Review: Crystal transparante sieraden versieren | Totum

Totum Crystal transparante sieraden versieren knutselpakket

Elin vindt het heerlijk om te freubelen en te knutselen. De diverse knutselpakketten van Totum, Ravensburger of Crayola zijn dan ook favoriet. Maar ze kan ook heerlijk aan de slag gaan met papier, een schaar, lijm en allerhande spulletjes om er zelf wat moois van te maken. Laatst ontvingen wij van Totum een paar knutselpakketten waaronder Crystal – Transparante sieraden versieren.

Crystal – transparante sieraden versieren

Inhoud

  • 6 transparante ringen
  • 2 transparante armbanden
  • 6 potjes verf
  • 1 penseeltje
  • Een velletje zelfklevende strass steentje
  • Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing

In de gebruiksaanwijzing van Totum Crystal staat heel duidelijk door middel van afbeeldingen wat je moet doen. Ook voor kinderen is het makkelijk te begrijpen. De werkwijze is eigenlijk heel simpel. Je schildert de armbanden en ringen in kleur naar wens. Als tip wordt gegeven dat de kleuren nog stralender en intenser worden als je de ringen en de armbanden na 10 minuten nog een keer beschildert.

Je kunt de ringen of de armbanden ook in meerdere kleuren schilderen. Daarvoor maak je met één kleur een patroontje op de ring of armband en vervolgens laat je het 20 minuten drogen. Daarna kun je er met een andere kleur overheen.

Is de armband of ring helemaal af, dan laat je deze 2 uur drogen. Vervolgens kun je de armbanden en ringen mooi maken met de bijgevoegde strass steentje.

Op deze manier kun je prachtige armbanden en ringen geheel naar eigen wens maken.

In dit filmpje van Totum kun je zien hoe je het precies moet doen.

Lees ook: Review: Tropical Zoo | Totum
Lees ook: Review: Crayola Glitter Dots – Sleutelhangers set

Mijn mening

Elin heeft al een aantal prachtige armbanden en ringen gemaakt! Ze kan hier volledig zelf mee aan de slag zonder dat ik daarbij moet helpen. Behalve dan dat ik zo af en toe een potje verf moet openmaken, maar die zijn ook best lastig te openen. In de doos zitten 6 potjes met verf; paars, roze, geel, wit, rood en blauw. En de verf zitten ook glitters die de ringen en armbanden nog stralender maken.

De verf dekt heel mooi op de armbanden en ringen. Vooral als het een tweede keer beschilderd wordt. De prijs van dit setje is ook erg leuk, het kost ongeveer € 6,00, een beetje afhankelijk van waar je het koopt. Daarmee heb je ook een superleuk verjaardagscadeautje voor een kinderfeestje.

Lees ook: Review: Ravensburger BlaZeLets | Complete set voor coole armbanden

Crystal knutselepakket van Totum

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *