Review: Bouw en sticker je eigen auto | LEGO

LEGO bouw en sticker je eigen auto

Met LEGO Bouw en sticker je eigen auto uitgegeven bij Billy Bones heb je een superleuk cadeau in handen voor een echte Lego-fan. Het boek wordt geleverd met diverse Lego-steentjes waarmee de modellen die in het boek staan afgebeeld gemaakt kunnen worden. Daarnaast vind je in het boek ook meer dan 260 stickers die je op de autootjes kunt plakken, maar ook weer makkelijk kunt verwijderen.

Bouw en sticker je eigen auto | LEGO

Alle chauffeurs klaar voor de start? Af! Bouw je eigen superkrachtige raceauto met behulp van de LEGO stenen en instructies! Kies één van de drie basismodellen en stem jouw ultieme snelheidsmachine af op jouw racebehoeften.

Laat je fantasie de vrije loop door je auto te stickeren hoe jij maar wilt met de speciaal ontworpen duurzame stickers! Rijd urenlang door activiteitenpagina’s boordevol superstoere afbeeldingen, kleuren, stickeruitdagingen en meer!

Heb je zin om met een ander voertuig een ritje te maken? Ga vol gas aan de slag met meer dan tien herbouwideeën en haal nog meer kilometers uit de herbruikbare stickers.

Bladzijde uit bouw en sticker je eigen auto

Lees ook: Review: Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek

Mijn mening

Bouwen! Maak de auto die jij wilt. In het boek staan een aantal fantastische bouwinstructies. Maak je auto nog mooier door deze te beplakken met de duurzame stickers.

Ontwerp! Teken je eigen schetsen en uitbreidingen en bouw vervolgens jouw eigen stoere auto met de bijgevoegde LEGO-steentjes.

Klaar voor de start! Naast bouwinstructies staat het boek boordevol met puzzels en spelletjes waar je ook de stickers weer bij kunt gebruiken.

Start! Klaar? Trap het gas in en sla de bladzijde om. Op naar de volgende activiteit, puzzel of spelletjes.

Met dit boek hoef jij je dus zeker niet te vervelen!

Bouw en sticker je eigen auto van LEGO vinden wij een fantastisch boek. Het is ontzettend leuk dat er ook LEGO-steentjes bij zitten waarmee je de auto’s uit het boek ook daadwerkelijk kunt maken. Stickers doen het altijd goed bij kinderen. Ook met de andere opdrachten, puzzels en spelletjes kunnen kinderen zich urenlang vermaken. Het doeboek zit in een soort map waarin je het boek kunt schuiven. Ook is er een vakjes waarin je de steentjes (doe de steentjes wel eerst in een zakje) kunt opbergen. Het geheel ziet er stevig en degelijk uit, de LEGO-kwaliteit herken je erin terug. Een echte aanrader dus voor als je nog een leuk cadeau zoekt voor bijvoorbeeld een jarige job of ter gelegenheid van een ander heugelijk feit waar je een budget van rond de 20 euro beschikbaar hebt.

LEGO - Bouw en sticker je eigen auto

Productinformatie

Titel: Bouw en sticker je eigen auto
Uitgeverij: Billy Bones
ISBN: 978-94-63850-77-3
Verschijningsdatum: april 2021
Bladzijde: 48 pagina’s

LEGO Bouw en sticker je eigen auto

Lees ook: Recensie: Alle kinderen naar buiten | Het grote natuuractiviteitenboek
Lees ook: Recensie: Raar maar waar! Dierenweetjes | Halfbob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *