Persbericht: NIEUW: Smart Toys & Games lanceert nieuwe spellen

Persbericht Smart Toys & Games

SmartGames is toch wel een van de favoriete bezigheden van Joas. Wij hebben dan ook diverse SmartGames in huis en ook nog meerdere denkspellen van andere merken. Als we ze zouden tellen dan zullen we denk ik toch al gauw op zo’n 25 stuks komen. Als het niet meer is. Laatst ontving ik een persbericht waarin stond dat Smart Toys & Games weer een aantal nieuwe spellen lanceert, waaronder 2 SmartGames. Omdat we fan zijn van SmartGames, wil ik graag dit persbericht delen.

NIEUW: Smart Toys & Games lanceert nieuwe spellen

Smart Toys & Games, producent van onder andere SmartGames, GeoSmart en SmartMax, lanceert eind april drie nieuwe spellen waarmee kinderen van alle leeftijden hun cognitieve vaardigheden kunnen ontwikkelen. Het is dan ook hun missie om inspirerend en educatief speelgoed te produceren.

Pirates Crossfire | SmartGames

Een spel vol piraten avontuur! Navigeer je schepen, zodat de vijand in je vuurlinie komt te liggen om ze te laten zinken. Maar misschien lukt het je wel om een oorlog te voorkomen en de vrede te bewaren? Met 4 speelwijzen en 80 opdrachten ga je iedere keer weer een compleet nieuw avontuur aan.

Apple Twist | SmartGames

Rupsje nooit genoeg! Bij Apple Twist moet je er voor zorgen dat de drie hongerige rupsen allemaal op de appel passen. Bij dit puzzelspel is het belangrijk dat je logisch nadenkt, want niet alleen de rupsen, maar ook het speelveld kunnen van vorm veranderen! Smul samen met de rupsen van de 60 opdrachten die je kunt uitvoeren.  

Acrobats | SmartMax

Vormen bouwen, het is nog lastiger dan je denkt. Met de kleurige vormen van Acrobates kun je vierkant, cirkels en driehoeken bouwen en samen met de metalen ballen ontstaan de coolste acrobatische figuren. Bouw je eigen creaties of maak gebruik van de vormen op een van de opgavenkaarten.  De rode basis met metalen oppervlak geeft de stabiliteit die je tijdens het bouwen nodig hebt.

Ook tof speelgoed: Review: Geosmart Mars Explorer | Games by Smart

Over Smart Toys & Games

Smart Toy & Games is een Belgisch bedrijf dat in december 1992 werd opgericht in Kontich nabij Antwerpen. Onder Smart nv vallen vier merken: SmartGames (opgericht in 1999), SmartMax (opgericht in 2010), GeoSmart (opgericht in 2016) en Happy Cube (aangesloten in 2019). Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België ontwikkeld en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht.

SmartGames zijn superleuke, logische denkspellen voor één speler. Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud. Met SmartMax kunnen jonge kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen. Geosmart is magnetisch constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar. En een Happy Cube bestaat uit 6 puzzelstukjes in een frame waaruit een perfecte kubus kan worden gemaakt. 

Van Pirates Crossfire heb ik een review-exemplaar mogen ontvangen. Binnenkort zal ik meer over dit denkspel van SmartGames vertellen in een blog.

Lees ook: Speelgoed van het Jaar 2020: genomineerd speelgoed 0 t/m 3 jaar
Lees ook: SmartGames; Logisch puzzelplezier voor de hele familie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *