Review: een proefpakket van Uitgekookt Maaltijdservice

Uitgekookt Maaltijdservice

Hoe heerlijk is het om eens een keer niet te hoeven koken! Echt superfijn. Lekker makkelijk doen door een frietje bij de snackbar te halen, of een pizza bij de pizzeria. Niet gezond, dus maar niet al te vaak doen. Laatst ontving ik van Uitgekookt Maaltijdservice een proefpakket met daarin 4 maaltijden. Het enige wat ik hoefde te doen is de maaltijden op te warmen in de magnetron. Lekker makkelijk. Maar wél gezond! Ik vertel je meer over dit proefpakket.

Uitgekookt maaltijdservice

Bij Uitgekookt.nl kun je altijd rekenen op de volgende zekerheden:

  • Vers en gezond
  • Minimaal 200 gram groenten
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Gratis bezorgd
  • Ruime keuze en volop variatie
  • Geheel vrijblijvend

Alleen daar loop ik al helemaal warm voor. De maaltijden van Uitgekookt zijn kant-en-klaar en worden dagvers bereid door hun chefs met verse ingrediënten. Elke maaltijd bestaat uit minimaal 200 gram verse groenten en worden bereid zonder onnodige toevoeging. Elke week weer heb je keuze uit een enorm aanbod van verschillende maaltijden. Zo eet je geen dag hetzelfde en zit er altijd wel een aantal maaltijden tussen die jij het lekkerst vindt. Vaste bezorgers brengen de maaltijden die je hebt besteld gekoeld bij je thuis op de door jou gekozen dag. De maaltijden zijn snel en eenvoudig op te warmen in de magnetron. Je kunt bestellen wanneer je wilt, want het is geen abonnement en je zit nergens aan vast.

Bestellen

Van Uitgekookt.nl ontving ik een code om een proefpakket met 4 maaltijden te bestellen. Uit een enorm aanbod van 20 diverse maaltijden mocht ik zelf kiezen welke maaltijden ik graag wilde bestellen. Deze maaltijden zijn onderverdeeld in een aantal categorieën; Hollands, Werelds, Vis, Vega en Keuze van de Chef. De variatie is enorm groot en voor mij was het maken van de keuze best moeilijk, alles zag er zo lekker uit! Ook heb ik mijn man en kinderen zelf een maaltijd laten kiezen.

Bestellen gaat snel en eenvoudig. Je kiest een bezorgdatum, je zoekt 4 maaltijden uit, vult je adresgegevens in en klaar is Kees. De dag van bezorging ontving ik een mailtje met het tijdsvak, een tijdspanne van ongeveer 3 kwartier. En precies in dit tijdvak werden de maaltijden dan ook keurig netjes in een vrolijk doosje bezorgd.

Opwarmen

Nog diezelfde avond hebben we de maaltijden van Uitgekookt.nl gegeten. Eén ding was ons wel wat onduidelijk. Op de verpakking staat precies aangegeven hoe je de maaltijd moet verwarmen; een half uurtje in de oven, of 4 minuutjes op 600W in de magnetron. Wat niet staat aangegeven is of je de maaltijd in de verpakking zelf kunt opwarmen. En zo ja, moet je dan eerst het cellofaantje eraf halen, of is het voldoende om er gaatjes in te prikken?

Wij hebben ervoor gekozen om gaatjes in de verpakking te prikken en het zo op te warmen in de magnetron. En dat ging prima!

Lees ook: Maaltijdpakket: AH Indiase pompoen curry verspakket

Welke maaltijden hebben wij gekozen en wat vonden we ervan

Uit het aanbod van 20 verschillende maaltijden kozen we alle vier de maaltijd die we graag zouden eten. Hieronder vertel ik je onze keuze en wat wij van die betreffende maaltijd vonden.

Wat kozen de kinderen:

Rollade in mosterdsaus met gekookte aardappelen en oma’s stoofpeertjes. Ik had het kunnen weten; beide kinderen vinden rode peertjes ontzettend lekker. Ik had hen niet eens hoeven vragen welke maaltijd ze graag zouden willen, omdat ik het toch van tevoren al wist. Ik heb het hen toch gevraagd en allebei kozen ze inderdaad voor de rode peertjes. Ze hebben van deze maaltijd gesmuld, alleen vond Joas de mosterdsaus niet lekker. Elin vindt mosterd heerlijk, dus ook dat was wel aan haar besteed. Beide kinderen hebben de maaltijd met smaak helemaal opgegeten.

De kinderen kozen voor stoofpeertjes van Uitgekookt.nl

Wat kook Arjan:

Curry stoofpotje met kip en groenten-rijstschotel. Ook aan hem had ik het eigenlijk niet hoeven te vragen, omdat ik ook van hem het antwoord al had kunnen raden. Een lekkere currygerecht gaat er bij ons wel in. Arjan vond dit gerecht erg lekker, alleen had het hem iets pittiger gemogen. Arjan is een grote eter, voor hem had de maaltijd ook wel iets groter gemogen. Maar ja, Arjan is met zijn 2.11 meter dan ook geen maatstaf.

Een Curry van uitgekookt maaltijdservice

Wat koos ik:

Smoked ribs met suikermais en gebakken aardappelpartjes. Deze maaltijd was ontzettend lekker. Ik heb ervan genoten. Ik had zeker genoeg aan één maaltijd.

Een maaltijd van Uitgekookt Maaltijdservice

Wil jij het ook eens proberen?

Ook jij kan een proefpakket met 4 maaltijden van Uitgekookt.nl voor slechts € 15,00 bestellen en proberen. Dus voor maar € 3,75 heb je een verse, gezonde en bovendien lekkere maaltijd, die je alleen nog maar hoeft op te warmen in de magnetron! Ideaal. Wil je ook eens de maaltijden van Uitgekookt Maaltijdservice geheel vrijblijvend proberen? Klik dan op deze link en bestel vandaag nog jouw 4 favoriete gerechten!

Lees ook: Review: Feestelijke Mexicaanse hapjes van Los Taqueros
Lees ook: Recept: Ananas uit de oven op Portugese wijze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *