Recensie: Het megasupercoole puzzel- en spelletjesboek & Het gi-ga-geweldige puzzel- en spelletjesboek | Deltas

Het megasupercoole puzzel- en spelletjesboek

Wij vragen ons af of Joas op school wel voldoende uitdaging krijgt. Hij vindt school niet alleen ontzettend saai, maar als hij thuis uit school komt, dan gaat hij weer aan het ‘werk’. Hij oefent spellingwoorden via een website, of hij werkt in het softwareprogramma wat ze op school gebruiken bij de rekenmethode en waar ze ook thuis mee aan de slag kunnen. Als het gaat om leeskilometers dan is hij in een paar maanden tijd in Australië aangekomen. En als hij niet aan het ‘werk’ is, dan bouwt hij wel aan zijn LEGO Boost robot, gaat hij aan de slag met SmartGames of met Turing Tumble. Of met een van zijn nieuwe puzzelboeken van uitgeverij Deltas. Het megasupercoole puzzel- en spelletjesboek is dan ook zeker een boek waar Joas wel raad mee weet en waar hij even zijn tanden in kan bijten.

Het megasupercoole puzzel- en spelletjesboek

Woordzoekers – doolhoven – tekenopdrachten – puzzels en nog veel meer!

Dit fantastische activiteitenboek combineert leuke puzzels met creatieve tekenopdrachten. Volg de piratensporen, teken je eigen fantasiedieren, los de dinosaurusraadsels op en ontwerp leuke kleren! Wat houdt je nog tegen? Begin er meteen aan, maar zoek eerst het gele potlood op de omslag!

Met dit boek krijgt verveling geen kans!

Het megasupercoole puzzel- en spelletjesboek van Deltas

Het gi-ga-geweldige puzzel- en spelletjesboek

Raadsels – puzzels – woordzoekers – doolhoven en nog veel meer!

Dit geweldige activiteitenboek staat boordevol puzzels en spelletjes waarmee je uren zoet bent! Kraak de code in de spionnenschool, vul de sudoku’s in, los de woordraadsels op en zoek de verborgen piratenschat… Wat houdt je nog tegen? Begin er meteen aan, maar zoek eerst de paarse vis op de omslag! Met dit boek krijgt verveling geen kans!

Het gi-ga-geweldige puzzel- en spelletjesboek

Lees ook: Review: Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek

Mijn mening

Van uitgeverij Deltas ontving ik het megasupercoole puzzel- en spelletjesboek. Met maar liefst 168 is dit mega(supercoole) doeboek veel meer dan alleen een puzzelboekje. Je vindt er een groot aanbod aan verschillende puzzels, maar er staan ook diverse creatieve tekenopdrachten in dit boek. Met één puzzel of tekening is een kind al wel een poosje bezig, laat staan met dit hele boek.

Dit supercoole puzzelboek is niet alleen een leuk puzzelboek, het biedt ook nog eens voldoende uitdaging. In dit boek vind je bekende puzzels als een woordzoeker, een doolhof of zoek de verschillen. Ook zitten er een aantal hersenkrakers bij zoals een sudoku of een logiquiz. En dat zijn precies de puzzels waar Joas (6 jaar) van smult. Bovendien leert hij daarmee ook om door te zetten wanneer het even wat moeilijker wordt. Omslaan naar volgende puzzel is soms wel heel erg makkelijk.

Ook aan kinderen die veel van rekenen houden is gedacht. Of houd je meer van tekenen en vind je het leuk om je fantasie te laten gaan? Maak dan eens een tekening waarbij je twee soorten dino’s combineert, of een tekening over de geheime tuin. Wat opvalt als je dit boek doorbladert is dat niet één puzzel hetzelfde is. Kortom; voor elk wat wils en garant voor urenlang puzzelplezier.

Productinformatie

Titel: Het megasupercoole puzzel- en spelletjesboek
Uitgeverij: Deltas
Aantal pagina’s: 168
ISBN: 978-90-44739-26-8

Titel: Het gi-ga-geweldige puzzel- en spelletjesboek
Uitgeverij: Deltas
Aantal pagina’s: 168
ISBN: 978-90-447550-15

Lees ook: Recensie: CATAN puzzelboek | Richard Wolfrik Galland
Lees ook: Review: Super dino doeboek | Denksport Junior

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *