinderen 2 uur lang stil kunnen zitten dan wil dat wel wat zeggen.  Dat alleen al is een groot compliment voor de show.

Het is genieten van de prachtige kleding van de bekende Disney Figuren. Het is genieten van de dansen op het ijs. En soms voeren 2 danseressen op een Disneylied een prachtige dans uit. De show is erg afwisselend en dat is wel erg fijn. Waar ik vorig jaar sommige scenes nog iets te lang vond duren, zat er nu veel meer vaart en afwisseling in en daardoor veel spannender.

Toen we aankwamen hadden we nog één probleem. Op onze toegangskaarten stond een rij- en stoelnummer. Dat bleek midden in een rij te zijn en Arjan paste daar vanwege zijn lengte niet tussen. Wij hebben gevraagd of we stoelen aan het gangpad konden krijgen. Een medewerkers van De Haas Projecten wees ons nieuwe plekken op een andere tribune waar Arjan aan het gangpad kon zitten en zijn benen opzij kon gooien. Dat was werkelijk de meest fantastische plek die je maar kon krijgen. Er zat niks en niemand voor ons en we hadden vrij uitzicht op de baan. Bedankt voor deze snelle topservice!

Informatie

Ga naar de website voor meer informatie of bestel hier je tickets.


Reactie (13)

 • Wanda| 15 december 2018

  Zo’n show lijkt me absoluut leuk om te zien, maar Rotterdam of Utrecht is voor ons niet direct naast de deur. Zeker niet in de drukke tijd van nu. Jammer dat ze niet in Groningen komen.

 • Rory Blokzijl| 15 december 2018

  Oh wow, dat lijkt mij helemaal te gek. Nu is de Ahoy best ‘ver van ons bed’ en dat zou ik niet heel snel doen. Als ik zo je verhaal lees en de foto’s zie dan is het wel zeker de moeite waard. Utrecht zou dan wel meer te doen zijn overigens.

 • mijnbrazilie| 15 december 2018

  Super leuk! kende ik nog niet. Zou er zelf ook twee uur met een open mond naar gekeken hebben 🙂

 • Nicole Orriëns| 16 december 2018

  Dat ziet er echt prachtig uit. Het lijkt me heel bijzonder om dit te bekijken. Knap ook hoe mensen dat doen!

 • lodi| 17 december 2018

  Ik kan me helemaal voorstellen hoe ontzettend leuk dit moet zijn zeg, de foto’s spreken boekdelen. gaaf hoor. En zo knap ook.

 • feliceveenman| 17 december 2018

  het is prachtig…als je van shows houdt…ik ga liever naar een toneelstuk of cabaret. Wij hebben een keer een holliday on ice gezien en dat was beslist de moeite waard, want het is een heel proffesionele show, waar kinderen inderdaad hun ogen uitkijken

 • Yousra-Yasmine| 17 december 2018

  Wat leuk! Wij zijn enkele jaren gelden ook naar disney on ice geweest en het was echt prachtig! Een onvergetelijke ervaring hihi

 • mamavanguusjeensaar| 17 december 2018

  Wat leuk altijd al een keer naar toe gewild helaas is het wat ver voor ons

 • ingrid| 17 december 2018

  dit lijkt me echt super leuk om ene keer met de meisjes naar toe te gaan

 • Janet | thatonetime| 18 december 2018

  Ik heb zelf geen kinderen maar ik denk dat dit echt fantastisch is voor kinderen. Ik denk dat ik het zelf als kind ontzettend leuk had gevonden.

 • Manon| 21 december 2018

  Als kind ook een keer geweest. Magisch mooi. Zo is Disneyland Parijs een stuk dichterbij.

 • stefaanvivant| 22 december 2018

  Vroeger ook nog vaak naar toe geweest! zalig dit!

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *