Soeppakket: AH Noedelsoep verspakket

AH Noedelsoep soeppakket, verspakket van de Albert Heijjn

Laatst liep ik bij de Albert Heijn en zag een nieuw verspakket liggen; AH Noedelsoep. Het zag eruit als een goed gevulde maaltijdsoep en besloot om deze mee te nemen en te proberen. In dit artikel vertel ik je over mijn bevindingen.

Inhoud, zelf toevoegen en bereiding AH noedelsoep verspakket

Inhoud

 • 1 winterpeen
 • 1 rode paprika
 • zakje sperziebonen
 • 1 prei
 • 1 ui
 • zakje eiernoedels
 • 1 tomaat
 • 1 limoen
 • zakje kruidenpasta

Zelf toevoegen

 • 2,5 l water
 • 225 g garnalen, rauw en gepeld
 • 15 g koriander

Bereidingswijze

 • Maak de groenten schoon
 • Snijd de winterpeen, sperziebonen, tomaat en paprika in stukjes. Snijd de prei in halve ringen. Pel en snipper de ui. Snijd de limoen in 4 partjes
 • Breng 1,5 liter water aan de kook. Kook hierin de eiernoedels in 6 minuten gaar. Giet af en spoel de noedels met koud water af.
 • Breng 1 liter water aan de kook, voeg de kruidenpasta toe en los deze op in het water. Voeg de winterpeen, paprika, prei, ui en sperziebonen toe. Laat de groente zo’n 7 minuten koken met de deksel op de pan.
 • Voeg de garnalen en de tomaat toe en laat nog 1 minuut zachtjes doorkoken.
 • Verdeel de noedels over de soepkommen. Schep hier de soep over. Serveer met partjes limoen en koriander.

AH Noedelsoep weegt 855 gram, is een maaltijd voor 6 personen en kost € 3,99

Lees ook: Soeppakket: AH Zoete aardappelsoep verspakket

Mijn mening

Als je een verspakket koopt is het natuurlijk wel handig als je op de verpakking kijkt wat je nog zelf moet toevoegen. Toen ik thuis kwam met een tas vol boodschappen, besefte ik dat ik dat helemaal niet had gedaan. Dan maar soep maken zonder de garnalen en zonder de verse koriander, dat smaakt vast ook lekker.

Deze soep is prima te eten als maaltijdsoep. De soep vult goed en met een lekker stuk brood eet je heerlijk. Ik eet vaak soep als lunch en koos ervoor om ook deze soep als lunch te eten. Natuurlijk had ik nog wat soep over en de dag daarna had ik ook nog lekker een kom soep. De soep wordt door de noedels dan wel flink dikker waardoor ik er extra water aan moest toevoegen. De soep vind ik dan ook het lekkerst als je het direct op eet.

De smaak van de soep is aan de pittige kant, maar wel erg lekker en voor herhaling vatbaar. Elin ‘zeurde’ pasgeleden als dat ze soep wilde eten als warme maaltijd, daar is deze zeer geschikt voor en dat gaan we binnenkort dan ook maar doen.

De bereiding is eenvoudig. Eigenlijk is het een kwestie van groenten snijden, in de pas gooien en gaar laten worden.

Lees ook:  Recept: Kippensoep in een Römertopf
Lees ook: Maaltijdpakket: AH Zoete aardappel sperziebonenstamppot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *